Аз не мога да рзбера откъде вадите изводите че Титан ще останат с 5 %-та акции !!!
Идеята според мен е комитетът да придобие сега поне 51 %-та или повече от акциите, това може
да остави Титан с 49 %-та или пък с 40 %-та примерно !!!
Ако има 11 фирми и всяка вземе по 5 %-та това е равно на 55 %-та а за Титан остават 45 %-та!!!
Това оставя Титан като най-голям акционер но от друга страна клуба ще се управлява
от комитета който ще има 51 или повече проценти !!!
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Тогава по-добре да не бяха правили пресконференция като няма какво да кажат.А смисълът на такава изява е да запознаеш в случая привържениците на ЦСКА с идеята си за структура на управление, развитие и финансиране на клуба,нищо от това не чухме.Тук мненията се въртят около религиозната вяра,че при всички случаи няма как да е по-зле от сега.Явно ние българите не се учим от опита и грешките си и за това винаги сме излъгани,измамени,прецакани.От всичко става ясно,че това е набързо скалъпено "мероприятие" без реални идеи какво и как ще се прави,хвърлят се в пространството имена като Стоичков,а се разбира,че никой не е говорил с него,просто новите го искали за президент.Докато не разберем,че бъдещето на ЦСКА не е лотария,а новите кандидати трябва да излязат с конкретна програма поне за 5 г. с всичко структурирано и подкрепено финансово в нея,за мен всички подобни изяви са аматьорски и предизборни изпълнения.
vaskonti написа:PR_CSKA написа:виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.
Какво реално и конкретно искаш, след като Титан още си е на власт? Даже по-добре, че нямаше нищо конкретно, защото нищо не им пречеше да обещаят 50 милиона евро бюджет + нов стадион за 100 милиона и накрая като няма сделка и Титан си остане да кажат - ето, бяхме извадили кинтите, ама гърнетата направиха сечено! Така по-сериозно и конкретно ли щяха да ти звучат нещата?
Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.
Стига сте го мислели ве, Титан като ви мачкаха 4 години си мълчахте като овце и ся изведнъж взехте да роптаете и да го мислите много. Е бати хората ! Все едно 1878 г. да са мислиле: Оле ся кат ни освободат от турците и шъ дойдат руснаците! 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- dreben23
- Контакти:
Простотиите си ги ръсите вие, но няма значение. Ще ходя аз да давам пресконференция примерно, че някой си трети човек иска да дава пари в клуба безвъзмездно при това! Не щем ви акциите, не щем ви постовете... всичко ще е прозрачно и т.н. А Диков като ги попита кой е човекът присъствал на срещата, съвсем прозрачно му казаха, че не е важно нали. А ветеранът като ги попита човека защо се отнема игрището на децата и ще се прави сладкарница, ми мънкат някви тъпотии за базите... Мачове няма да има уредени и т.н. Как ще стане? На думи звучи прекрасно, но едва ли в бет 365 и сие са на същото мнение по тези въпроси...
Не ме окачествявайте с индивида Кашчей, аз съм скромен човек, но пък гледам реално на нещата и си имам конкретно мнение по доста въпроси. Не съм на 7-8 годинки да променят принципите си в живота тепърва, когато искам се шегувам, когато не искам, плача- живот!За вас различните от вашите мнения са проблем, така не бива.
Освен това смея да твърдя, че титан спаси ЦСКА, но не мога да разбера защо им се пречеше толкова много на всякакви административни етажи. Защо така? А сега изведнъж, хоп проект и може би с готова виза за строеж от преди 5 месеца.
Наивниците останаха малко... Като видя следващите им действия, може пък да ме убедят в обратното, кой знае. И ще ги удостоим и с почести, ако трябва... Но едно мнение съвсем не значи, че държа "Титан" да остане непременно, тъй като пет пари не давам кой ще е ръководител и президент на тоя отбор, а искам да виждам една добра игра от футболистите. Пребройте от 5 мача колко голови положения сме създали например? Не се ли стегнат малко, ще ми писне и ще се откажа. Двадесет години и кусур ще ми пилят нервите само... ще изчакам 6 кръга и ако не покажат нещо, остават без още един истински фен. Поне вече няма да ги следя толкова задълбочено, колкото до сега и да си тровя живота.

Не ме окачествявайте с индивида Кашчей, аз съм скромен човек, но пък гледам реално на нещата и си имам конкретно мнение по доста въпроси. Не съм на 7-8 годинки да променят принципите си в живота тепърва, когато искам се шегувам, когато не искам, плача- живот!За вас различните от вашите мнения са проблем, така не бива.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Простотиите си ги ръсите вие, но няма значение. Ще ходя аз да давам пресконференция примерно, че някой си трети човек иска да дава пари в клуба безвъзмездно при това! Не щем ви акциите, не щем ви постовете... всичко ще е прозрачно и т.н. А Диков като ги попита кой е човекът присъствал на срещата, съвсем прозрачно му казаха, че не е важно нали. А ветеранът като ги попита човека защо се отнема игрището на децата и ще се прави сладкарница, ми мънкат някви тъпотии за базите... Мачове няма да има уредени и т.н. Как ще стане? На думи звучи прекрасно, но едва ли в бет 365 и сие са на същото мнение по тези въпроси...![]()
Не ме окачествявайте с индивида Кашчей, аз съм скромен човек, но пък гледам реално на нещата и си имам конкретно мнение по доста въпроси. Не съм на 7-8 годинки да променят принципите си в живота тепърва, когато искам се шегувам, когато не искам, плача- живот!За вас различните от вашите мнения са проблем, така не бива.Освен това смея да твърдя, че титан спаси ЦСКА, но не мога да разбера защо им се пречеше толкова много на всякакви административни етажи. Защо така? А сега изведнъж, хоп проект и може би с готова виза за строеж от преди 5 месеца.
Наивниците останаха малко... Като видя следващите им действия, може пък да ме убедят в обратното, кой знае. И ще ги удостоим и с почести, ако трябва... Но едно мнение съвсем не значи, че държа "Титан" да остане непременно, тъй като пет пари не давам кой ще е ръководител и президент на тоя отбор, а искам да виждам една добра игра от футболистите. Пребройте от 5 мача колко голови положения сме създали например? Не се ли стегнат малко, ще ми писне и ще се откажа. Двадесет години и кусур ще ми пилят нервите само... ще изчакам 6 кръга и ако не покажат нещо, остават без още един истински фен. Поне вече няма да ги следя толкова задълбочено, колкото до сега и да си тровя живота.
мнотго си дребен!
Порасни малко, !
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
PR_CSKA написа:vaskonti написа:PR_CSKA написа:виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.
Какво реално и конкретно искаш, след като Титан още си е на власт? Даже по-добре, че нямаше нищо конкретно, защото нищо не им пречеше да обещаят 50 милиона евро бюджет + нов стадион за 100 милиона и накрая като няма сделка и Титан си остане да кажат - ето, бяхме извадили кинтите, ама гърнетата направиха сечено! Така по-сериозно и конкретно ли щяха да ти звучат нещата?
Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.
Едно на ум всеки от нас си има. Но в края на краищата какво губим? Ако Титан останат в ЦСКА, пределно ясно е какво ще се случи рано или късно, така че тая пресконференция и въобще тоя "комитет" най-много да донесат нещо по-добро. Ако не донесат... все тая е кой ще ни досъсипе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Аз се кефя че ние сме първия бг клуб който се опитва да бъде управляван по подобна схема като огромен колос като Барса. Дори и да не се получи, ние поне ще сме опитали, а и така всеки фен може да си купи акции и така да участва косвено в управлението на клуба
Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.[/quote]
Едно на ум всеки от нас си има. Но в края на краищата какво губим? Ако Титан останат в ЦСКА, пределно ясно е какво ще се случи рано или късно, така че тая пресконференция и въобще тоя "комитет" най-много да донесат нещо по-добро. Ако не донесат... все тая е кой ще ни досъсипе.[/quote]
Защото ми се струва че има и други желаещи да вземат клуба, но им се пречи здраво това да стане.
Едно на ум всеки от нас си има. Но в края на краищата какво губим? Ако Титан останат в ЦСКА, пределно ясно е какво ще се случи рано или късно, така че тая пресконференция и въобще тоя "комитет" най-много да донесат нещо по-добро. Ако не донесат... все тая е кой ще ни досъсипе.[/quote]
Защото ми се струва че има и други желаещи да вземат клуба, но им се пречи здраво това да стане.
Вие гледахте ли пресконференцията въобще? Нищо не били казали. На всички въпроси които задавате тук имаше отговор. Структурата е ясно. Президент Стоичков и той си избира екипа. Фирмите разделят акциите за да не се получи чорбаджийския модел. Един командва и прави какви ли не глупости. Дават пари, а Стоичков и тия под него ръководят клуба. Говореше се и конкретно за структурата. Финансист, спортен директор, старши треньор. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ? Да извадят куфарите с парите пред вас? Моля хора които не са гледали или са гледали с едното око пресконференцията просто да не коментират. Изгледайте внимателно цялата пресконференция от началото до края и после коментирайте. Ако това което беше казано вчера стане най после ще тръгнем нагоре. А вие ако сте от тия за които се говори, че Борисов ги е почерпил за да викат за него моля да ни спестите хвалбите по титан. Дори и най търпеливите привърженици вече не издържат на простотиите на Борисов и Иванов.
[center]
[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта