Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Pichichi » 09 авг 2012 12:40

Аз не мога да рзбера откъде вадите изводите че Титан ще останат с 5 %-та акции !!!
Идеята според мен е комитетът да придобие сега поне 51 %-та или повече от акциите, това може
да остави Титан с 49 %-та или пък с 40 %-та примерно !!!
Ако има 11 фирми и всяка вземе по 5 %-та това е равно на 55 %-та а за Титан остават 45 %-та!!!
Това оставя Титан като най-голям акционер но от друга страна клуба ще се управлява
от комитета който ще има 51 или повече проценти !!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 авг 2012 12:51

Тогава по-добре да не бяха правили пресконференция като няма какво да кажат.А смисълът на такава изява е да запознаеш в случая привържениците на ЦСКА с идеята си за структура на управление, развитие и финансиране на клуба,нищо от това не чухме.Тук мненията се въртят около религиозната вяра,че при всички случаи няма как да е по-зле от сега.Явно ние българите не се учим от опита и грешките си и за това винаги сме излъгани,измамени,прецакани.От всичко става ясно,че това е набързо скалъпено "мероприятие" без реални идеи какво и как ще се прави,хвърлят се в пространството имена като Стоичков,а се разбира,че никой не е говорил с него,просто новите го искали за президент.Докато не разберем,че бъдещето на ЦСКА не е лотария,а новите кандидати трябва да излязат с конкретна програма поне за 5 г. с всичко структурирано и подкрепено финансово в нея,за мен всички подобни изяви са аматьорски и предизборни изпълнения.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 09 авг 2012 13:02

vaskonti написа:
PR_CSKA написа:виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.

Какво реално и конкретно искаш, след като Титан още си е на власт? Даже по-добре, че нямаше нищо конкретно, защото нищо не им пречеше да обещаят 50 милиона евро бюджет + нов стадион за 100 милиона и накрая като няма сделка и Титан си остане да кажат - ето, бяхме извадили кинтите, ама гърнетата направиха сечено! Така по-сериозно и конкретно ли щяха да ти звучат нещата?

Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2012 13:05

Стига сте го мислели ве, Титан като ви мачкаха 4 години си мълчахте като овце и ся изведнъж взехте да роптаете и да го мислите много. Е бати хората ! Все едно 1878 г. да са мислиле: Оле ся кат ни освободат от турците и шъ дойдат руснаците! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2012 13:07

Простотиите си ги ръсите вие, но няма значение. Ще ходя аз да давам пресконференция примерно, че някой си трети човек иска да дава пари в клуба безвъзмездно при това! Не щем ви акциите, не щем ви постовете... всичко ще е прозрачно и т.н. А Диков като ги попита кой е човекът присъствал на срещата, съвсем прозрачно му казаха, че не е важно нали. А ветеранът като ги попита човека защо се отнема игрището на децата и ще се прави сладкарница, ми мънкат някви тъпотии за базите... Мачове няма да има уредени и т.н. Как ще стане? На думи звучи прекрасно, но едва ли в бет 365 и сие са на същото мнение по тези въпроси... :)
Не ме окачествявайте с индивида Кашчей, аз съм скромен човек, но пък гледам реално на нещата и си имам конкретно мнение по доста въпроси. Не съм на 7-8 годинки да променят принципите си в живота тепърва, когато искам се шегувам, когато не искам, плача- живот!За вас различните от вашите мнения са проблем, така не бива. ;) Освен това смея да твърдя, че титан спаси ЦСКА, но не мога да разбера защо им се пречеше толкова много на всякакви административни етажи. Защо така? А сега изведнъж, хоп проект и може би с готова виза за строеж от преди 5 месеца. :) Наивниците останаха малко... Като видя следващите им действия, може пък да ме убедят в обратното, кой знае. И ще ги удостоим и с почести, ако трябва... Но едно мнение съвсем не значи, че държа "Титан" да остане непременно, тъй като пет пари не давам кой ще е ръководител и президент на тоя отбор, а искам да виждам една добра игра от футболистите. Пребройте от 5 мача колко голови положения сме създали например? Не се ли стегнат малко, ще ми писне и ще се откажа. Двадесет години и кусур ще ми пилят нервите само... ще изчакам 6 кръга и ако не покажат нещо, остават без още един истински фен. Поне вече няма да ги следя толкова задълбочено, колкото до сега и да си тровя живота.

:(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2012 13:09

dreben23 написа:Простотиите си ги ръсите вие, но няма значение. Ще ходя аз да давам пресконференция примерно, че някой си трети човек иска да дава пари в клуба безвъзмездно при това! Не щем ви акциите, не щем ви постовете... всичко ще е прозрачно и т.н. А Диков като ги попита кой е човекът присъствал на срещата, съвсем прозрачно му казаха, че не е важно нали. А ветеранът като ги попита човека защо се отнема игрището на децата и ще се прави сладкарница, ми мънкат някви тъпотии за базите... Мачове няма да има уредени и т.н. Как ще стане? На думи звучи прекрасно, но едва ли в бет 365 и сие са на същото мнение по тези въпроси... :)
Не ме окачествявайте с индивида Кашчей, аз съм скромен човек, но пък гледам реално на нещата и си имам конкретно мнение по доста въпроси. Не съм на 7-8 годинки да променят принципите си в живота тепърва, когато искам се шегувам, когато не искам, плача- живот!За вас различните от вашите мнения са проблем, така не бива. ;) Освен това смея да твърдя, че титан спаси ЦСКА, но не мога да разбера защо им се пречеше толкова много на всякакви административни етажи. Защо така? А сега изведнъж, хоп проект и може би с готова виза за строеж от преди 5 месеца. :) Наивниците останаха малко... Като видя следващите им действия, може пък да ме убедят в обратното, кой знае. И ще ги удостоим и с почести, ако трябва... Но едно мнение съвсем не значи, че държа "Титан" да остане непременно, тъй като пет пари не давам кой ще е ръководител и президент на тоя отбор, а искам да виждам една добра игра от футболистите. Пребройте от 5 мача колко голови положения сме създали например? Не се ли стегнат малко, ще ми писне и ще се откажа. Двадесет години и кусур ще ми пилят нервите само... ще изчакам 6 кръга и ако не покажат нещо, остават без още един истински фен. Поне вече няма да ги следя толкова задълбочено, колкото до сега и да си тровя живота.

:(

мнотго си дребен!
Порасни малко, !
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2012 13:15

PR_CSKA написа:
vaskonti написа:
PR_CSKA написа:виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.

Какво реално и конкретно искаш, след като Титан още си е на власт? Даже по-добре, че нямаше нищо конкретно, защото нищо не им пречеше да обещаят 50 милиона евро бюджет + нов стадион за 100 милиона и накрая като няма сделка и Титан си остане да кажат - ето, бяхме извадили кинтите, ама гърнетата направиха сечено! Така по-сериозно и конкретно ли щяха да ти звучат нещата?

Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.

Едно на ум всеки от нас си има. Но в края на краищата какво губим? Ако Титан останат в ЦСКА, пределно ясно е какво ще се случи рано или късно, така че тая пресконференция и въобще тоя "комитет" най-много да донесат нещо по-добро. Ако не донесат... все тая е кой ще ни досъсипе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2012 13:22

Аз се кефя че ние сме първия бг клуб който се опитва да бъде управляван по подобна схема като огромен колос като Барса. Дори и да не се получи, ние поне ще сме опитали, а и така всеки фен може да си купи акции и така да участва косвено в управлението на клуба

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 09 авг 2012 13:32

Не тука става за нещо друго, че първоначално не ми се струваха сериозни нещата. Продължавам да си имам едно на ум, че това е временно решение. чуда се дали ни трябваше ад се заиграваме въобще с ББ.[/quote]
Едно на ум всеки от нас си има. Но в края на краищата какво губим? Ако Титан останат в ЦСКА, пределно ясно е какво ще се случи рано или късно, така че тая пресконференция и въобще тоя "комитет" най-много да донесат нещо по-добро. Ако не донесат... все тая е кой ще ни досъсипе.[/quote]
Защото ми се струва че има и други желаещи да вземат клуба, но им се пречи здраво това да стане.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 09 авг 2012 14:07

Вие гледахте ли пресконференцията въобще? Нищо не били казали. На всички въпроси които задавате тук имаше отговор. Структурата е ясно. Президент Стоичков и той си избира екипа. Фирмите разделят акциите за да не се получи чорбаджийския модел. Един командва и прави какви ли не глупости. Дават пари, а Стоичков и тия под него ръководят клуба. Говореше се и конкретно за структурата. Финансист, спортен директор, старши треньор. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ? Да извадят куфарите с парите пред вас? Моля хора които не са гледали или са гледали с едното око пресконференцията просто да не коментират. Изгледайте внимателно цялата пресконференция от началото до края и после коментирайте. Ако това което беше казано вчера стане най после ще тръгнем нагоре. А вие ако сте от тия за които се говори, че Борисов ги е почерпил за да викат за него моля да ни спестите хвалбите по титан. Дори и най търпеливите привърженици вече не издържат на простотиите на Борисов и Иванов.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”