[/quote][/quote]durex написа:Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА
за какви полуфинали ми говориш на вече не съществуващи турнири ? и ти ми приказваш за неща преди повече от 30 години.Говоря ти за 21 век кой кво е постигнал,защото едно време е било друго[/q
Е ти ми кажи колко победи имате като гост и какво е било друго ние сле 90 година отстранихме парма новия носител на уефа шахтор бихме със смешен отбор ювентус, отстранихме леверкузен бихме ливърпул като гост дай са и титлите да не си броиме щот са от миналата година а тва че сте клуб двапъти по стар от нас а ние имаме повече успехи а е по гледни реално да срещу вас играем трудно имате 9 победи повече хубаво.[/quote]
Добре бе няма проблем аз когато играят Цска, Левски, Литекс и т.н. в Европа ги подкрепям и 3-те отбора макар,че съм Левскарин,но преди всичко Българин и в момента спорим за неща които прославят не само клубните отбори но и страната ни.Поне това е моето мнение,не всеки ще се съгласи с мен[/quote]
И аз ги подкрепям!Но като се издънят ги бъзикам.Без да преминавам определени граници обаче.Но смятам ,че това е нещо нормално, нали за това е толкова хубав футболът.