Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:27

durex написа:Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА
[/quote][/quote]
за какви полуфинали ми говориш на вече не съществуващи турнири ? и ти ми приказваш за неща преди повече от 30 години.Говоря ти за 21 век кой кво е постигнал,защото едно време е било друго[/q
Е ти ми кажи колко победи имате като гост и какво е било друго ние сле 90 година отстранихме парма новия носител на уефа шахтор бихме със смешен отбор ювентус, отстранихме леверкузен бихме ливърпул като гост дай са и титлите да не си броиме щот са от миналата година а тва че сте клуб двапъти по стар от нас а ние имаме повече успехи а е по гледни реално да срещу вас играем трудно имате 9 победи повече хубаво.[/quote]

Добре бе няма проблем аз когато играят Цска, Левски, Литекс и т.н. в Европа ги подкрепям и 3-те отбора макар,че съм Левскарин,но преди всичко Българин и в момента спорим за неща които прославят не само клубните отбори но и страната ни.Поне това е моето мнение,не всеки ще се съгласи с мен[/quote]
И аз ги подкрепям!Но като се издънят ги бъзикам.Без да преминавам определени граници обаче.Но смятам ,че това е нещо нормално, нали за това е толкова хубав футболът.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 21 май 2009 15:28

а не забравяй, че седем е добро число :)

Иначе, за тези "селскиидоти", които обичат израза "евроидиот" ще припомня стария виц за ЦСКА и Шампионската лига.
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:30

Gigeto написа:
lionel_messi написа:
boiajievlubo написа:една от многото спирки на евроидиотите

Наричаш така тези,които влязаха в Шампионската лига и играха с Барса,Челси и Вердер и стигнаха четвъртфинал за УЕФА??? :| Явно си много зле! :(

ПП: Жиняк 96 :lol: :lol: :lol:

E kato igrahte s tezi otbori da ne gi bihte sluchaino.Otnesohte 20-30 gola a mojeshe i mnogo poveche

17 гола-за статистиката да сме точни.И пиши на кирилица.Ако ти е трудно ,ще е така само в началото после свикваш и е ОК.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 21 май 2009 15:33

TheClub написа:Тук не става дуума за заяждане... Тук става дума за мъката, коята носите със вас... и вашата игра. Смисъл тогава не говоря за сегА!!!!

Какво и е на играта щом ви бият като маче в дирек? :lol: :lol: :lol:
По-добре евроидиот от евровойаор? ;)

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 21 май 2009 15:37

Отборите си имат своите моменти на възход, както и на падение ;). В тази тема се размахва "паденито" на Левски, най-вероятно от човек, който не само не е гледал мача (въпросния), а даже великите победи на ЦСКА с/у Ливърпул, Нотингам и Байерн (3:0 до 18-тата минута, краен 4:3). По отношение на този мач: Левски играха силно, даже много силно. Това, че съдията продължи мача (тогава не важаха днешните правила за продължаване) е друг въпрос. Както и това, че Левски наистина не издържаха (очакваха да се свири в рамките на нормалното). Но не смятам, че това е някакво падение ;). Както и загубата от Барса на Камп Нуо с 5:0. Тогава наистина се опитахме да играем. Има много сентенции по-въпроса (примерно всяка грозна победа е по-добра от най-красивата загуба .....до ние да играем добре нищо, че можем да паднем (не си правя илюзии, че сме могли не само да победим Барса, а даже да направим равен даже с грозна игра)), но няма и не може да има винаги вярно решение ;). Я да попитам феновете на ЦСКА за мача Кула-ЦСКА (спечелен от ЦСКА), това по-добре ли е от Барса-Левски или даже Беверен-Левски?

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 15:45

GoDDeadman написа:
icanmecan написа:
durex написа:Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били[/quМ
Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА

Драги ми Айсмен,не е зле преди да почнеш да пишеш по форумите да се научеш да пишеш правилно.Не знам ти колко си голям, но ако си над 18 просто е жалко.В краткият ти коментар има САМО седем грешки.

Ми мъничко съм по голям ти като нямаше кво да кажеш за гршките ли се хвана

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 21 май 2009 15:56

icanmecan написа:
durex написа:Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били[/quМ
Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА

Единствено Етър има положителен баланс в европейските турнири от българските отбори. Горната статистика включва само купата на УЕФА.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:58

macko_razbivach написа:
icanmecan написа:

Единствено Етър има положителен баланс в европейските турнири от българските отбори. Горната статистика включва само купата на УЕФА.

Стига с тази статистика.Всеки я чете както му отърва.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 май 2009 15:59

Митака, с Байерн имаше и реванш - 4:1 за тях, така,както си го написал някой ще си помисли, че и тях сме ги отстранили. А за гордостта - не съм чул някой левскар да се хвали с мача с Барселона, както и аз не се похвалих с този мач с Байерн, или че Ливърпул ни биха 7:1 предната година - написах само, че тогава сме отстранили Нотингам.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Да се вдигне паметник на Батков

Мнениеот bigbonusprize » 21 май 2009 16:01

embaro написа:Значи Левскарите трябва да вдигнат паметник на Батков на Герена.Този човек е най-добрия играч на Левски.С точно три изказвания той направи Левски шампион.Първия път бе когато каза ''Паста ли е,торта лие,да внимава да не пореже Левски",второто е ''Прокоратурата да гледа Черно Море-ЦСКА,мои хора ми казаха че мача е 0:1" и последното е от днес ''Защо ни пращат в "Овча купел" съдия, който се напива заедно с шефа на ЦСКА?И в първите два случея Батков не бе прав но думите му си оказаха влиание.Сега в събота очаквам дузпа за Левски и след мача Батков ще се извини на Баничката и ще прехвърли вината на журналистите.

Не ми изглежда сериозно това... Какво е виновен Батков, че управниците са толкова пасивни? И въобще как така реши, че благодарение на думите на Батков Левски сега е първи? Просто нещата си дойдоха на място... Започвате оправдаване със съдиите или така ми се струва? Имаше други мачове където съдията ви подари победата, така че не виждам къде е проблема...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”