Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот durex » 21 май 2009 15:12

ministur написа:Ето ви днешно инфо по въпроса:

Левски финишира пред ЦСКА във вечната ранглиста за Купата на УЕФА, съобщава в днешният си брой вестник ****. Последният финал в турнира се игра снощи в Истанбул, а завесата спуснаха “Шахтьор” и “Вердер”. От това лято тръгва новата надпревара Лига “Европа”.

“Сините” бият вечния съперник с 5 точки и завършват на 49-а позиция. ЦСКА е 56-и с 69 т. И двата родни гранда са записали по 17 рейда из втория по сила турнир на континента.

Балансът на “Левски” е 28 победи, 18 ремита и 30 поражения, докато ЦСКА се гордее с положителен актив - 24-21-23. Но “сините” могат да погледнат само 2 места над своето име в листата и да видят не кой да е, а великия “Реал” (Мадрид)!

Няма значение победата важното е значимостта на победата след мача,защото ако всичко е свършило първия мач, втория и да биеш нищо не означава

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:14

durex написа:
ministur написа:Ето ви днешно инфо по въпроса:

Левски финишира пред ЦСКА във вечната ранглиста за Купата на УЕФА, съобщава в днешният си брой вестник ****. Последният финал в турнира се игра снощи в Истанбул, а завесата спуснаха “Шахтьор” и “Вердер”. От това лято тръгва новата надпревара Лига “Европа”.

“Сините” бият вечния съперник с 5 точки и завършват на 49-а позиция. ЦСКА е 56-и с 69 т. И двата родни гранда са записали по 17 рейда из втория по сила турнир на континента.

Балансът на “Левски” е 28 победи, 18 ремита и 30 поражения, докато ЦСКА се гордее с положителен актив - 24-21-23. Но “сините” могат да погледнат само 2 места над своето име в листата и да видят не кой да е, а великия “Реал” (Мадрид)!

Няма значение победата важното е значимостта на победата след мача,защото ако всичко е свършило първия мач, втория и да биеш нищо не означава

Напълно съм съгласен.Левски вкарва 5 гола на Барселона в един мач, но отпада!!!По- добре 1 гол и да продължи!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2009 15:14

icanmecan написа:
durex написа:Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били[/quМ
Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА

за какви полуфинали ми говориш на вече не съществуващи турнири ? и ти ми приказваш за неща преди повече от 30 години.Говоря ти за 21 век кой кво е постигнал,защото едно време е било друго

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:15

За тези които не знаят: Левски-Барса 5 на 4.Реванш Барса-Левски 4 на 0.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 май 2009 15:19

Левски - Удинезе 2-1. Обрат 0-1 до 2-1 . Цесекарите да мълчат.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 15:20

durex написа:
icanmecan написа:
durex написа:Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били[/quМ
Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА

за какви полуфинали ми говориш на вече не съществуващи турнири ? и ти ми приказваш за неща преди повече от 30 години.Говоря ти за 21 век кой кво е постигнал,защото едно време е било друго[/q
Е ти ми кажи колко победи имате като гост и какво е било друго ние сле 90 година отстранихме парма новия носител на уефа шахтор бихме със смешен отбор ювентус, отстранихме леверкузен бихме ливърпул като гост дай са и титлите да не си броиме щот са от миналата година а тва че сте клуб двапъти по стар от нас а ние имаме повече успехи а е по гледни реално да срещу вас играем трудно имате 9 победи повече хубаво.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:24

Blue_AvalanchE написа:Левски - Удинезе 2-1. Обрат 0-1 до 2-1 . Цесекарите да мълчат.

Ето на този мач предложих на жена ми!!! :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2009 15:24

Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА[/quote][/quote][/quote]
за какви полуфинали ми говориш на вече не съществуващи турнири ? и ти ми приказваш за неща преди повече от 30 години.Говоря ти за 21 век кой кво е постигнал,защото едно време е било друго[/q
Е ти ми кажи колко победи имате като гост и какво е било друго ние сле 90 година отстранихме парма новия носител на уефа шахтор бихме със смешен отбор ювентус, отстранихме леверкузен бихме ливърпул като гост дай са и титлите да не си броиме щот са от миналата година а тва че сте клуб двапъти по стар от нас а ние имаме повече успехи а е по гледни реално да срещу вас играем трудно имате 9 победи повече хубаво.[/quote]

Добре бе няма проблем аз когато играят Цска, Левски, Литекс и т.н. в Европа ги подкрепям и 3-те отбора макар,че съм Левскарин,но преди всичко Българин и в момента спорим за неща които прославят не само клубните отбори но и страната ни.Поне това е моето мнение,не всеки ще се съгласи с мен
Последна промяна от durex на 21 май 2009 15:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 21 май 2009 15:25

icanmecan написа:

Драги ми Айсмен,не е зле преди да почнеш да пишеш по форумите да се научеш да пишеш правилно.Не знам ти колко си голям, но ако си над 18 просто е жалко.В краткият ти коментар има САМО седем грешки.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 май 2009 15:27

durex написа:
icanmecan написа:
peho написа:Кое не разбра от цялата работа която написах? че Цска е издънката на Бг.?

"Левски е имал много повече успехи в Европа от колкото Цска"
Ето това. :?:[/q
колко победи като гост в евротурнирите имат левски и над кои отбори ЦСКА е отстранил най много настоящи еврошампиона след Реал Мадрид

и кои са тези еврошампиона които Цска е одстранявал че ми е много интересено?

През 70-те Аякс, 81-ва Нотингам, 82-ра Ливърпул - за тях се сещам, може да има и други. Като специално Аякс и Ливърпул са били не просто действащи шампиони, а най-силните отбори в света по това време.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”