Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА
Аз като платен фен по-скоро бих приел vhpvhp с тая неприязън към потенциалната сделка, така присъща за Боби, отколкото отчето, ама айде.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- *GEORGI*1936*
- Контакти:
Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?
Твърдо -НЕ ,сами за си виновни са положението в което се намират .Да -виновни и "легендите" и "феновете" им ,защото за тези 10 години всички се наредиха да смучат пари от Христолов ,а сега се правят на големи моралисти и на "многострадалните Гиновеви"
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
Нещо като дефиниция ми бяга " платен фен ".Пълни глупости са това.Изтича някакво инфо някой го е чул и го казва на всички,които по цял ден сме тук и чакаме въпросното инфо.Ако се окаже истина всички сме супер щастливи,всички вдигаме наздравици.Обаче ако човека е подведен е подлога,платен фен,христоловист и какъв ли не.Айде стига сте се обиждали всички бяхме подвеждани 1000 пъти
- krasistent
- Контакти:
vhpvhp написа:max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.
Човешко е да се греши. Глупаво е да не си признаваш грешката. Сила е - да се извиниш.
А не допускате ли, че и тези хора "платените" както ги наричате също са попаднали в лъжливите паяжини на селската мутра гнусна. Сега е най- неподходящия момент да се разделяме на групички и да се плюем , защото врагът иска точно това, а врагът не е нито отчето, нито либермен, нито друг, който е давал информация а е само един- бряговския коч.Така че нека сме единни и да направим така че селския да си тръгне от Ботев без една стотинка и с хиляди дългове, а ако ще и цената за нас да е В група.
- rump_shaker
- Контакти:
max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.
Ти си повърхностен ......... Ти акъл имаш ли. Познаваш ли тези хора които визираш лично. Мисля че не е нормално да коментираш някой си който дори не го познаваш и не си го виждал. Същото е да кажа за теб тука че си педофил и наркоман, а дори да нямам идея на кой си. Айде малко по реално гледайте на нещата и не се изцепвайте неподготвени.
Да те бяха подведени, но да ги наричаш продажни фенове си е чиста гавра с теб нас и Ботевизма

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Абе вие луди ли сте?!? кой фен ще си продаде любовта към отбора за пари?!? Тва звучи толкова нелепо, че чак е смешно... 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Абе вие луди ли сте?!? кой фен ще си продаде любовта към отбора за пари?!? Тва звучи толкова нелепо, че чак е смешно...
има ги и такива дребни душици
Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?
Може на трибуните да сме с различни цветове, но ние сме преди всичко фенове. Всички обичаме и страдаме за отборите си. Никой фен не заслужава съдбата на тези на Ботев, да търпи една пиявица 10 години да се гаври с клуба му. Твърдо заставам зад момчетата и момичетата с жълто-черни сърца.
Успех в борбата и не се отказвайте. Христолов ще умре, но Ботев е бил и ще бъде.
Успех в борбата и не се отказвайте. Христолов ще умре, но Ботев е бил и ще бъде.
ajde tomaha(HAHAHA)vkite na "onepravdanite" pak se izvadiha ... sechem, sechem nared.
Момчета и момичета, пишете по темата, моля!