Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот Mod 1912 » 19 яну 2010 19:45

БОТЕВЬ написа:Според мен трябва да се натисне НАП.След като всеки ден министрите реват че хазната е празна.Още малко държавата ако се помотае,дори и да обяви фалит, ако се натрупат още дългове няма да има кой да вземе отбора и за 1 лев.Тогава държавата ще вземе един голям ....й.

Кредитори са и лизинговите фирми, нищо че си взеха ес-класите, сумите пак се дължат /или обикновено е така по договорите/. Кредитори са и всички на които се дължи - например, "ХЪС", които направиха оградата, а после изпищяха, че не им е платено; евентуално хотели, ; транспортни фирми... футболистите също, но там ще има обжалване. Естествено най-голям кредитор е НАП, но с условието че не знаем дали няма разсрочване на дълговете! Ако има такова, до крайната дата на разсрочването държавата няма да може да действа.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 19 яну 2010 20:22

Mod 1912 написа:
БОТЕВЬ написа:Според мен трябва да се натисне НАП.След като всеки ден министрите реват че хазната е празна.Още малко държавата ако се помотае,дори и да обяви фалит, ако се натрупат още дългове няма да има кой да вземе отбора и за 1 лев.Тогава държавата ще вземе един голям ....й.

Кредитори са и лизинговите фирми, нищо че си взеха ес-класите, сумите пак се дължат /или обикновено е така по договорите/. Кредитори са и всички на които се дължи - например, "ХЪС", които направиха оградата, а после изпищяха, че не им е платено; евентуално хотели, ; транспортни фирми... футболистите също, но там ще има обжалване. Естествено най-голям кредитор е НАП, но с условието че не знаем дали няма разсрочване на дълговете! Ако има такова, до крайната дата на разсрочването държавата няма да може да действа.

...хмм, сега идва най-доброто... на 100% Митьо не е дал гаранция/и адекватна/и на задълженията към НАП. При липса на такива гаранции задълженията НЕ МОГАТ да се разсрочват. Ето това е част от "гърба" на Селския, само дето май врътката е била със старото ръководство на НАП-Пловдив. Ако ги натиснем "интелигентно" и с малко съдействие, може да се развихри буря от лайна за Ел Президенте.
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 19 яну 2010 20:25

За все още неразбралите : БОТЕВ АД на димитър христолов - селския е вече не само непродаваем , но дори подаряван едва ли някой ще го вземе.Това е реалноста и трябва да се свиква с нея.Това акционерно дружество трябва да бъде обявено във фалит и с това да бъде сложен края на неговата агония.От тук следва че необходимоста от създаването на отбор приемник и наследник на "НАШИЯТ СИ БОТЕВ Пловдив" става наложителна.Колкото и да е криво на някои , това може би ще ни е единствения вариант за излизането ни от дупката в която сме пропаднали.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 19 яну 2010 21:07

Освен милионните дългове от какво ли не, всички неплатени заплати, особено тези на чужденците направиха акциите на Митю непродаваеми. Представяте ли си, има хора, които и за без пари не биха ни взели при тези дългове, а той иска и пара, селяндура!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 яну 2010 21:27

Реших да пусна тази тема след разговор с един приятел, фен на Ботев, с когото размишлявахме колко от феновете на другите отбори ги подкрепят, и ако да-защо, и ако не-пак защо.
Предлагам ви две основни теми, които можете да подкрепите:
1) Аз категорично одобрявам войната на "жълтите" със Селяка, защото той е човек, който умишлено закрива един от най-обичаните отбори в България! Призовавам БФС и отговорните фактори да се намесят с цялата си сила и строгост, и да попречат за закриването на най-стария футболен клуб в България! Отбора и феновете на "канарчетата" не заслужават това, и аз съм твърдо против... :idea:

2) Аз смятам, че феновете на този отбор заслужават съдбата си, защото ги мразя като отбор, неприятни са ми и тн...(тук вие можете да напишете защо не ги харесвате и искате отбора да спре да съществува) :idea: . ;)

Ако искате, приемайте темата като допитване, защото и на мен и на доста други фенове на българския футбол ни е интересно какво мислите Вие! :)

П.П. Моля феновете на Ботев да не взимат отношение по темата, защото те не могат да бъдат безпристрастни в този случай! ;)
[offtopic]Никакви обидни квалификации за Ботев няма да се толерират в тази тема!!! Да не кажете, че не съм препуредил! Моля спазвайте добрия тон![/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот Един град-един отбор » 19 яну 2010 21:32

Колега Cesc, уважавам и същевремено ти благодаря за темата и "приятелското рамо", което ни удряш в този момент, но според мен темата, която си написал няма да заинтересува нито един от хората, които трябва да се чувстват "поканени" да я четат. За жалост живеем в такава държава, че чревоугодията на политиците и властимащите са много по-важни от футбола като цяло в България и напоследък той се затрива все повече и повече...и то с велики клубове като Ботев. И все пак благодаря на всички, които ще подкрепят Ботев в тази тема, макар и да няма ефект, защото Ботев е една от емблемите в българския футбол.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 яну 2010 21:33

Естествено! Ботев е отбор от град Пловдив и агонията на която е подложен е нечовешка и никой фен не заслужава това! Заставам твърдо зад борбата на феновете на Ботев със Селския Боклук! Ботев ще пребъде!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 яну 2010 21:35

Всеки здраво мислещ човек би трябвало да ги подкрепи,ако живеех в Пловдив бих участвал във всяко едно от начинанията им срещу него.
п.с.Надявам се и те да ни подкрепят срещу Батков

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 19 яну 2010 21:41

Ботев винаги е бил основния дразнител на моя отбор след вечния съперник ЦСКА и в миналото са ставали много яки дербита и на терена и на трибуните, така че от силен Ботев моя отбор и БГ футбола само печели... То е ясно, че почти всички фенове ги подкрепят... :roll:

Върни се в “Архив”