Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Абе,сега четох в един друг форум още една лоша новина,от подуене платили освобождаващата клауза от 12 милн. ерво и ни отмъкват Станко. 
- mistreated
- Контакти:
А бе къв е тоя Мечев, дето го пишат в Блиц. Синът на Малина, младежки национал. Някой има ли впечатления от това момче. Да не е новия Станко?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
гражданин от село
Повечето имат впечатления от майка му. 
Ми то не ти трябва да си го гледал тоя юнак, за да ти стане ясно, че с тези секс символи, като тоя, Коста Янев, Дюлгеров, Станко и т.н. и последния в Таджикистан ще ни бие, пък било и в контрола. Странна селекция правим и май трябва да се надяваме Платини, Мораеш и Бандаловски да се оправят по-бързо, че иначе не ми се мисли кво ни чака
Аз не мога да разбера какво ни е на селекцията : Дюлгеров и Мечев са класни футболисти доказали се в българското първенство и заслужено идват в ЦСКА, усещам как заедно със Йовчев ще направят чудеса !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Подигравка!
Бившият футболист на Славия, Монтана, Берое и Ботев (Враца) и син на фолкдивата и футболен мениджър Малина Симеон Мечев акостира в ЦСКА. 22-годишният халф ще бъде пробван в тима на "червените" до края на лагера в Турция и евентуално ще подпише договор с 31-кратните шампиони. За последно младежкият национал игра в новака в "А" група Ботев (Враца), но напусна тима след края на есенния полусезон.
"Мечев е младо момче, на 21-22 години, но вече не може да се счита за юноша, така че ще трябва да влиза бързо в ритъм. Ще го пробваме до края на лагера и ще видим как ще се справи. Може да подпише договор", коментира Пенев пристигането на сина на Малина в ЦСКА.
"Мечев е младо момче, на 21-22 години, но вече не може да се счита за юноша, така че ще трябва да влиза бързо в ритъм. Ще го пробваме до края на лагера и ще видим как ще се справи. Може да подпише договор", коментира Пенев пристигането на сина на Малина в ЦСКА.
Re: Подигравка!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Бившият футболист на Славия, Монтана, Берое и Ботев (Враца) и син на фолкдивата и футболен мениджър Малина Симеон Мечев акостира в ЦСКА. 22-годишният халф ще бъде пробван в тима на "червените" до края на лагера в Турция и евентуално ще подпише договор с 31-кратните шампиони. За последно младежкият национал игра в новака в "А" група Ботев (Враца), но напусна тима след края на есенния полусезон.
Защо да е подигравка уточни малко.

Аз пък си мисля ,че щом с У динезе ударихме на камък ,трябва да пробваме ако ще и 20 футболисти ---това не значи че ще ги вземем ,но не може да останем с тези момчета като алтернатива на титулярите ,които пък се оказват странно чупливи.
На ЦСКА не им трябват световни звезди, а млади бг таланти
Както казах и преди Диого- Миого, Паскуале и не знам си кой няма шанс да дойдат в ЦСКА. На това могат да повярват само сектантите в темата за ЦСКА, те си знаят кои са. Ние реалистите мислим по друг начин и виждаме нещата не през розови очила , а през призмата на реалността и обективността. Очевидно е, че в ЦСКА е пълен хаос и батак и е въприс на време Титан да бъдат смачкани и изхвърлени от управлението на тима. Надявам се да е по-мирния начин, ако не Червената торсида може да помете всичко. Но поне този полусезон докато има някакъв шанс се ндявам да се вземат правилните играчи и мерки. Очевидно е, че няма читав чужденец, който да иска да дойде в ЦСКА. И това не е заради марката ЦСКА, разбира се, а заради начина на управление в ЦСКА в момента. За това дори и бивши играчи на тима като Вальо Илиев, Тунчев, Велизар, Гъргоров и т.н. трудно биха се навили да дойдат в ЦСКА, защото знаят какъв батак е сега там.
След като трансферната политика на клуба е пред провал, в ЦСКА просто трябва да вземат правилните решения. А правилното решение сега е само едно и тое тимът да се обърне към бг пазар. В Б-я все още има млади и много талантливи момчета. ЦСКА взеха доста пари от продажбата на Делев, Нелсън и Зику и сега ръководството трябва да ги инвестира в млади бг играчи. Дори и да не станат щампиони ЦСКА, това е правилната политика според мен. За съжаление съм почти сигурен, че вместо това Титан отново ще се полакомят и ще търсят свободни играчи от чужбина, за да могат после де ги продадат и така да бъдат на печалба.
След като трансферната политика на клуба е пред провал, в ЦСКА просто трябва да вземат правилните решения. А правилното решение сега е само едно и тое тимът да се обърне към бг пазар. В Б-я все още има млади и много талантливи момчета. ЦСКА взеха доста пари от продажбата на Делев, Нелсън и Зику и сега ръководството трябва да ги инвестира в млади бг играчи. Дори и да не станат щампиони ЦСКА, това е правилната политика според мен. За съжаление съм почти сигурен, че вместо това Титан отново ще се полакомят и ще търсят свободни играчи от чужбина, за да могат после де ги продадат и така да бъдат на печалба.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: На ЦСКА не им трябват световни звезди, а млади бг таланти
Също е недопустимо да не се дава шанс в тима на таланти като Якимов например. Да не говорим, че изпуснаха Томи Костадинов без дори да му дадат шанс в подготовката. Смешна и жалка история. За кой ли път го казвам.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]