spridaqdeshkartofi написа:ЦСКА ще играе според мен с Динамо Букурещ или Aтлетико МадридМного ми се иска ПСВ...Абе жребий е ще видим какво ще стане аз прогнозирам че ще играем с Севиля
4:4 там и 1:1 в София
хахахахахахахахахаха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
spridaqdeshkartofi написа:ЦСКА ще играе според мен с Динамо Букурещ или Aтлетико МадридМного ми се иска ПСВ...Абе жребий е ще видим какво ще стане аз прогнозирам че ще играем с Севиля
4:4 там и 1:1 в София
levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни
spridaqdeshkartofi написа:SLAYER написа:радвате ли се бе червени боклуци и мие ловешки помияри и нас ни чакат радостни мигове утре оня пернишки чорбар да обяви национален траур
Чета коментарите и невиждам много радване от наша страна т.е от страна на ЦСКА колкото има от ваша при наша загуба ц
levskioleole написа:ShooterMan написа:levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни
....и ще се смеете със закъснение.В момента от Варна до Търнава всичко се тресе в див смях.Дори анонимниците от Търнава се чудят-какъв късмет имаха при жребия с вас.Кархан ви определи за слаб отбор...явно Мирослав Кархан е наблюдавал вашите видеокасети и е установил,че ще излезете без нямащите картотеки плеймейкъри на Левски Николай Йорданов и Антон Генов
![]()
![]()
незнам кой се смее ,но във Варна имаме повече фенове от вас и на спартак взети заедно!!!
RageAgainst написа:Истината е,че никой български отбор няма да се класира за ЛЕ тази година,така че за какво се лаете на мога да ви разбера...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта