Юта уж трябваше да танкват и те, па кво стана?
Като че ли май само в Лейкърс имат зор за тоя плей ин, иронично на фона на думите на ЛеБрон преди 2-3 години.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ами защо да танкват като им се получава на Юта. Те си взеха пиковете за играчите които раздадоха.
Това че с тези които взеха като компенсация се справят толкова добре е супер за тях, ще могат
да трейдват още. То този финландеца м/у другото си е можещ играч, в Чикаго беше странно
слабо представящ се.
Това че с тези които взеха като компенсация се справят толкова добре е супер за тях, ще могат
да трейдват още. То този финландеца м/у другото си е можещ играч, в Чикаго беше странно
слабо представящ се.
Те остават малко мачове но разликата между 4-тия и 12-тия е само 4 победи което е супер малко и сигурно ще има доста въртележки.
Иначе за Юта "представят се добре" не съм сигурен доколко е точно защото сигурно ще свършат с под 40 победи което е далеч от доброто, факт иначе че надминават очакванията които имат за тази година и Лаури е звяр.
И нали се предполагаше че след като трейднаха и Мичъл ще почнат ребилд и там колкото повече предни пикове толкова по-добре.
Щото не виждам как може с трейд или с някой дошъл лятото (едно на ръка че там свободни агенти ходят много рядко и друго че тези за 2023 са доста зле) да станат претенденти.
Аз не съм фен на идеологията или първи или танкване, ама като видиш отбори като Портланд които винаги са около средата пак не е идеално.
Иначе за Юта "представят се добре" не съм сигурен доколко е точно защото сигурно ще свършат с под 40 победи което е далеч от доброто, факт иначе че надминават очакванията които имат за тази година и Лаури е звяр.
И нали се предполагаше че след като трейднаха и Мичъл ще почнат ребилд и там колкото повече предни пикове толкова по-добре.
Щото не виждам как може с трейд или с някой дошъл лятото (едно на ръка че там свободни агенти ходят много рядко и друго че тези за 2023 са доста зле) да станат претенденти.
Аз не съм фен на идеологията или първи или танкване, ама като видиш отбори като Портланд които винаги са около средата пак не е идеално.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Не знам, за мен тва mediocrity е най-лошото нещо, което може да ти се случи в съвременните (американски) спортове. Просто положението е такова, че цикълът "събиране на приличен отбор-->опит да се постигне нещо добро в рамките на 3-4 сезона-->неуспех и разбиване на отбора с цел танк и повече пикове", колкото и да е грозен, сякаш носи по-добри резултати. Дори от фенска гледна точка, ребилдът носи надежда. Мислиш си, опитахме, не успяхме, сега 2-3 години ще сме зле и пак ще опитаме. А Портланд са отличен пример, щото Дейм е супер играч и лоялен към франчайза си (евала за което), но какво постигна? Няколко добри представяния в плейофите, с един безславно загубен финал на конференция и до там. И франчайзът му в нито един момент не намери за нужно да изгради нещо повече около него. Да, ще бъде запомнен с лоялността си, с играта си и сигурно ще е HoF, но не може да няма в него усещане, че можеше и повече да постигне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

От снощи си заслужава да се отбележи епичния провал на брадата с/у Булс 0/6 за 3 и 2/14 стрелба!
Минесота изненадват Никс безт КАТ и Едуардс с 8/8 за 3 на Таурън Принс, по принцип прилична резерва е той!
35 т. за него а за Никс 57т за Рандъл :-)
Юта без Марканен бият Сакраменто.
Мисля че след всеки мач ще има размествания в класирането и плей-ин се оказва че прави сеозна
по- интересен въпреки че Ле Брон го оплю.
Минесота изненадват Никс безт КАТ и Едуардс с 8/8 за 3 на Таурън Принс, по принцип прилична резерва е той!
35 т. за него а за Никс 57т за Рандъл :-)
Юта без Марканен бият Сакраменто.
Мисля че след всеки мач ще има размествания в класирането и плей-ин се оказва че прави сеозна
по- интересен въпреки че Ле Брон го оплю.
- Drunken_Master
- Контакти:
Баскетболната легенда Шакил О`Нийл сериозно притесни феновете, след като публикува снимка от болничното легло, без да внася уточнения.
Почитателите му обаче могат да си отдъхнат - бившата звезда от НБА се е подложил на операция за подмяна на тазобедрената става, с която има проблеми от години, пише TMZ Sports.
Самият О'Нийл писа в социалните мрежи след интервенцията и увери, че е добре. "Благодаря на всички, обичам ви. Няма нужда да се притеснявате. Добре съм", пише баскетболистът.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Легендарният капитан на Ню Йорк Никс и един от най-великите играчи в историята на НБА – Уилис Рийд, почина на 80 годишна възраст.
Центърът бе в основата на спечелените 2 титли от организацията през 1970 и 1973 година и е автор на един от най-знаковите моменти в историята на Лигата.
Във финалите през 1970 Ню Йорк среща ЛА Лейкърс с Уилт Чембърлейн, но в 5-ия мач Рийд получава сериозна контузия в бедрото и пропуска 6-ия двубой, като е отписан и за 7-ия, който е в „Медисън Скуеър Гардън“.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Клипърс
Много лошо приземяване за Пол Джордж... Дано се размине с тежка контузия. :(
Re: Клипърс
Drunken_Master написа:Много лошо приземяване за Пол Джордж... Дано се размине с тежка контузия. :(
Дано! Колкото и да е забавно да се шегуваме с проклятието на Клипърс, не пожелавам контузия на никой. А той специално прави впечатление на свестен пич.
Жалко!
На мен Клипърс са ми симпатичен отбор с присъствието на Джордж и Ленърд.
На мен Клипърс са ми симпатичен отбор с присъствието на Джордж и Ленърд.