Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: Тема за Станимир Стоилов

Мнениеот scb » 16 май 2014 09:48

То всичко му е тотално сбъркано на тоя. Забива Мацата в нищото (отделен въпрос е защо изобщо го пуска) дори не става ясно какъв точно го игра, Куртеан му е най-креативния и той го зибава на крилото, Доре и Хамза така и не се разбра изобщо какъв е замисъла в играта им...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 май 2014 15:11

Сбъркана работа.

Двете ни крила - забити на тъч линията. Дремят и чакащи пас от бека или от централен защитник. Никаква креативност. Напълно откъснати от играта в поне 80% от времето. Поне докато единият чака на тъча, то другият през това време да влиза малко по към центъра и да създава "суматоха". После обратното и т.н. При дългите пасове към Борето никой от тях не е наблизо за да разиграят топката ...

Защитата - срещу най-добрият играч на Л-ц - най-бавният и пипкав играч "бягащият на място".

Центъра: Огнянов след контузията никакъв го няма. Страх ли го е от нова контузия или нещо друго - не знам. Вчера имаше възможност да бие към вратата от около 20-23 метра, но се спря, уплаши се ... Иршак позагуби доста от формата си след нова година. Анисе на тъч линията??? Нула креативност. Няма нито един играч, който да вземе топката, да излъже противник, да подаде мек, точен, извеждащ пас ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 май 2014 15:20

Да, нямаше кой да извежда Борко и Хамза едно на едно и от дълбочина. Бяха оставени всичко сами да правят, а ако успееха да запазят изсипана топка и да се откъснат, никаква подкрепа. Прострелни центрирания в празното пространство. Идваше ми да си задъвча шала от яд по едно време. Иначе от защитата съм много доволен. "Бягащият на място"Сивард, точно тоя мач направи на 2-3 пъти демаража на живота си и нито веднъж не беше разминат.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 15:35

Ботевъ Пловдивски написа:Да, нямаше кой да извежда Борко и Хамза едно на едно и от дълбочина. Бяха оставени всичко сами да правят, а ако успееха да запазят изсипана топка и да се откъснат, никаква подкрепа. Прострелни центрирания в празното пространство. Идваше ми да си задъвча шала от яд по едно време. Иначе от защитата съм много доволен. "Бягащият на място"Сивард, точно тоя мач направи на 2-3 пъти демаража на живота си и нито веднъж не беше разминат.

При подобен, "английски" стил на игра двамата нападатели трябва да търсят високи топки от защитата, които да свалят един за друг в атака ;) За да видиш показно - Демба Ба и Шола Амеоби в Нюкасъл като бяха ;) Вчера не видях нищо подобно ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 май 2014 16:33

boabbb написа:При подобен, "английски" стил на игра двамата нападатели трябва да търсят високи топки от защитата, които да свалят един за друг в атака ;) За да видиш показно - Демба Ба и Шола Амеоби в Нюкасъл като бяха ;) Вчера не видях нищо подобно ...

Тъй, тъй, ама снощи идеята не беше същата. Смело би било да кажем, че имаше въобще някаква идея. Вярно, че "зелените" затваряха добре, но и нашите не разиграваха добре в дълбочина.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 май 2014 22:05

Станимир Стоилов няма да бъде треньор на Левски, докато Тодор Батков е президент на клуба. Това стана ясно от думите на Мъри след загубения финал за Купата на България срещу Лудогорец.

"Аз имах разговор с Георги Иванов, в който му казах, че трябва да изчакам срещата със собственика на Ботев Цветан Василев. Още преди срещата обаче с "любезното съдействие" на г-н Батков отговорът ми беше ясен. Моите думи след като си тръгнах от Герена не се променят. Докато г-н Батков е в Левски, аз не мога да мисля за този клуб", заяви Мъри.

Този глупак треньор на Ботев ли е и каква му е работата след загубен финал да коментира Батков и Левски??
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2014 23:58

Още когато прибра "претоплените манджи" Сърмов,Огнянов и Минев трябваше да ви е ясно накъде отиват нещата!
Както се казва:
"Ние ви предупреждавахме,вие не внимавахте!"

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 17 май 2014 13:11

Кога сте предупреждавали? Още в началото като го посрещнаха на нож почнахте тук да наливате как сме били тъпи и не сме давали шанс на човека. Позицията за Стоилов от самото начало беше тази:

Мъри, заповядай на Колежа! Дано се почувстваш като Рафаел Бенитес на "Стамфорд Бридж"! Сигурно си струва да работиш за нас, но едва ли ще спечелиш повече от пачки банкноти. Ние знаем кой си и помним какъв си. Опитай се поне с нещо да си ни от полза или поне малко повече забавен. Футболът в Пловдив не е "победа и пак победа", може би защото не е така "правилен", както ти го разбираш, но има време (поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб. Само те молим - не преигравай! Ти сам дойде при нас, ние теб не сме те искали. Профиклубът "Ботев Пловдив" има своя голям проект напред в дните си, големи амбиции, дано ги изпълни, но идеята "Ботев Пловдив" е отвъд всякакви амбиции, отвъд всякакви титли, купи и всевъзможни блещукащи дрънкулки. Не го забравяй и се дръж прилично!

Този човек дори имаше наглостта да коментира Батков и Левски минути след като за пореден път ни сервира отвратителната игра на селекцията си.
Сега за любимите му евротурнири съм сигурен, че ботевистите ще му спретнат здрав бойкот и дано му светне лампичка в главата.

vency75
Контакти:

Мъри-оправдание или пари

Мнениеот vency75 » 17 май 2014 15:38

Чух вчера думите на Мъри,че нямал да се върне никога в Левски ,докато Батков е там.Незнам защо но ми се струва ,че сега всеки използва момента да се оправдава с Батков.Батков е виновен -спор нема,но всеки с това оправдание е малко смешно.Ами зарежи го Батков-ела в труден момент за отбора ,които те направи тренер,с които те опознаха всички и му помогни с каквото можеш.Тук обаче прозира една друга тема-естествено пари.Как по най- тънкия начин да останеш при парите и да не обидиш феновете на отбора които те очаква-ами "докато Батков е там,аз няма да доида"-това е.За жалост винаги съм подкрепял Мъри ,но не и този път.От тук нататък за мен той става нежелан за Левски тренер.
Донякъде това важи и за Херо .И той -"първо Ботев ми предложиха и затова".Абе Херо-кажи си честно поне ти-Ботев дадоха най- много пари и затова.
Иначе всички сме Левскари-ама само като има поводи за радост и гордост.Когато има пари за вземане.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Мъри-оправдание или пари

Мнениеот костенурк » 17 май 2014 15:53

тоя узунджовски дебил е наи набедения тренер.за финала оправданието му беше съдията ама василев си е виновен като се доверява на онова неуравновесено същество тити така ще е
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Архив”