th3_gr3en_rapper написа:Браво бе! По-големите "грандове" от вас и чорбарите просто няма!!!
Призна ли го

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
th3_gr3en_rapper написа:Браво бе! По-големите "грандове" от вас и чорбарите просто няма!!!
drvasko98 написа:Аванти Рагаци, кажи ми какъв стил очакваш да изградим с Иво Иванов, 35 годишния Ангелов, Мюлдер и Сатрокин, които не могат да центрират една топка, а покрването на зона за тях е "тера инкогнита". Какъв вид атаки ще проведем с плеймейкъра Гаджев, крилата Райков и Рамос. Стил се прави с няколко научени на футбол играчи и мотивирани да играят футбол. Ние може би имаме 2-3 научени и нито едни мотивиран, освен вратарят. Значи сработка може да няма, да не вървят гладко пасове, комбинации, но поне някое класно индивидуално изпълнение трябва да се виид, което да подскаже класата. Например Хаджич мисля, през първото полувреме овладяха от въздуха една топка, обърна се и стреля изненадващо от воле, при което Пламен едва извади в корнер. Кажи ми такова изпълнение от кой от нашите очакваш да видиш. Затова не е необходима никаква сработка и никакъв стил. Или за това защитникът да не бяга като съпровод 30 метра до нападателя също не се изисква сръботка, а просто обикновена индивидуална класа.
ss_L написа:И къв вратар е Пламен Илиев ? слаб,горе долу,добър, или много добър....нищо лично към момчето но за мен си е нищо особенно.Божката Митрев никак не беше по лош!
blue_loudog написа:dodo7271 написа:А защо Базил де Карвальо? Той какво голямо нещо е направил вчера?
Ми най-малко защото изпълни доста прилична дузпа- съмнявам се да е имало някой, който да не се е притеснявал дали ще я вкара, при положение, че всички знаят възможностите на Левски от дузпа. Плюс това спечели доста топки и отигра правилно 90% от ситуациите си(нямам предвид голови). Връщаше се, поемаше топката назад.... абе играеше с желание и умение според мен- за разлика от Марсиньо, Опоку, Райков и т.н. За Жоао Силва кво да говорим изобщо- не може футболист за почти половин милион евро да пипне топката веднъж за 20 минути срещу четвъртия в Босна.
А по темата- аз не подкрепям Пламен Илиев да бъде капитан на Левски, освен ако не изгонят, както цска, всички и не играем само с юноши- на връстниците си ментор да им бъде,ако иска, не капитан. Но на футболисти със много повече качества и опит от него е несериозно дори да се помисли едно момченце на има няма 20 години да им казва кво да правят на терена. Със сигурност не разбира играта по-добре от Гаджев, Пелето, Йовов, Мюлдер, пък дори и от Старокин!
daniel875 написа:Нито един треньор в България няма в момента качествата да води "Левски". Не си мислете, че този или онзи може! Така е било от много време и така ще бъде. Може би наистина е време да се опита с чужденец, който има знания.
Излишните емоции за линч, обидите към всичко живо са неправилен ход. Отпадането от Европа е на твърде ранен етап, за да се правят генерални оценки за сезона. Тази година е по - различно, защото случилото се е преди шампионата.
Има време за преоценка на нещата. Мисля, че футболистите, които бяха взети, имат възможности да вдигнат тима. Не съм видял все още играта на Ели, вчера много липсваше Рамос.
Много сте емоционални повечето, защото може би и не сте истински запалянковци на тима. В момента Илиан Илиев има нужда от подкрепа, защото той е повече левскар от някой си Гонзо. Ако се имате за публика, не трябва да спирате да ходите този сезон на срещите.
Avanti_Ragazzi написа:drvasko98 написа:Аванти Рагаци, кажи ми какъв стил очакваш да изградим с Иво Иванов, 35 годишния Ангелов, Мюлдер и Сатрокин, които не могат да центрират една топка, а покрването на зона за тях е "тера инкогнита". Какъв вид атаки ще проведем с плеймейкъра Гаджев, крилата Райков и Рамос. Стил се прави с няколко научени на футбол играчи и мотивирани да играят футбол. Ние може би имаме 2-3 научени и нито едни мотивиран, освен вратарят. Значи сработка може да няма, да не вървят гладко пасове, комбинации, но поне някое класно индивидуално изпълнение трябва да се виид, което да подскаже класата. Например Хаджич мисля, през първото полувреме овладяха от въздуха една топка, обърна се и стреля изненадващо от воле, при което Пламен едва извади в корнер. Кажи ми такова изпълнение от кой от нашите очакваш да видиш. Затова не е необходима никаква сработка и никакъв стил. Или за това защитникът да не бяга като съпровод 30 метра до нападателя също не се изисква сръботка, а просто обикновена индивидуална класа.
Това дали става или не, си е едно на страна! Това е работа на ръководството и треньорите да ги гледат и избират. Но няма как да постигнеш абсолютно нищо по-начина по-който върви Левски от 3 години вече. Смениха се един куп треньори и поне 50 НОВИ футболиста и каква е ползата от това?
Нима ако за тези 3 години имаше само един треньор и не повече от 10 нови футболисти, по 1 или 2ма на полу-сезон нещата щяха да се по-зле а?
Не мисля така, ако се продължава с непрестанното текучество на футболисти и постоянната смяна на треньори ЛЕВСКИ а и който и да е отбор в България нищо нма да постигне. И последните 3 години в Левски са пример за това нещо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта