Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 16:37

th3_gr3en_rapper написа:Браво бе! По-големите "грандове" от вас и чорбарите просто няма!!! :lol:

Призна ли го :lol:
Само Левски!

donpacko
Контакти:

Re: Пламен Илиев - капитан и истински левскар!!!

Мнениеот donpacko » 27 юли 2012 16:37

Братята близнаци ги изтърваха,Стивън Петков е на проби във Селтик от една седмица(това означава според мене,че във всеки наш отбор би трябвало да е титуляр.).Ето ви трима играчи които са юноши и които можеха да играят,и то сигурно по за 1000 лева на месец щяха да си бият гъзовете във тавана.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юли 2012 16:40

drvasko98 написа:Аванти Рагаци, кажи ми какъв стил очакваш да изградим с Иво Иванов, 35 годишния Ангелов, Мюлдер и Сатрокин, които не могат да центрират една топка, а покрването на зона за тях е "тера инкогнита". Какъв вид атаки ще проведем с плеймейкъра Гаджев, крилата Райков и Рамос. Стил се прави с няколко научени на футбол играчи и мотивирани да играят футбол. Ние може би имаме 2-3 научени и нито едни мотивиран, освен вратарят. Значи сработка може да няма, да не вървят гладко пасове, комбинации, но поне някое класно индивидуално изпълнение трябва да се виид, което да подскаже класата. Например Хаджич мисля, през първото полувреме овладяха от въздуха една топка, обърна се и стреля изненадващо от воле, при което Пламен едва извади в корнер. Кажи ми такова изпълнение от кой от нашите очакваш да видиш. Затова не е необходима никаква сработка и никакъв стил. Или за това защитникът да не бяга като съпровод 30 метра до нападателя също не се изисква сръботка, а просто обикновена индивидуална класа.

Това дали става или не, си е едно на страна! Това е работа на ръководството и треньорите да ги гледат и избират. Но няма как да постигнеш абсолютно нищо по-начина по-който върви Левски от 3 години вече. Смениха се един куп треньори и поне 50 НОВИ футболиста и каква е ползата от това?

Нима ако за тези 3 години имаше само един треньор и не повече от 10 нови футболисти, по 1 или 2ма на полу-сезон нещата щяха да се по-зле а?

Не мисля така, ако се продължава с непрестанното текучество на футболисти и постоянната смяна на треньори ЛЕВСКИ а и който и да е отбор в България нищо нма да постигне. И последните 3 години в Левски са пример за това нещо!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юли 2012 16:45

Над 90 футболисти в Левски за 4 години. Тъпотия!
Томислав Русев / 27 юли 2012 16:01

Днес, 27 юли 2012 година, когато клубният ни футбол прати да копаят дъното четири евроидиота, ще публикуваме дълъг списък с имена. Те са на всички футболисти, преминали през Левски за четири сезона, някои сега започват петия.

И вече бяха разкрити и оплюти като некадърници. За такива от лятото на 2008 година насам бяха определени и почти всички споменати по-долу. Освен Гара Дембеле на пръстите на едната ръка се броят играчите, които оставиха наистина приятни спомени и заслужиха признанието на сините фенове.

Останалите? Защо не станаха, толкова ли са слаби? С далавера на мениджърите ли дойдоха? Нямаха време да се адаптират ли? Или просто с над 90 футболисти и 11 треньори за 4 години отбор НЕ СЕ ПРАВИ? Преценете сами. Имаме предостатъчно време за дълбоки анализи. Предлагам ви те да започнат от този списък. Той е дълъг. Приятно четене...

Футболисти с официални мачове за Левски от лятото на 2008 година до днес, подредени по азбучен ред (Много е вероятно да сме пропуснали някои имена, за което се извиняваме):

1 . Агиеманг Опоку

2 . Александър Александров

3 . Александър Башлиев

4 . Александър Киров

5 . Андвеле Слори

6 . Андреас Васев

7 . Антонио Вутов

8 . Базиле де Карвальо

9 . Божидар Митрев

10 . Борислав Балджийски

11 . Борислав Цонев

12 . Боян Илиев

13 . Боян Табаков

14 . Веселин Минев

15 . Виктор Генев

16 . Владимир Гаджев

17 . Гара Дембеле

18 . Георги Ангелов

19 . Георги Иванов

20 . Георги Недялков

21 . Георги Петков

22 . Георги Сърмов

23 . Георги Христов

24 . Георги Чакъров

25 . Давид Бистрон

26 . Даниел Димов

27 . Даниел Киш

28 . Даниел Младенов

29 . Дарко Тасевски

30 . Дениран Ортега

31 . Димитър Димитров

32 . Димитър Телкийски

33 . Дъстли Мюлдер

34 . Елин Топузаков

35 . Еньо Кръстовчев

36 . Жанвион Юлу-Матондо

37 . Жеан Карлош

38 . Живко Миланов

39 . Жоао Силва

40 . Жоаозиньо

41 . Жозе Жуниор

42 . Зе Соареш

43 . Иван Горанов

44 . Иван Стоянов

45 . Иван Цачев

46 . Иван Цветков

47 . Иво Иванов

48 . Йордан Милиев

49 . Исмаил Иса

50 . Калин Щърков

51 . Кирил Акалски

52 . Кристовао Рамос

53 . Лусио Вагнер

54 . Лъчезар Балтанов

55 . Майкъл Тевия

56 . Мариян Огнянов

57 . Марко Видович

58 . Марсиньо

59 . Мартин Димов

60 . Мирослав Антонов

61 . Мирослав Иванов

62 . Никола Яначков

63 . Николай Димитров

64 . Нуно Пинто

65 . Орлин Старокин

66 . Петер Петраш

67 . Пламен Илиев

68 . Радослав Цонев

69 . Рашид Тиберканин

70 . Роман Прохазка

71 . Ромен Ели

72 . Саша Симонович

73 . Седрик Бардон

74 . Сержиньо Грийн

75 . Симеон Иванов

76 . Симеон Райков

77 . Станислав Ангелов

78 . Стефан Станчев

79 . Стивън Петков

80 . Сюлейман Диамутен

81 . Тодор Христов

82 . Тодор Чаворски

83 . Тони Калво

84 . Филипе да Коща

85 . Фредрик Рисп

86 . Христо Йовов

87 . Цветан Димитров

88 . Цветелин Тонев

89 . Шакиб Бензукан

90 . Шюрд Арс

91 . Юсеф Рабех

Треньорите на Левски от лятото на 2008 година до днес, подредени по хронологичен ред:

1. Велислав Вуцов

2. Емил Велев

3. Ратко Достанич

4. Антони Здравков/Георги Иванов

5. Ясен Петров

6. Антони Здравков/Георги Иванов

7. Николай Костов

8. Антони Здравков/Георги Иванов

9. Викторио Павлов

10. Ясен Петров

11. Илиан Илиев

Ето точно за това говорим и Томето е толкова прав, че нямам думи!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 27 юли 2012 16:46

ss_L написа:И къв вратар е Пламен Илиев ? слаб,горе долу,добър, или много добър....нищо лично към момчето но за мен си е нищо особенно.Божката Митрев никак не беше по лош!

Колега , Пламен е 2 класи над Божката.
Сравняваш слон с кокошка.
Психиката на Пламен е 5 пъти повече от тази на Митрев.
Спомни си добре , два важни мача с ЦСКА грешка детинска,и с Локото за купата , топката му мина през ушите.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 юли 2012 16:49

blue_loudog написа:
dodo7271 написа:А защо Базил де Карвальо? Той какво голямо нещо е направил вчера?

Ми най-малко защото изпълни доста прилична дузпа- съмнявам се да е имало някой, който да не се е притеснявал дали ще я вкара, при положение, че всички знаят възможностите на Левски от дузпа. Плюс това спечели доста топки и отигра правилно 90% от ситуациите си(нямам предвид голови). Връщаше се, поемаше топката назад.... абе играеше с желание и умение според мен- за разлика от Марсиньо, Опоку, Райков и т.н. За Жоао Силва кво да говорим изобщо- не може футболист за почти половин милион евро да пипне топката веднъж за 20 минути срещу четвъртия в Босна.

А по темата- аз не подкрепям Пламен Илиев да бъде капитан на Левски, освен ако не изгонят, както цска, всички и не играем само с юноши- на връстниците си ментор да им бъде,ако иска, не капитан. Но на футболисти със много повече качества и опит от него е несериозно дори да се помисли едно момченце на има няма 20 години да им казва кво да правят на терена. Със сигурност не разбира играта по-добре от Гаджев, Пелето, Йовов, Мюлдер, пък дори и от Старокин :)!

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 16:49

Avanti_Ragazzi и аз отдавна намилам, че трябва време и не може всеки сезон по 7,8 нови, ама файда никаква, всеки си знае своето :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 16:55

daniel875 написа:Нито един треньор в България няма в момента качествата да води "Левски". Не си мислете, че този или онзи може! Така е било от много време и така ще бъде. Може би наистина е време да се опита с чужденец, който има знания.
Излишните емоции за линч, обидите към всичко живо са неправилен ход. Отпадането от Европа е на твърде ранен етап, за да се правят генерални оценки за сезона. Тази година е по - различно, защото случилото се е преди шампионата.
Има време за преоценка на нещата. Мисля, че футболистите, които бяха взети, имат възможности да вдигнат тима. Не съм видял все още играта на Ели, вчера много липсваше Рамос.
Много сте емоционални повечето, защото може би и не сте истински запалянковци на тима. В момента Илиан Илиев има нужда от подкрепа, защото той е повече левскар от някой си Гонзо. Ако се имате за публика, не трябва да спирате да ходите този сезон на срещите.

+1914 !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 27 юли 2012 16:57

Avanti_Ragazzi написа:
drvasko98 написа:Аванти Рагаци, кажи ми какъв стил очакваш да изградим с Иво Иванов, 35 годишния Ангелов, Мюлдер и Сатрокин, които не могат да центрират една топка, а покрването на зона за тях е "тера инкогнита". Какъв вид атаки ще проведем с плеймейкъра Гаджев, крилата Райков и Рамос. Стил се прави с няколко научени на футбол играчи и мотивирани да играят футбол. Ние може би имаме 2-3 научени и нито едни мотивиран, освен вратарят. Значи сработка може да няма, да не вървят гладко пасове, комбинации, но поне някое класно индивидуално изпълнение трябва да се виид, което да подскаже класата. Например Хаджич мисля, през първото полувреме овладяха от въздуха една топка, обърна се и стреля изненадващо от воле, при което Пламен едва извади в корнер. Кажи ми такова изпълнение от кой от нашите очакваш да видиш. Затова не е необходима никаква сработка и никакъв стил. Или за това защитникът да не бяга като съпровод 30 метра до нападателя също не се изисква сръботка, а просто обикновена индивидуална класа.

Това дали става или не, си е едно на страна! Това е работа на ръководството и треньорите да ги гледат и избират. Но няма как да постигнеш абсолютно нищо по-начина по-който върви Левски от 3 години вече. Смениха се един куп треньори и поне 50 НОВИ футболиста и каква е ползата от това?

Нима ако за тези 3 години имаше само един треньор и не повече от 10 нови футболисти, по 1 или 2ма на полу-сезон нещата щяха да се по-зле а?

Не мисля така, ако се продължава с непрестанното текучество на футболисти и постоянната смяна на треньори ЛЕВСКИ а и който и да е отбор в България нищо нма да постигне. И последните 3 години в Левски са пример за това нещо!

Лятото на 2010 година имахме 6,7 нови играчи,нов треньор и резултата беше три остранени отбора и 7 точки в групите на ЛЕ....А с тоя треньор и тези играчи какво направихме ? насрахме се в гащите

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 27 юли 2012 17:06

Пламката не е лош вратар, но едва ли точно в тая джунгла бг футбол има шанс да се развие. А и всеки прогрес се дължи на конкуренцията. Коя е алтернативата на Пламен Илиев? Мисля, че едно момче от школата - пак Илиев, ама Димитър. Е, според вас, пука ли му на Пламенчо как ще пази, при положение, че никой няма да се сети да даде шанс на това другото вратарче. Така е в България - младите футболисти са мачкани, обиждани и унижавани, не им се дава шанс, а на тяхно място се взимат Опокувци, Марсиньовци, Рамосци и тем подобни. С не по-големи качества, но огромни заплати и комисионни за мениджърите. Вместо тия пари да се дадат за школите, откъдето да се вадят готови футболисти, ние ги пръскаме за поредните съмнителни чужденци, дошли да поритат и да си приберат паричките. Без да им пука какво значи за нас синята фланелка. Защото накрая винаги ние страдаме, отнасяме подигравките от феновете на противника, а те какво? Трябва им време, не са се сработили, били нов отбор и все едни и същи глупости, които сме слушали до втръсване! Айде стига вече...

Върни се в “Архив”