Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2012 14:46

"Sardukar" От всички челсари в този форум, ти сигурно си единствения, който твърди че играта при Ди Матео в мачовете в Ш.л. е атрактивна.
С това разбира се не целя да те обиждам или нещо подобно ...
Просто това е факт, който неможеш да пренебрегнеш. ;)

Аз смятам, че този тип игра, просто не олицетворява Челси !
Аз станах фен на Челси, когато отборът играеше долу-горе толкова атакуващо, колко и настоящият Реал М и Барса.
Челси бяха първият английски тим, който избяга от британското - "Ритай, тичай и скачай".
Но това беше нормално да се случи в началото на 90-те на миналият век, защото имаше много чужденци в състава, при това от предимно Южни нации.

Стилът при Ди Матео, дори и не се доближава до този на Моу.
Вярно е, че ни спечели много слава, ама не и уважение/респект :!:

Аз немога да си представя втори пореден сезон Челси да играе така ...
Това вече, ще бъде бягство не само от философията, но и от корените на Клуба.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

svetoslavcho93
Контакти:

Мнениеот svetoslavcho93 » 08 юни 2012 15:14

ми ко искате бе да играйм като барса ли неможе така.Ди Матео е Италианец нормално е да играем така.Може да не е красиво но е печалившо което е достатъчно щом печелим

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2012 15:24

svetoslavcho93 написа:ми ко искате бе да играйм като барса ли неможе така.Ди Матео е Италианец нормално е да играем така.Може да не е красиво но е печалившо което е достатъчно щом печелим

Във футбола, не всичко се свежда до точките и трофеите ...
Това особено важи за Челси.
Аз и за това им станах фен преди почти 20 години ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 08 юни 2012 15:27

И мен ме удовлетворява играта на Челси при Ди Матео. За мен не е важна красотата, а крайният резултат и ефективността при положенията. Не само Sardukar мисли така, или "Ние намерихме красотата в това да постигаме исканият резултат", както каза Лампард. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2012 15:30

Е да, но Челси бяга от същноста си с този стил ...
Съжалявам, че не сте имали възможност ( ако бъркам, моля за извинение ... :) ) ... Да наблюдавате Челси от 90-те на миналият век. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 юни 2012 16:08

каква ли е била същността на клуба във втора дивизия :roll: Защо приказваш такива клишета и глупости? Защо само многото владеене на топка и положения за гол да е красиво? Споко! ЧЕЛСИ вече не може да играе както го направи в края на кампанията! Този стил на игра не е толкова лесен колко си мислите! За да играеш така трябва да имаш МЪЖЕ! С ПУТКИ НЕ СТАВА! С тази си игра ЧЕЛСИ можеше да вкара на всеки колкото му трябват и когато му трябват! Няма как да се сравняват периодите преди и след Абрамович... нещата са различни. Нали най-важното е ЧЕЛСИ?
Честно казано на мен не ми пука за някакви комбинации и ала-бала. Искам да гледам как се влагат в играта и да виждам старание.Какъв ще е стилът на игра- аз нямам претенции. Искам колектив от хора, които ще се борят. Не путки, които винаги ще мрънкат, а когато не вървят нещата ще се просват за дузпи и картони.

ПП не съм гледал много ЧЕЛСИ от 90те, но това, което съм гледал със сигурност не е това, което се опитваше да прави Свирчо!
Image
Image
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2012 16:21

Няма как да знаем, какъв стил е практикувал отборът преди 40-50, че и повече години ...
Поне не и от първа ръка.

Аз знам, че отборът на който станах фен, атакуваше и натискаше без страх тогавашните грандове на английският и Европейски футбол !
И това се правеше дори и при Моуриньо !
Нямаше го това подреждане - отзад за 0-0 , а напред- все ще измислим нещо ...
По-важното, често им набивахме канчето на всички, при това както споменах, с далеч по-хубава игра.
И да, играта при Ди Матео е всичко друго, но не и хубава !

Различни легенди на Клуба са споменавали, че Челси винаги е обичал да атакува ...
Аз се радвам, че и Абрамович иска да види отборът си да играе малко по-разчупен футбол от това, което ни предложиха Ди Матео и тарторите на отбора.
Щото ако беше доволен, досега на всеослушание да беше обявил оставането на РДМ за 10 години напред ...

А определението за хубав футбол го дават масата фенове.
Както се казва - болшинството печели.
И кой е казал, че само футболът на Барса е красив ??
Атакуващата игра има много начини за ползване ...
Стига да има желание за прилагането им, разбира се !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 юни 2012 16:30

Хълк договорен ли е официално....май не е още :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2012 16:32

THE G.A.M.E написа:
И кой е казал, че само футболът на Барса е красив ??

За мен специално не е красив. Има моменти на гениалност (то няма как след като разполагаш с Меси, Шави и Иниеста), но като цяло стилът на Реал ми допада много повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 юни 2012 16:37

Почвам да се чудя дали си гледал ЧЕЛСИ на Моуриньо в ПОРЕДИЦА от мачове? Отборът просто имаше по-добри крила и Макелеле. Играта е почти еднаква с тази от Ди Матео с уговорката, че сега ЧЕЛСИ беше превърнат в абсолютна дупка и три месеца все едно не съществуваше, а играта, която предлагаше беше възможно НАЙ-ТЪПАТА! Ако търсиш тъпа и грозна игра си пусни всички мачове на Свирчо от онзи с Уигън 1-1 до уволнението.
ЧЕЛСИ при РОБИ играеше за ПОБЕДИ и ги постигаше. Както правеше винаги и при Моуриньо! Както правеше и при Хидинк.
А това, което говорите за Роби, че щом сега е спечелил така може да печели само така и това ще му е работата...бляк същите глупости се плямпаха и за Моуриньо.
С предимно владеене на топката ЧЕЛСИ играеше при Анчелоти и вкарваше доста. На мен и тогава ми харесваха, но тази "красива" игра ни гризваше в ШЛ и можехме само да циврим там, че не са ни дали 1-2 дузпи. Със сигурност тарторите могат да играят "красиво", но с играта от пролетта рисковите са минимални. Дори да не се развият добре нещата обичайно другите ни подценяват, защото цял мач са натискали и ЧЕЛСИ им изглежда слаб и немощен.
Аз не искам Пламен Марков или Жаклин да се респектират от ЧЕЛСИ :lol: Всеки има право да е идиот ;)

Ама ае стига толкова всеки си има право на избор. Аз лично изпитах невероятни емоции, които не бих заменил и за 5-0 На мен ми стига, че във всеки мач от елиминациите вкарахме гол и претърпяхме само едно поражение от Наполи заради Свирчо. ПОДЦЕНЯВАНИТЕ ГО НАПРАВИХА КАКТО САМО ТЕ МОГАТ! Аз не се радвам просто за купата, а за начина, по който я взехме. Няма съдии, няма нищо! Само играта на ЧЕЛСИ и толкоз!
Image
Image
Image

Върни се в “Архив”