Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!
пак се почна с тоя нов отбор а уж беше казано изрично че не се мисли за клонинг на БОТЕВ както беше написано в сайта на отбора!разбрахме че с италианците нищо няма да стане и трябва да се действа по плана берое а тва със втори отбор щее пълната глупост!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
kvo pak pochnahte s toq nov otbor,ne razbrahte li che izhvurlqt li ni vav V grupa na selskiq firmata falirA,i ottam natatuk kogato edin den se zavurnem vav profesionalkniq futbol trqbva da ima firma koqto da upravlqva otbora taka che prostiq izvod e che izhvurlqt li ni se smenq firamata otbora si e sashtiuq nqma da ima 2 otbora a edin koito se upravlqva ne ot na selskiq ad-to ako tova e nov otbor taka go narichaite
vranchevi написа:И на Реки и на Селския им беше казано, че трябва да сключат сделката днес и утре отбора да започне тренировка.Изрично беше подчертано, че ако нищо не стане днес, дори и да сключат сделката утре никой няма да ходи на мачовете на италианците
Това звучи много добре, но дали е съгласувано с всички тартори и фракции?
А не някой утре да се изцепи, че реки идва за окончателен подпис и пак да се почне.....

Преди малко срещнах Чико и го питам:
- Г-н Дерменджиев, какво ще правим с "БОТЕВ"?
А той:
- Какво да правим, чакаме да видим дали ще има сделка.
- Е ние чакаме, но Христолов май няма намерение за сделка. - му викам аз. - Няма ли вече да се отървем от него.
- Абе, ще се махне. - отвърна Чико.
Понеже доста пъти съм засичал и Бонев около нашия офис, ако го бях питал преди Нова година за локото, едва ли щеше да ми каже, че чака Топалова да се махне.
Неприятно, но факт.
- Г-н Дерменджиев, какво ще правим с "БОТЕВ"?
А той:
- Какво да правим, чакаме да видим дали ще има сделка.
- Е ние чакаме, но Христолов май няма намерение за сделка. - му викам аз. - Няма ли вече да се отървем от него.
- Абе, ще се махне. - отвърна Чико.
Понеже доста пъти съм засичал и Бонев около нашия офис, ако го бях питал преди Нова година за локото, едва ли щеше да ми каже, че чака Топалова да се махне.
Неприятно, но факт.
- rump_shaker
- Контакти:
Като се замисля, май селския е надробил каша не само в АД-то ами и в личният си живот. Явно ако остане без Ботев Пловди, това ще е краят му в личен план. Друга причина да се е вкопчил така в този отбор, аз невиждам. Затова си търси парите, за товва явно неиска да го остави отбора на мира. Той ще си иска и иска, и иска, и така до самият край на съществуанто на отбора. Явно за него друга алтернатива няма.

- botev_1912
- Контакти:
rump_shaker написа:Като се замисля, май селския е надробил каша не само в АД-то ами и в личният си живот. Явно ако остане без Ботев Пловди, това ще е краят му в личен план. Друга причина да се е вкопчил така в този отбор, аз невиждам. Затова си търси парите, за товва явно неиска да го остави отбора на мира. Той ще си иска и иска, и иска, и така до самият край на съществуанто на отбора. Явно за него друга алтернатива няма.
И аз си мисля, че БПФК е шанса му да си задържи главата над лайната!
Никакви купувачи не ща да идват! Тази селска фея трябва да лежи в затвора!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- child in time
- Контакти:
Селски нищо подобно ФК Ботев е безценен а ти не струваш и 2 стотинки! Ходи паси крави на село и остави отбора на някой който иска и може!!!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Сделка или НЕ ...part 2...
picove
Tova maj e staro video i staro interview s DH, ne? Prosto se poiaviva kato "related" pod novoto.
Tova maj e staro video i staro interview s DH, ne? Prosto se poiaviva kato "related" pod novoto.
Interviewto za 2 mln leva e ot liatoto az mislia. Prosto se poiaviava pod novoto video za Botev.
ако това което мислиш за интервюто е истина тия от ринг много се гаврят с нас 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]