Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 23:41

Той хубаво прилича на жива мумия, ама отбора си е направо умряла мумия без шансове за съживяване в близките 5 години...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 19 яну 2010 00:40

vranchevi написа:Днес бях в офиса на Селския и ще споделя това, което му казахме-
1.Че цената, която иска за Ботев, е много висока.
2.Че никой няма да ходи на мачовете на Ботев, дори и да го купи Реки.
3.Че са направени вече доста неща по създаването на новия отбор.
P.S.Селския е заприличал на жива мумия-може би затова никой и не си помисли да го удари.Едно от момчетата му взе на майтап чадъра и Селския направо заплака.Представяте ли си- за чадър за 2лв.Разговора продължи 30мин.и малко след като излезнахме от офиса дойдоха двама полицаи.

Хубаво инфо но тази гад изобщо не звyчеше притеснен днес в телефонния разговор сложен на Ринг.бг. даже напротив звyчеше супер уверен и викаше - няма да стане тая, искам 2 милиона лева :evil:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 яну 2010 01:54

Има нещо гнило тука едва ли толква мрази Ботев или е толква алчен 1000 пъти да се е отървал до сега..според мен фактически той не е реалния собственик дори и на негово име да са акцийте е поставено лице..не следя изкъсо Ботев,но така ми изглеждат работите,сякаш е зависим от 3ти човек..при всички положения има нещо, което масата от хората незнаят..ай и дано да се оправите накрая..

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 19 яну 2010 08:11

Аз съм /бях/ от най-оптимистите за сделката, но явно съм в грешка. Колкото и да ми е неприятно, действията по-създаване на нов отбор изглеждат все по-логични и все по-единствения възможен изход. Последната ми надежда е изхвърлянето на отбора от А във В група, но едва ли "симпатягите" от БФС ще го сторят. Слаб Ботев е мръсното им желание. chelseabg +1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 19 яну 2010 08:24

Ki Cho написа:Аз съм /бях/ от най-оптимистите за сделката, но явно съм в грешка. Колкото и да ми е неприятно, действията по-създаване на нов отбор изглеждат все по-логични и все по-единствения възможен изход. Последната ми надежда е изхвърлянето на отбора от А във В група, но едва ли "симпатягите" от БФС ще го сторят. Слаб Ботев е мръсното им желание. chelseabg +1

Похвално е че има еволюция в главите. :lol: Докато всички , 100% от феновете , не прозрем истината с селско-италианската шашма , и не се обединим в мисленето си ... нов отбор няма да можем да създадем. Все ще има някой чул-недочул и недоразбрал , който ще чака Реки да дойде за "вече окончателен" подпис... 8-) Аз казах ,Кичо , още преди месец - нужно е пълно ОТРЕЗВЯВАНЕ на всички заблудени ботевисти. В момента ,в който това е факт ; а аз мисля че процеса напредва бързо ;) , ще сме отново силни , единни , и ще справим със Селяка.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 19 яну 2010 09:21

По отношение на любимия клуб БОТЕВ съм напълно нещастен. От това което стана с него. От тъпащината на такива като горния. Имбецели като него са срам за привържениците ни. По-добре да спориш с интелигентен буфер ,отколкото с малоумник.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 яну 2010 09:37

vhpvhp написа:По отношение на любимия клуб БОТЕВ съм напълно нещастен. От това което стана с него. От тъпащината на такива като горния. Имбецели като него са срам за привържениците ни. По-добре да спориш с интелигентен буфер ,отколкото с малоумник.

Квалификации от такива като теб не приемам.

Веднага ти обяснявам защо се отнасям така с теб персонално: Не можеш да ми говориш за обединение и за сплотяване, и едновременно с това да се опитваш да обиждаш всички останали ботевисти! След като във всяко свое мнение се опитваш да се поставиш на едно по-високо интелектуално равнище от всички останли - вземи ни поведи излез и направи нещо и ако си толкова умен колкото претендираш може би ще те последваме! Дотогава си поредната мижитурка която си показва носа от дупката си само за да изсъска "Казах ли Ви".
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 19 яну 2010 09:58

Онзи ден пред кантората пет от момчетата, които влезнаха при Шилев и видяха договора, казаха че Селския иска 5 000 000лв./1 000 000лв. кеш и 4 000 000лв. на вноски/.Сега ако наистина иска само 2 000 000лв. значи е свалил от цената.И на Реки и на Селския им беше казано, че трябва да сключат сделката днес и утре отбора да започне тренировка.Изрично беше подчертано, че ако нищо не стане днес, дори и да сключат сделката утре никой няма да ходи на мачовете на италианците.Нещата с новия отбор са в доста напреднала фаза, така че от утре никой няма да се занимава нито със Селския, нито с Реки.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 19 яну 2010 10:03

Истината е че когато селския купи Ботев според бивши депутати е бил навиван да вземе отбора от ЗУМА ГЪРНЕВСКИ и хора на ПЕТЪР СТОЯНОВ и завод Авиотехника му е даден за 1лев от покойния АЛЕКСАНДЪР БОЖКОВ Въпроса е КОЙ СЕДИ ЗАД НЕГО

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 яну 2010 10:45

vranchevi написа:Онзи ден пред кантората пет от момчетата, които влезнаха при Шилев и видяха договора, казаха че Селския иска 5 000 000лв./1 000 000лв. кеш и 4 000 000лв. на вноски/.Сега ако наистина иска само 2 000 000лв. значи е свалил от цената.И на Реки и на Селския им беше казано, че трябва да сключат сделката днес и утре отбора да започне тренировка.Изрично беше подчертано, че ако нищо не стане днес, дори и да сключат сделката утре никой няма да ходи на мачовете на италианците.Нещата с новия отбор са в доста напреднала фаза, така че от утре никой няма да се занимава нито със Селския, нито с Реки.

Колко напреднала фаза, в близките 5 години ще имаме ли ЕДИНСТВЕН Ботев? Мен ме съмнява за по-малко от 1-2 години да се направи организацията за нов клуб, който на всичкото отгоре (засега) ще е и алтернативен на истинския...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”