Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот Berserk » 18 яну 2010 21:32

Селския познава повечето от хората, които са били в офиса му днес ... При условие, че е ушевите са били напът, щеше да е най-глупавата постъпка да го бяха пребили момчетата в офиса му ... Точно заради подобни необмислени постъпки голяма част от най-верните привържаници са със забрани, условни и прочее ... Ако ще му се играе карате на селския няма да е посред бял ден в офиса му, 5 мин. преди да пристигнат милиционерите и с незакрити физиономии ... По друго време и на друго място е начина ...
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2010 21:33

veseo написа:
rump_shaker написа:
veseo написа:И тва ме съмнява :( Силни сме на думи, слаби на действия, плюс да не говорим колко сме удобни на БФС като сме толкова жалки, та ще са по-меки към нас с наказанията...

Кво слаби, направо сме нещастни на действия. Още немога да си обясня днес в офиса на митьо кафе ли са пили кво са правили. Уж сме баси бабаитите ще гхо трепем ще го бием а кво е стана....

Аз не мога да призовавам към нищо, при положение че аз не бих го направил, ама... поне да не се изсилваме на думи - много жалко и позьорско изглеждаме. Към това призовавам, това мога да направя и аз.

Добре де да те питам - можеш ли да си поръчаш една фланелка със свастика?
не е противозаконно, доколкото знам. След това влизаш на стадиона с нея и гледаш да се пъчиш на камерите! ПРи 2 такива прояви - правилниците повеляват че рябва да ни изхвърлят от групата!

Това е само един пример, могат да се направят още доста неща от които не се влиза в затвора - желание да има!

Призива е всеки да направи каквото може, а не да разбие главата на селяка в заострен камък!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 21:37

Кви правилници бе човече, кой ще ти спазва правилника? Мен ме съмнява и смъртен случай на футболист да има (освен ако не е от богопомазаните шопски евроидиоти) да ни извадят от групата, ти на нацизъм и расизъм разчиташ... БФС толкова се посират от кеф, че сме толкова зле, че сме направо недосегаеми... Ако наистина тва са ти очакванията, разбирам защо си толкова убеден, че няма да завършим първенството ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2010 21:41

veseo написа:Кви правилници бе човече, кой ще ти спазва правилника? Мен ме съмнява и смъртен случай на футболист да има (освен ако не е от богопомазаните шопски евроидиоти) да ни извадят от групата, ти на нацизъм и расизъм разчиташ... БФС толкова се посират от кеф, че сме толкова зле, че сме направо недосегаеми... Ако наистина тва са ти очакванията, разбирам защо си толкова убеден, че няма да завършим първенството ;)

Може би си ме разбрал неправилно - нито съм расист нито нацист!
Но бих си сложил фланелка със свастика за да докарам глоби на селското АД и да го изхвърлят от групата!
100
покривни прозорци

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 18 яну 2010 22:09

христолов е голям наглец! Никакви 2 милиона, напротив - съд и затвор, докато си плати задълженията! Това заслужава! Нямам думи с които да изразя възмущението си от тези му приказки! Не трябва да разрешаваме на никой да става треньор, това поне сме го доказали!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 яну 2010 22:36

botev_1912 написа:
veseo написа:Кви правилници бе човече, кой ще ти спазва правилника? Мен ме съмнява и смъртен случай на футболист да има (освен ако не е от богопомазаните шопски евроидиоти) да ни извадят от групата, ти на нацизъм и расизъм разчиташ... БФС толкова се посират от кеф, че сме толкова зле, че сме направо недосегаеми... Ако наистина тва са ти очакванията, разбирам защо си толкова убеден, че няма да завършим първенството ;)

Може би си ме разбрал неправилно - нито съм расист нито нацист!
Но бих си сложил фланелка със свастика за да докарам глоби на селското АД и да го изхвърлят от групата!

Правилно те разбрах, просто казвам, че няма да имат ефект такива неща у нас.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 яну 2010 22:38

Ботев не Струва 20 000 лева, камо ли 2 млн.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 яну 2010 22:59

AnalBreaker написа:Ботев не Струва 20 000 лева, камо ли 2 млн.

Това си го знаем и без да ни трябва някой да ни го казва!!!
100
покривни прозорци

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 18 яну 2010 23:08

Днес бях в офиса на Селския и ще споделя това, което му казахме-
1.Че цената, която иска за Ботев, е много висока.
2.Че никой няма да ходи на мачовете на Ботев, дори и да го купи Реки.
3.Че са направени вече доста неща по създаването на новия отбор.
P.S.Селския е заприличал на жива мумия-може би затова никой и не си помисли да го удари.Едно от момчетата му взе на майтап чадъра и Селския направо заплака.Представяте ли си- за чадър за 2лв.Разговора продължи 30мин.и малко след като излезнахме от офиса дойдоха двама полицаи.

Върни се в “Архив”