tevez написа:Chelsea Forever написа:Милиев със съмнения за счупена ключица
Тва да му е проблема на него,с главата май хич не е добре
Да,но миналия сезон си игра отлично.Сега дойде Гонзо и Данчо се срина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Chelsea Forever написа:Милиев със съмнения за счупена ключица
Тва да му е проблема на него,с главата май хич не е добре
levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни
SLAYER написа:радвате ли се бе червени боклуци и мие ловешки помияри и нас ни чакат радостни мигове утре оня пернишки чорбар да обяви национален траур
sl321 написа:
Лично според мен Гонзо сгреши вчера като тръгна в тази посока,че едва ли не на други съм им дали 3-4 години за работа а пък него нямало кой да го чака......Не мисля че има много умствен багаж по принцип,но с тези си думи ме убеди напълно че хич не е в час.....
Ако трябва да говоря за Гонзо,на мен като цяло не ми е противен както на някои мои приятели,даже на против-защитавал съм го заради това че НЕ съм знаел какво може,а съм против да се говори против някой предварително.Все повече започва да ме разочарова,и си мисля че този сезон ще бъде провал за Левски.Просто това ми говорят фактите които виждам до момента.С интерес ще гледам дали ще е така, или Гонзо( в него е цялата власт) ще ме опровергае.
ShooterMan написа:levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни
....и ще се смеете със закъснение.В момента от Варна до Търнава всичко се тресе в див смях.Дори анонимниците от Търнава се чудят-какъв късмет имаха при жребия с вас.Кархан ви определи за слаб отбор...явно Мирослав Кархан е наблюдавал вашите видеокасети и е установил,че ще излезете без нямащите картотеки плеймейкъри на Левски Николай Йорданов и Антон Генов
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост