Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Chelsea Forever » 05 авг 2011 01:10

tevez написа:
Chelsea Forever написа:Милиев със съмнения за счупена ключица

Тва да му е проблема на него,с главата май хич не е добре

Да,но миналия сезон си игра отлично.Сега дойде Гонзо и Данчо се срина

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2011 01:11

levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни

....и ще се смеете със закъснение.В момента от Варна до Търнава всичко се тресе в див смях.Дори анонимниците от Търнава се чудят-какъв късмет имаха при жребия с вас :lol: .Кархан ви определи за слаб отбор...явно Мирослав Кархан е наблюдавал вашите видеокасети и е установил,че ще излезете без нямащите картотеки плеймейкъри на Левски Николай Йорданов и Антон Генов :lol: :lol: :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

drzlatev
Контакти:

Мнениеот drzlatev » 05 авг 2011 01:15

крайно време е да се разбере, че с костенурки като дани младенов и йовов по крилата, не търнава ами и светкавица ще ни бие. А сега дойде момента, в който Батков съжалява че остави Гонзо начело на отбора, сега няма смелост да го изгодни и така ще бъде занапред ! Поредна нулева година ми се струва, че започваме :(

zlobul
Контакти:

СРАМ ИЛИ ПОРЕДНАТА ГОРЧИВА ХАПКА?

Мнениеот zlobul » 05 авг 2011 01:21

Господа ,
нямам си и на идея в какво настроние сте след загубата от поредния дърварски отбор , но съдбата дупки не търпи .
С агент тара и гонзо едва ли някой е очаквал нещо стойностно .
Нека следващия път когато се пусне тема против тара или гонзо , модераторите имат едно на ум !
Винаги когато съм пускал теми съм бил воден от безрезервната си любов към "синия" отбор ,но така или иначе ВСЕ ще се намери някой капацитет които да го изкара "по голям" изкравайки ме провокатор , изкарвайки ме антилевскар и т.н ........
Накрая дойде търнава и всичко свърши ,тара ни вкарва в кочината , ние за пореден път трябва да сме мъже след срамна загуба , за пореден път ще изтърпим безхаберието на едни и същи хора .
ИЛИ СЕ СЪБУДЕТЕ ИЛИ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ СИНЯТА ИДЕЯ
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: СРАМ ИЛИ ПОРЕДНАТА ГОРЧИВА ХАПКА?

Мнениеот Eminem » 05 авг 2011 01:28

Гонзо ако си мъж, върви си ! Не ставаш, разбери го. Върви си докато тотално не си закопал отбора.

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 05 авг 2011 01:29

SLAYER написа:радвате ли се бе червени боклуци и мие ловешки помияри и нас ни чакат радостни мигове утре оня пернишки чорбар да обяви национален траур

Чета коментарите и невиждам много радване от наша страна т.е от страна на ЦСКА колкото има от ваша при наша загуба ц :!:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 авг 2011 01:31

Евала Батков,евала Гонзо!

sl321 написа:
Лично според мен Гонзо сгреши вчера като тръгна в тази посока,че едва ли не на други съм им дали 3-4 години за работа а пък него нямало кой да го чака......Не мисля че има много умствен багаж по принцип,но с тези си думи ме убеди напълно че хич не е в час.....
Ако трябва да говоря за Гонзо,на мен като цяло не ми е противен както на някои мои приятели,даже на против-защитавал съм го заради това че НЕ съм знаел какво може,а съм против да се говори против някой предварително.Все повече започва да ме разочарова,и си мисля че този сезон ще бъде провал за Левски.Просто това ми говорят фактите които виждам до момента.С интерес ще гледам дали ще е така, или Гонзо( в него е цялата власт) ще ме опровергае.

Това нещо съм го писал преди мачовете с Търнава!
Последна промяна от sl321 на 05 авг 2011 01:37, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 авг 2011 01:33

Батков няма, какво да го плюете, защото Батков е тарикат. Когато много добре знае, че отбора ви не върви добре, веднага хвърля вината върху Литекс и някакви купени глупости а вие, като послушни папагалчета /повечето/ започвате методично да повтаряте казаното от него и да вярвате в неговите глупости. Започвате да вярвате, че проблемите на отбора ви са някъде извън клуба и мустака си действа необезпокояван, както си иска и никой не му търси сметка, защото Гриша Ганчев е виновен за състоянието на отбора ви.
Единственото вярно, което каза мустака, е че в Европа истината лъсва и сам се прецака по този начин !
Като ви гледах играта днес, не мога да повярвам, че вие сериозно си вярвате, че заслужавате да сте шампиони. Ами той отбора ви от 2 години е трагичен, ама чак сега го забелязахте. Не стига и това ами и някои от феновете ви открито и смело заявиха, че бихте се справили с Висла на наше място без проблеми. На кое отгоре !? Присмивате се на треньорите на други отбори... а вашия ??? На кое отгоре !?
Още след мача в Ловеч срещу Висла, ни почнахте на подигравки и аз още тогава писах " Момчета, ние отстранихме един съперник а вие, не. Дайте да си говорим, след като отстраните своя съперник..." Някои от вас почнаха, че селяни сме били... Ние сме селяни в сравнение с кои ???
Исках да отстраните Търнава и в плейофите да видим, кой с най-малко разлика ще отпадне, за да си ги мерим, както се казва при равни условия, само че вие не устискахте и бяхте надиграни от по-класните от вас Търнава. Съжалявам ! Преди дни, казахте, че няма значение кой, как играл, има значение кой продължава. По тази тема не съм спорил никога, няма да споря и сега. Надиграха ви, бяха по-добрия отбор. Разкриха ви !
Никой не ви е виновен. В близкото минало, когато Боримиров играеше, имахте хубава игра с идеи. В момента сте слабаци с претенции, които се радват на неуспехите на трети отбори, защото вашия няма с какво да ви зарадва. И не търсете вината във вас. Гриша Ганчев е виновен ! Боби Михайлов също е виновен, че не влезе да ви пази на вратата, както и цялото БФС, че не ви създадоха голови положения.
Смешно и жалко ! Търнава ви се подиграват, както си искат на терена а те ми скандират против БФС ! Бравооооооо !
Добре, че поне, както каза Batmanlevski, Левски ни отсрами в Европа ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 05 авг 2011 01:34

ЦСКА ще играе според мен с Динамо Букурещ или Aтлетико Мадрид ;) Много ми се иска ПСВ...Абе жребий е ще видим какво ще стане аз прогнозирам че ще играем с Севиля ;) 4:4 там и 1:1 в София :?
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 05 авг 2011 01:35

ShooterMan написа:
levskioleole написа:айде наизкочиха мишките!!!
ние ще се смеем последни

....и ще се смеете със закъснение.В момента от Варна до Търнава всичко се тресе в див смях.Дори анонимниците от Търнава се чудят-какъв късмет имаха при жребия с вас :lol: .Кархан ви определи за слаб отбор...явно Мирослав Кархан е наблюдавал вашите видеокасети и е установил,че ще излезете без нямащите картотеки плеймейкъри на Левски Николай Йорданов и Антон Генов :lol: :lol: :lol:

незнам кой се смее ,но във Варна имаме повече фенове от вас и на спартак взети заедно!!!

Върни се в “Архив”