Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 18:28

blue avalanche написа:
bigbonusprize написа:Някой знае ли какво е положението с това младото момче Асен Георгиев? Би трябвало вече да е на линия, нали? :) Ето ни го централният защитник. АКо не, някой друг от юношите...

Ас.Георгиев отива в Симитли!Иначе-Стамболийски.
"Божидар Митрев, Кирил Акалски, Пламен Илиев, Стефан Станчев, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Лъчо Балтанов, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски, Даниел Младенов, Иво Иванов, Христо Йовов, Цветелин Тонев, Христо Стамболийски, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Марко Видович???, Исмаил Иса, и новите Иван Цветков, Александър Башлиев, Симеон Райков, Тодор Христов, Орлин Старокин.
С отбора се подготвя и юношата на тима Живко Атанасов :?: , който е върнат от Чавдар Бяла Слатина."
---------------------------------------------Пл.Илиев--------------------------------------------------------
--------Мюлдер-----------Милиев----------------Иванов------------------------Старокин--------------
----------------------------------------Цветков/Тасевски------------------------------------------------
-------------Младенов/?????-----------??????/Иса--------------------------Христов/Райков
Така ги виждам аз.Само на Йовов не можах да намеря място. :oops: :oops: :oops:

Бе добре изглежда, като сложиш и липсващия халф. Литекс продадоха тоя симулант и вече са с един гол назад в дербито. :) Можем спокойно да се борим за шампиони, с една добра подготовка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юни 2011 18:32

santiliana написа:имаше един играч в АИК, направи ми доста добро впечатление миналото лято когато играхме с тях- Бангура. Незнам Гонзо що не пробва да се поинтересува за него както и за крилцето на Калмар (сега не си спомням името му).Но в тези два шведски отбори имаше добри офанзивни играчи, както и защитници.Сигурен съм,че и цените им са поносими,доколкото знам единия от отборите беше и във финансов колапс...
Това само като коментар го пускам, то вече е безсмислено тепърва да се обсъжда нов играч - Гонзо си е взел някакво решение...

Този отдавна съм го предложил, но почти всички имена, които излизат по медиите, също не са лоши нападатели и ще ни свършат работа. Само да се надяваме, че новият нападател ще е някой от тях. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 юни 2011 18:42

Tommi написа:
santiliana написа:имаше един играч в АИК, направи ми доста добро впечатление миналото лято когато играхме с тях- Бангура. Незнам Гонзо що не пробва да се поинтересува за него както и за крилцето на Калмар (сега не си спомням името му).Но в тези два шведски отбори имаше добри офанзивни играчи, както и защитници.Сигурен съм,че и цените им са поносими,доколкото знам единия от отборите беше и във финансов колапс...
Това само като коментар го пускам, то вече е безсмислено тепърва да се обсъжда нов играч - Гонзо си е взел някакво решение...

Този отдавна съм го предложил, но почти всички имена, които излизат по медиите, също не са лоши нападатели и ще ни свършат работа. Само да се надяваме, че новият нападател ще е някой от тях. ;)

наистина са все добри играчи,но да не си остане само в медийното пространство имената им.Нищо чудно в един момент да се изтъпанят Гонзо и Батков и да кажат, че иса ще ни е нападателя,а Цветков ще го "подпомага" от втора позиция...
Що се отнася до обсъжданите евентуални нападатели, този от Жилина как само разнасяше защитата на Литекс- не е истина... :o
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 юни 2011 18:43

На мен и Сьорен Ларсен ми допада.Дано само това дето са го писали за него е истина де.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 17 юни 2011 21:27

santiliana написа:имаше един играч в АИК, направи ми доста добро впечатление миналото лято когато играхме с тях- Бангура. Незнам Гонзо що не пробва да се поинтересува за него както и за крилцето на Калмар (сега не си спомням името му)

Бях чел,че от него се интересува Нюкасъл и цената му е няколко милиона повече отколкото Фрайбург платиха за Гарата

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 юни 2011 21:39

santi_santi написа:
santiliana написа:имаше един играч в АИК, направи ми доста добро впечатление миналото лято когато играхме с тях- Бангура. Незнам Гонзо що не пробва да се поинтересува за него както и за крилцето на Калмар (сега не си спомням името му)

Бях чел,че от него се интересува Нюкасъл и цената му е няколко милиона повече отколкото Фрайбург платиха за Гарата

Да а АИК пък бяха платили за него 1 млн.евро.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 юни 2011 22:01

абе в Симитли не отива ли Георги Ангелов.Иначе това момче Асен Георгиев беше много обещаващо. :roll: :roll: :roll:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 22:13

zlatan написа:абе в Симитли не отива ли Георги Ангелов.Иначе това момче Асен Георгиев беше много обещаващо. :roll: :roll: :roll:

Правилно.Аз съм се объркал по-рано.Г.Ангелов е един от играчите.Но Ас.Георгиев го няма в "групата".

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 17 юни 2011 23:17

Batkoto написа:всъщност няма голямо значение колко е взел Мустака,така или иначе обикновения фен няма да намаже .. но ми е много смешен като почне да се изхвърля и да лъже като циганка :lol:

Ай отивай в червения форум кат си червен,ти имаш повече мнения в нашия форум we!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юни 2011 10:03

Барт си тръгва от Литекс :?:

Върни се в “Архив”