ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Няма да предават АИК - Левски

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2010 11:31

Точно в това е проблемът. Че се приемаме за баламурници - ние сами и се оставяме да ни правят такива. Честно казано и аз бях от хората, които си платиха за ТВ+, за да мога да гледам следните мачове:

1. Дъндолк - Левски
2. Жилина - Литекс
3. Калмар - Левски
4. Севиля - Барселона
5. АИК(тогава още не се знаеше) - Левски

Нито един от тези мачове не се излъчи. Съответно аз съм подведен от лъжлива рекламна информация. И аз, като съвестен гражданин, решавам да си потърся правата в Комисията за защита на потребителя - на телефон 0700 11122. Обаждам се(надявайки се, че ще съм хилядния човек и на тях вече ще им е гръмнала главата от този казус, но уви) и чинно обяснявам какъв е проблема. Жената отстреща на свой ред любезно ми обяснява, че очевидно съм жертва на неизпълнение на условия по договор и заблуден от лъжлива реклама и в този момент у мен се прокрадва надежда, че нещо ще се случи, че ще ги накажат, глобят, напляскат по дупетата, че повече да не правят така, но бързо съм свален на Земята - женичката ми казва, че по този тип казуси се произнася само съда. "А вие по кой тип казуси се произнасяте?" питам аз. "По други." "Аха, значи нищо не мога да направя?" "Да, така стоят нещата." "Благодаря ви. Дочуване."

И така...

Сега се чудя дали да не подам жалба срещу заблуждаващо използване на думичката "ЗАЩИТА" в името на тази организация. Само се чудя къде да я подам тази жалба... :)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 авг 2010 12:19

Milkoy написа:Точно в това е проблемът. Че се приемаме за баламурници - ние сами и се оставяме да ни правят такива. Честно казано и аз бях от хората, които си платиха за ТВ+, за да мога да гледам следните мачове:

1. Дъндолк - Левски
2. Жилина - Литекс
3. Калмар - Левски
4. Севиля - Барселона

Нито един от тези мачове не се излъчи. Съответно аз съм подведен от лъжлива рекламна информация. И аз, като съвестен гражданин, решавам да си потърся правата в Комисията за защита на потребителя - на телефон 0700 11122. Обаждам се(надявайки се, че ще съм хилядния човек и на тях вече ще им е гръмнала главата от този казус, но уви) и чинно обяснявам какъв е проблема. Жената отстреща на свой ред любезно ми обяснява, че очевидно съм жертва на неизпълнение на условия по договор и заблуден от лъжлива реклама и в този момент у мен се прокрадва надежда, че нещо ще се случи, че ще ги накажат, глобят, напляскат по дупетата, че повече да не правят така, но бързо съм свален на Земята - женичката ми казва, че по този тип казуси се произнася само съда. "А вие по кой тип казуси се произнасяте?" питам аз. "По други." "Аха, значи нищо не мога да направя?" "Да, така стоят нещата." "Благодаря ви. Дочуване."

И така...

Сега се чудя дали да не подам жалба срещу заблуждаващо използване на думичката "ЗАЩИТА" в името на тази организация. Само се чудя къде да я подам тази жалба... :)

пич,ти си егати и фена :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 авг 2010 12:31

Milkoy написа:Точно в това е проблемът. Че се приемаме за баламурници - ние сами и се оставяме да ни правят такива. Честно казано и аз бях от хората, които си платиха за ТВ+, за да мога да гледам следните мачове:

1. Дъндолк - Левски
2. Жилина - Литекс
3. Калмар - Левски
4. Севиля - Барселона

И така...

Ами ето един от проблемите в нашата мила, родна страна.Когато има някакъв подобен казус ти се казва , че трябва да се обадиш и да си търсиш правата.Нали всички сме чували думите в онази реклама дето една мацка се опъва на някакъв служител в хотела и му вика - "Трябва да ми дадете за това за което съм платила".Тои на свои ред се усмихва и всичко свършва с думите , че ние живеем е ЕС и имаме права - трябва да ги търсим.Да де маа ключовата дума е ТЪРСИМ. Да си търсиш правата в ЕС сигорно е каде каде по лесно отколкото тука.Ето ти се обаждаш и ти казват - ООО неможе да направим нищо.Ходи в съда.От там ще те разтакават.... накрая извода е , че ти си си сасипъл нервите само за да направиш така , че бълха да ги ухапе тия от Булсатком.Просто в деиствителност ниее нямаме права.Булсатком излиза , че дава мачове които може да се намерят и по интернет.С 1-2 изключения. Аз също бях тръгнал да проучвам и да обмислям да им стана абонат... после се отказах.Прецених си , че по какви ли не параграфи живея като човек не в 2010 година а в 1943 примерно.Нали знаете тогава мачове от световното и евротурнирите се слушат по някое радиице... и картина идва след 2 седмици.Сега картината идва по - бързо ма като цялло сичко слушам по Дарик и това е. Много може да се каже по темата.Само ми е чудно сега РИНГ колко пари ще вземе за излъчването на аржентинското първенство, колко щеше да вземе за излъчването на мачовете на всички наши отбори досега в Европа.Те чакат нашия шампион да влезе да играе в ШЛ.
Що се отнася до Булсатком - еми те мачовете които дават аз ги намирам по нета.В хубавия саит - Гледаиспорт.бг има сичко.Гледам си от там и хич не ме брига за Булсат и ТВ+ , че дават Испания, Италия и купите. :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

tisko81
Контакти:

Мнениеот tisko81 » 17 авг 2010 12:32

Zdravejte,
Pisha na latinica, za da razchetete. Ako stranata domakin ni osiguri TV izlychvane (koeto e tehen angajiment), togava shte mojem da davame macha. Zasega informaciite sa, che nqma da ima takova. Nie obache do posledniq moment shte pravim opiti, zashtoto i za nas e po-dobre da imame kartina i da Vi predostavim vyzmojnost da gledate liubimiq si otbor.
Otdel Sport, TV+

Ето какво ми отговориха от ТВ+

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 авг 2010 12:43

tisko81 написа:Zdravejte,
Pisha na latinica, za da razchetete. Ako stranata domakin ni osiguri TV izlychvane (koeto e tehen angajiment), togava shte mojem da davame macha. Zasega informaciite sa, che nqma da ima takova. Nie obache do posledniq moment shte pravim opiti, zashtoto i za nas e po-dobre da imame kartina i da Vi predostavim vyzmojnost da gledate liubimiq si otbor.
Otdel Sport, TV+

Ето какво ми отговориха от ТВ+

:roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот Zavinagisin » 17 авг 2010 12:50

Излизаме за добър турнирен резултат при възможност победа,с много здрава игра в защита несъмнено имаме шансове срещу шведите да се надяваме на победа, САМО ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 авг 2010 12:54

Затова не съм и никога няма да бъда абонат на тези мизерници.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 авг 2010 13:41

Стига бе,не може да няма нито една камера на стадиона,абсурдно е!Тези от Булсата явно ги мързи и не се размърдват както трябва!Абонат съм им от 3-4 години,ама дотук,ако не дадат мача,прекалиха вече!!! :evil: :twisted: :idea:

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 17 авг 2010 13:47

Ако влезнем в форума на аик,400-500 левскари и почнем да им надуваме главите може и да се размърдат шведските телевизии,а и има вариант да го дават платен, както с калмар ,ама дано да им издаржи сървара този път

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 17 авг 2010 13:58

tamkuan написа:Ако влезнем в форума на аик,400-500 левскари и почнем да им надуваме главите може и да се размърдат шведските телевизии,а и има вариант да го дават платен, както с калмар ,ама дано да им издаржи сървара този път

:mrgreen: :mrgreen:
и само Левски завинаги!

Върни се в “Архив”