1. Дъндолк - Левски
2. Жилина - Литекс
3. Калмар - Левски
4. Севиля - Барселона
5. АИК(тогава още не се знаеше) - Левски
Нито един от тези мачове не се излъчи. Съответно аз съм подведен от лъжлива рекламна информация. И аз, като съвестен гражданин, решавам да си потърся правата в Комисията за защита на потребителя - на телефон 0700 11122. Обаждам се(надявайки се, че ще съм хилядния човек и на тях вече ще им е гръмнала главата от този казус, но уви) и чинно обяснявам какъв е проблема. Жената отстреща на свой ред любезно ми обяснява, че очевидно съм жертва на неизпълнение на условия по договор и заблуден от лъжлива реклама и в този момент у мен се прокрадва надежда, че нещо ще се случи, че ще ги накажат, глобят, напляскат по дупетата, че повече да не правят така, но бързо съм свален на Земята - женичката ми казва, че по този тип казуси се произнася само съда. "А вие по кой тип казуси се произнасяте?" питам аз. "По други." "Аха, значи нищо не мога да направя?" "Да, така стоят нещата." "Благодаря ви. Дочуване."
И така...
Сега се чудя дали да не подам жалба срещу заблуждаващо използване на думичката "ЗАЩИТА" в името на тази организация. Само се чудя къде да я подам тази жалба...