Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ViscaBarca
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот ViscaBarca » 06 дек 2021 22:49

smoothc написа:
Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!

Това не означава, че автоматично Барселона и Бенфика ще си вземат мачовете.
Байерн като цяло губи рядко и трудно на свой терен, освен това спечелиха и срещу Дортмунд дербито, така че ще влязат в отлично настроение, с цел да запишат 6/6.
Максимум Х за Барселона, така изглеждат нещата на 85-90%.
По-скоро Барселона да се молят Динамо да вземе някакво 0-0 или 1-1, което даже е по-вероятно отколкото самата Барселона да спечели насред Мюнхен точно на този етап.

И как по-точно ги сметна тези 85-90%? Покажи ми формулата, по която го изчисли! Аз се обосновах защо имаме 80% шанс да минем групите: 3 благоприятни сценария срещу 1 неблагоприятен + 5% бонус заради допълнителното напрежение, което ще има Бенфика!

ПП Байерн не е вчерашен отбор! Няма да си рискуват титулярите в такъв мач, така че не се надявай да излязат на нож. По-скоро ще бъдат със свалени гащи и ще ни оставят победата. Иначе за Динамо съм сигурен, че ще играят на 100% срещу Бенфика, за да ни се издигнат в очите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2021 22:56

Не знам защо си мислиш, че резервите на Байерн не са по-класни от вашите титуляри, но ок.

Иначе за мене е доста вероятно все пак Бенфика да се издъни, независимо от мача в Мюнхен. В последните години се доказаха като отбор, който не печели подобни решителни мачове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2021 23:01

По-скоро ще бъдат със свалени гащи и ще ни оставят победата.

"Байерн и свалени гащи"(и то като домакин) в едно изречение е....
Вие разбира се, че можете и да ги биете, въпреки че вероятността е доста малка, но няма да е плод на гореизброеното от теб, а по-скоро на някакъв микс от доста силна игра от ваша страна + нотка късмет в последните 15 минути.
Нали не си мислиш, че можете да ги поведете с 2-0!?
По-вероятно е да ги обърнете от 0-1 до 2-1, отколкото да ги поведете с 2-0!
1-1
2-2
1-2

Това ви е положителният сценарий в сряда!
Отрицателният варира от минимум 2-0 до... хайде 4-1 да кажем(да не бъдем чак толкоз зли).
По-скоро пак повтарям - трябва да се молите Динамо да изкопчи някакво 0-0 или 1-1, което технически е по-вероятно отколкото Барселона да спечели насред Мюнхен.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 06 дек 2021 23:10

smoothc написа:
По-скоро ще бъдат със свалени гащи и ще ни оставят победата.

"Байерн и свалени гащи"(и то като домакин) в едно изречение е....
Вие разбира се, че можете и да ги биете, въпреки че вероятността е доста малка, но няма да е плод на гореизброеното от теб, а по-скоро на някакъв микс от доста силна игра от ваша страна + нотка късмет в последните 15 минути.
Нали не си мислиш, че можете да ги поведете с 2-0!?
По-вероятно е да ги обърнете от 0-1 до 2-1, отколкото да ги поведете с 2-0!
1-1
2-2
1-2

Това ви е положителният сценарий в сряда!
Отрицателният варира от минимум 2-0 до... хайде 4-1 да кажем(да не бъдем чак толкоз зли).
По-скоро пак повтарям - трябва да се молите Динамо да изкопчи някакво 0-0 или 1-1.

Пак питам...как стигна до това заключение. Покажи ми логиката, а не някакви празни приказки хвърлени в небитието ей така. Ми то и аз мога да кажа, че положителният ни вариант е да ги
поведем с 3-0 на полувремето и да ги приключим още тогава. Както и че отрицателният е равенство 2-2. Общо взето няма голяма разлика с твоето изказване...някакви резултати и това е то. Единственото, на което някои хора могат да се опрат е, че нямаме победа на Алианца, но за всичко си има първи път и смятам, че точно сега е дошъл моментът - когато сме опрени до стената, в меко казано кризисна ситуация, в един от първите мачове на Шави, срещу немотивиран Байерн!

Не знам за вас, но това ми изглежда като почти 100-% ва победа

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2021 23:14

Какъв Шави, какви пет лева!
Трудна победа срещу Еспаньол у дома 1-0
0-0 срещу Бенфика у дома в ключов мач
Късна победа срещу Виляреал 2-1/3-1
загуба у дома 0-1 срещу Бетис.
Байерн ще ви вкарат между 1-2 гола със сигурност, въпросът е вие можете ли да им вкарате 2 или 3 гола?
Съответно за 1-2 или 2-3?
За мен лично най-големият максимум за Барселона е 2-2.
Което означава, че ще трябва да се молите на Динамо Киев.

Байерн голове
0 - НЕ(т.е. суха мрежа за Барселона)
1 - 100%
2 - Доста вероятно
3 - Може би

Барселона голове

0 - По-вероятно е от 3 гола примерно
1 - Да кажем, че ще вкарате
2 - Много трудно
3 - Буквално невъзможно

p.s.
Преди гостуването ви срещу Динамо Киев си учудих, че букитата ви дават 2.20 коефициент да се класирате и си казах, че това изглежда като подарък, ама... явно доста добре са се подковали и може би сега си и скубят косите за онзи пропуск на Сеферович в 94-та минута.
С други думи, по някакви странни пътища са очаквали издънката ви на Камп Ноу срещу Бенфика.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 дек 2021 23:26

Байерн и свалени гащи, това някакъв виц ли е? Изображение Кажи на какво си, за да знаем от какво да се пазим, че гледам влияе на разсъдъка? Изображение Нещо гъби ли е, някакви лекарства или на нещо по тежко си? Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2021 23:28

На този етап в турнира голямото шоу за неутралните и техните фенове ще е, ако Милан успее да продължи.
Коефициентът беше 26 след издънката срещу Порто, сега е към 4 и наистина ще е супер яко да се класират за сметка на Иберийците.
Предпочитам Ибрарийците :)
Но и Ливърпул(макар и че вероятно ще излязат с 70% от резервите) няма да се дадат хич лесно.
Разберете, че няма отбор в ЕКТ който излиза, за да загуби бадева, освен... ако случайно не е уговорен предварително мача де.
Не забравяйте, че всеки гол и точка носят пари в крайна сметка на отборите!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 дек 2021 00:14

Отдаде ли се възможност на Байерн да унижи Барселона( и всеки друг водещ отбор), ще го направи по мнооооого грозен начин. Това е вън от съмнение. В дюнерлигата няма на кой да се доказват, но това е ШЛ и такива победи се помнят дълго.
Този път, могат да се опитат да вкарат девет. :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 дек 2021 00:34

paceto написа:Байерн и свалени гащи, това някакъв виц ли е? Изображение Кажи на какво си, за да знаем от какво да се пазим, че гледам влияе на разсъдъка? Изображение Нещо гъби ли е, някакви лекарства или на нещо по тежко си? Изображение

Паце, знаеш ли какво се случва със снимките и усмивките във форума и дали ще ги оправи някой?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 дек 2021 00:38

Байерн се стреми да играе играта си срещу когото и да излезе и тръгне ли му може да вкара колкото си поиска. Офанзивните "титуляри" + Нойер на 100% ще започнат, поради липса на опции за експерименти в момента. Може би и повечето от титулярните защитници. Най-много една резерва да стартира от тях от ранга на Омар Ричардс, въпреки че не вярвам Дейвис да бъде оставен да почива точно в този мач. Сега, проблемите и многото липсващи са в средата на терена и нищо чудно там да гледаме тандем Толисо-Мусиала. Те не са лоши играчи, в добра форма са, но и не са сработена полузащитна двойка. Срещу опитен евробоец може и да имат проблеми. Ако иска Барселона да направи нещо - спасението е масиран натиск, поредица от бързи флангови атаки в първите минути и повеждане минимум с 2 гола разлика. При всякакво друго поведение от тяхна страна мисията е невъзможна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”