Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
А бре може ли някой да ми обясни как става това Коко хем се разбрал с Левски и хем сега му предлага по висока заплата аз не мога да си го обясня 
Ново мнениеот blue atak на 14 Яну 2014 13:13
Локо Пд: Трансферът на Белаид в Левски пред провал, Коко Динев му увеличава заплатата
Валентин Грънчаров / 14 януари 2014 17:06 Размер на шрифта: T- | T | T+
Локо Пд: Трансферът на Белаид в Левски пред провал, Коко Динев му увеличава заплатата
© Gong.bg, Валентин Грънчаров
Още по темата:
Левски продължава преговорите с Аймен Белаид
Аймен Белаид за трансфера му в Левски: Не знам абсолютно нищо, бях в Испания
От Локомотив Пловдив заявиха за Дарик радио, че трансферът на Аймен Белаид в Левски е пред провал.
Собственикът на пловдивския тим Константин Динев е провел днес разговор с футболиста и му е предложил драстично увеличение на заплатата за да остане и продължи да играе за Локомотив.
Сега остава Аймен Белаид да избере къде ще продължи да играе, защото Левски и Локомотив се договориха за него, но играчът не се е договорил още със „синия” клуб.
Ако Белаид не избере да облече „синия” екип, то от Локомотив са категорични
задава се новата сапунка в България.Тоя Коко не мога да го разбера-първо вика двата клуба се разбраха,остава играча да се договори с Левски.
Днес водил разговор с футболиста и му обещал да му вдигне заплатата.
Добре бе какво чакахте досега та не му предложихте договор.
Нека е живо и здраво момчето и да реши къде иска да играе-негова воля.
За феновете на Локото това е много добра новина-снощи всички бяха разочаровани от факта че този си тръгва.
За нас остава да чакаме следващия тролей който да ни спасява отзад.

Валентин Грънчаров / 14 януари 2014 17:06 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg, Валентин Грънчаров
Още по темата:
Левски продължава преговорите с Аймен Белаид
Аймен Белаид за трансфера му в Левски: Не знам абсолютно нищо, бях в Испания
От Локомотив Пловдив заявиха за Дарик радио, че трансферът на Аймен Белаид в Левски е пред провал.
Собственикът на пловдивския тим Константин Динев е провел днес разговор с футболиста и му е предложил драстично увеличение на заплатата за да остане и продължи да играе за Локомотив.
Сега остава Аймен Белаид да избере къде ще продължи да играе, защото Левски и Локомотив се договориха за него, но играчът не се е договорил още със „синия” клуб.
Ако Белаид не избере да облече „синия” екип, то от Локомотив са категорични
задава се новата сапунка в България.Тоя Коко не мога да го разбера-първо вика двата клуба се разбраха,остава играча да се договори с Левски.
Днес водил разговор с футболиста и му обещал да му вдигне заплатата.
Добре бе какво чакахте досега та не му предложихте договор.
Нека е живо и здраво момчето и да реши къде иска да играе-негова воля.
За феновете на Локото това е много добра новина-снощи всички бяха разочаровани от факта че този си тръгва.
За нас остава да чакаме следващия тролей който да ни спасява отзад.
LEVSKI_FOREVER
AN71 написа:А бре може ли някой да ми обясни как става това Коко хем се разбрал с Левски и хем сега му предлага по висока заплата аз не мога да си го обясня
Аз ще ти кажа баце,натиснали са го феновете на Локото-същата работа както с нашата с лудите,иначе тоя Белаид иска да вземе максимум заплата и договор,не знам колко е добър.
LEVSKI_FOREVER
- Andrew Eldritch
zlatan написа:AN71 написа:А бре може ли някой да ми обясни как става това Коко хем се разбрал с Левски и хем сега му предлага по висока заплата аз не мога да си го обясня
Аз ще ти кажа баце,натиснали са го феновете на Локото-същата работа както с нашата с лудите,иначе тоя Белаид иска да вземе максимум заплата и договор,не знам колко е добър.
А я ми кажи баце, феновете на Локото защо не бяха толкова чувствителни когато "коко" подари десетина играча на онези по времето на титан и им легна няколко пъти в Пловдив?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
Явно малко пари сте обещали,дайте повече и е ваш!
(сега някой ще каже:"при тая немотия това с парите е "лесна" работа"
).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ТоВА са номера на локото що то е класен и не искат да го дават
дано надцакаме и да го земем
Очакваше се футболистът да пристигне утре в София, за да мине медицински прегледи, след което да подпише със "сините" и да замине за първия лагер на отбора в Созопол. Оказа се обаче, че Коко Динев е предложил на Белаид двойно увеличение на заплатата и удължаване на договора му за още една година.
Желанието на Аймен е да играе в Левски, но към момента от "синия" клуб нямат възможност да му предложат заплатата, която е склонен да му плаща Коко Динев в следващата година.
Така въпросът остава отворен, но няма да е изненада, ако в крайна сметка трансферът, който се считаше за сигурен, бъде осуетен. При всички положения, най-късно до утре вечерта, ще стане ясно дали Белаид ще облече "синия" екип или ще остане на "Лаута" и през следващите месеци.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Цигански работи, прави се так- так или се казва направо НЕ.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
На К.Динев чалгаджийските номера....да си го държи щом му е толкова ценен.
..няма да му се молим,ние да не сме"някакви улични девойки" или "сиромахомили"...
"Ние сме Левски бе!"-както би казал Тошо сучейки мустак самодоволно
..няма да му се молим,ние да не сме"някакви улични девойки" или "сиромахомили"...
"Ние сме Левски бе!"-както би казал Тошо сучейки мустак самодоволно
ralka_levskarka написа:Цигански работи, прави се так- так или се казва направо НЕ.
Колко ще му дигне заплатата да не зима 15к йoвов тряа да не го испуска а да му се даде повече пари иначе си оставаме с пръст в уста