Аз бих оставил Азар на пейката и бих почнал с Шюрле/Моузес-Оскар-Мата

В атака много се чудя.... Все пак Ба е много силен срещу защитниците на МанЮ и бих пуснал него

ама ме мързи да напиша защо
Оскар трябва да играе плътно до Карик и да го кара да греши

Азар не трябва да започва срещу бичетата, които им цъкат десни бранители в момента. Бтв, все още ми се вижда заоблен

Няма да са подготвени за играч като Шюрле, а Моузес е биче и дори нищо да не свърши ще вложи много физически усилия да ги тормози, което ще направи Азар много ефективен като смяна. Мата уж от дясно, но с пълна свобода (като тича и назад). Но да се задържа повече там, защото не разчита на скорост, а на техника. В същото време там са Видич и Евра, които не са по-бързи от него и лесно ще може да се надиграва с тях, ако стане ситуация един на един. Може да влиза и на вътре, за да боци...
Ако си почнем с Азар-Оскар-Мата също няма да е лошо, но очаквам Моуриньо да прояви въображение

все пак не трябва да ни свикват на играта. Също така не мисля, че ще бием всеки в първите 30мин и после ще цъкаме като на тренировка. Не сме толкова добри (за сега).....

ПП Нека играят най-добрите

Мата показа за 2 сезона, че е екстра класа за нас и ако се справя добре ще играе. При Жозе ще играят тези, които му вършат работа