Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот v.r.s. » 23 фев 2013 21:01

sin4ec написа:Ралке, разочароваш ме! :)

Напротив, от коментарите и във форума съм останал с впечатлене, че е изключително интелигетнто момиче с позиция.
И с това мнение отново го потвърждава.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 21:03

v.r.s. написа:

Напротив, от коментарите и във форума съм останал с впечатлене, че е изключително интелигетнто момиче с позиция.

Аз говоря за лично разочарование, а за другото съм съгласен! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2013 21:04

v.r.s. написа:

[offtopic]Благодаря ти :oops:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2013 21:09

Отново бих гласувал за ГЕРБ, защото за първи път видях в България да има приоритети. И аз не ям асфалт, но ако искаме инвестиции трябва да се ремонтира цялата тая пост-комунистическа мизерия, завещана ни от знайни и незнайни връзкарчета и шуробаджанаци през годините. За инвестиции можем да говорим едва когато си оправим инфраструктурата и най-вече столицата, в комбинация с пари за отраслите от Европа. Това е единственият път на нашата мила България в момента и за голямо мое щастие"оня лошия", за разлика от "тия добрите", го разбра. Тук пари вече няма, единственото ни спасение в момента би било отвън, останалото става с труд и морал, от метачката на улицата до директора на всяко едно предприятие, сетне .... кой за каквото е учил.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 фев 2013 21:10

Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата. :roll: Странна работа... :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 21:12

Tommi написа:Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата. :roll: Странна работа... :)

Ти само гледай как служебното правителство ще пооправи нещата и ... може да си остане за постоянно при пат. Холандия, май, две години ги управляваха служебно! И като гледам, са умрели от глад!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2013 21:16

Не, че вярвам особено, но вчера се загледах, като никога, в предаването "На Кафе" при Гала :mrgreen: Имаше две жени и един мъж, които уж виждат бъдещето. "Видяха" , че ГЕРБ отново щели да спечелят изборите и малко по- нататък, Май - Юни, икономиката ни щяла да се оправи и да се гордеем, че сме българи. Пускаха запис на едната, че била казала, че срещу Бойко ще има два атентата този с бомбата и още един. Какво казаха друго ? - стачката щяла да продължи половин година някъде. Другата по- старата сподели и писа по някаква дъска, че самото име Бойко означавало борбеност, бил ни изпратен един вид от Господ, и прави там някакви сметки, смята числа, а бе някакви такива глупости.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 фев 2013 21:21

sin4ec написа:
Tommi написа:Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата. :roll: Странна работа... :)

Ти само гледай как служебното правителство ще пооправи нещата и ... може да си остане за постоянно при пат. Холандия, май, две години ги управляваха служебно! И като гледам, са умрели от глад!

Белгия - повече от 2 години реално без правителство.
Няма база обаче за сравнение. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2013 21:22

ralka_levskarka написа:Не, че вярвам особено, но вчера се загледах, като никога, в предаването "На Кафе" при Гала :mrgreen: Имаше две жени и един мъж, които уж виждат бъдещето. "Видяха" , че ГЕРБ отново щели да спечелят изборите и малко по- нататък, Май - Юни, икономиката ни щяла да се оправи и да се гордеем, че сме българи. Пускаха запис на едната, че била казала, че срещу Бойко ще има два атентата този с бомбата и още един. Какво казаха друго ? - стачката щяла да продължи половин година някъде. Другата по- старата сподели и писа по някаква дъска, че самото име Бойко означавало борбеност, бил ни изпратен един вид от Господ, и прави там някакви сметки, смята числа, а бе някакви такива глупости.

А, само това ли? Боб и решето нямаше ли? Пък аз очаквам скоро и да се цитират старозаветни пророци като Исаия и Даниил как са предсказали на Бойко Борисов страстите и властите... Може и от Откровението да се подберат подходящи пасажи!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 фев 2013 21:23

TristaNNN написа:Отново бих гласувал за ГЕРБ, защото за първи път видях в България да има приоритети. И аз не ям асфалт, но ако искаме инвестиции трябва да се ремонтира цялата тая пост-комунистическа мизерия, завещана ни от знайни и незнайни връзкарчета и шуробаджанаци през годините. За инвестиции можем да говорим едва когато си оправим инфраструктурата и най-вече столицата, в комбинация с пари за отраслите от Европа. Това е единственият път на нашата мила България в момента и за голямо мое щастие"оня лошия", за разлика от "тия добрите", го разбра. Тук пари вече няма, единственото ни спасение в момента би било отвън, останалото става с труд и морал, от метачката на улицата до директора на всяко едно предприятие, сетне .... кой за каквото е учил.

Вярно е. Но... има едно огромно НО. :) "Пътища" не е равно на "инфраструктура", пътищата са само една част от това, което се включва в понятието "инфраструктура".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”