sin4ec написа:Ралке, разочароваш ме!
Напротив, от коментарите и във форума съм останал с впечатлене, че е изключително интелигетнто момиче с позиция.
И с това мнение отново го потвърждава.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Ралке, разочароваш ме!
v.r.s. написа:sin4ec написа:Ралке, разочароваш ме!
Напротив, от коментарите и във форума съм останал с впечатлене, че е изключително интелигетнто момиче с позиция.
v.r.s. написа:sin4ec написа:Ралке, разочароваш ме!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Tommi написа:Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата.Странна работа...
sin4ec написа:Tommi написа:Те ще се явяват на изборите ли?!? Нали вече се отказаха от управлението на държавата.Странна работа...
Ти само гледай как служебното правителство ще пооправи нещата и ... може да си остане за постоянно при пат. Холандия, май, две години ги управляваха служебно! И като гледам, са умрели от глад!
ralka_levskarka написа:Не, че вярвам особено, но вчера се загледах, като никога, в предаването "На Кафе" при ГалаИмаше две жени и един мъж, които уж виждат бъдещето. "Видяха" , че ГЕРБ отново щели да спечелят изборите и малко по- нататък, Май - Юни, икономиката ни щяла да се оправи и да се гордеем, че сме българи. Пускаха запис на едната, че била казала, че срещу Бойко ще има два атентата този с бомбата и още един. Какво казаха друго ? - стачката щяла да продължи половин година някъде. Другата по- старата сподели и писа по някаква дъска, че самото име Бойко означавало борбеност, бил ни изпратен един вид от Господ, и прави там някакви сметки, смята числа, а бе някакви такива глупости.
TristaNNN написа:Отново бих гласувал за ГЕРБ, защото за първи път видях в България да има приоритети. И аз не ям асфалт, но ако искаме инвестиции трябва да се ремонтира цялата тая пост-комунистическа мизерия, завещана ни от знайни и незнайни връзкарчета и шуробаджанаци през годините. За инвестиции можем да говорим едва когато си оправим инфраструктурата и най-вече столицата, в комбинация с пари за отраслите от Европа. Това е единственият път на нашата мила България в момента и за голямо мое щастие"оня лошия", за разлика от "тия добрите", го разбра. Тук пари вече няма, единственото ни спасение в момента би било отвън, останалото става с труд и морал, от метачката на улицата до директора на всяко едно предприятие, сетне .... кой за каквото е учил.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта