Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Титан" уволни Стойчо
Тези ваши собственици просто не знам какви са им целите. За обикновения фен действията им са напълно алогични. Ако може някой да разясни какви, мама му стара, са интересите тук и на кого?!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Levskar_90
-
- Контакти:
Re: Стойчо Младенов вече не е треньор на ЦСКА!
За пореден път ръководството на ЦСКА показа колко са безхаберни , колко прости .......... Стойчо е един от най-добрите български треньори .... А сега да видим кой ще го замести , кой по добър от него ? ...........
крайно време е титан да си ходи ! това беше последния пирон в кофчега им !!!
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ !!!![/center]
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ !!!![/center]
[center]
[/center]

- cska - maina
хахха, ама левскарите не ги било страх от него, хич даже 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Ivo-Chernomoretz написа:За пореден път ръководството на ЦСКА показа колко са безхаберни , колко прости .......... Стойчо е един от най-добрите български треньори .... А сега да видим кой ще го замести , кой по добър от него ? ...........
2 вариянт има !
1ви - Чичо Митко за Нти път
2ри - Йешич
и двата са адски смешни !!! просто това беше върха на простотията и от тук на татък трябва да се измете тоя боклук ! такива хора нямат място в българския футбол
[center]
[/center]

-
- Контакти:
magichko написа:Ivo-Chernomoretz написа:За пореден път ръководството на ЦСКА показа колко са безхаберни , колко прости .......... Стойчо е един от най-добрите български треньори .... А сега да видим кой ще го замести , кой по добър от него ? ...........
2 вариянт има !
1ви - Чичо Митко за Нти път
2ри - Йешич
и двата са адски смешни !!! просто това беше върха на простотията и от тук на татък трябва да се измете тоя боклук ! такива хора нямат място в българския футбол
Подкрепям те ... това беше ударна доза умъртвяване за българският футбол ............ който и да дойде знаеш какво е бъдещето
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
аз не смятам Стойчо Младенов за супер треньор, но ваште са малоумници, няма никаква причина да го махат сега, освен нещо което не знаем
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Първо искам да ви кажа,че с ТИТАН начело ЦСКА НИКОГА НЯМА да стане шампион.
Второ,най-голямата грешка на ТИТАН-ите беше,че махнаха Радуканов и съсипаха готов шампионски отбор(както искайте го разбирайте)
Трето,откатко Георги Илиев-Майкъла е начело като спортен директор оставам с впечатлението,че той ВЪОБЩЕ НЕ харесва Стойчо и тази оставка си е в кръга на нещата.
Четвърто,когато цяла пролет не се знаеше какво става на "Армията" Младенов сам движеше всичко и благодарение на него се стигна до финалния шампионски мач срещу Лудогорец в Разград.
Искам също да кажа,че Стойчо Младенов буди у мен голямо уважение,като противник на любимия ми отбор беше повече от достоен и ще липсва много на Вечната синьо-червена битка.РЕСПЕКТ! ! !
Второ,най-голямата грешка на ТИТАН-ите беше,че махнаха Радуканов и съсипаха готов шампионски отбор(както искайте го разбирайте)

Трето,откатко Георги Илиев-Майкъла е начело като спортен директор оставам с впечатлението,че той ВЪОБЩЕ НЕ харесва Стойчо и тази оставка си е в кръга на нещата.
Четвърто,когато цяла пролет не се знаеше какво става на "Армията" Младенов сам движеше всичко и благодарение на него се стигна до финалния шампионски мач срещу Лудогорец в Разград.
Искам също да кажа,че Стойчо Младенов буди у мен голямо уважение,като противник на любимия ми отбор беше повече от достоен и ще липсва много на Вечната синьо-червена битка.РЕСПЕКТ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"