Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
А централните защитници
Трябва да се вземат двама класни иначе лошо...

milen.hristov написа:tevez написа:Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.
Сайта на Левски?
Не
http://football.sportal.bg/news.php?news=369594
- blue avalanche
- Контакти:
Theos написа:tevez написа:Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.
Т.е. и 2мата французи , точно 5
Карвальо е с френски паспорт.Остава един "французин".

Иначе-поредният изненадващ ход на нашето ръководство.Не мога да не призная,че този прозорец "разказахме играта" на родната журналистика!

Направо нямам търпение за следващия сюрприз!
- milen.hristov
- Контакти:
tevez написа:milen.hristov написа:tevez написа:Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.
Сайта на Левски?
Не
http://football.sportal.bg/news.php?news=369594
мерси
milen.hristov написа:Theos написа:tevez написа:Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.
Т.е. и 2мата французи , точно 5
Или Бабангида и Живко Миланов
За Живко се съмнявам ,че ще се върне , Бабангида по вероятно
Левски се раздели с Лъчезар Балтанов
Юношата на Левски Лъчезар Балтанов се раздели с родния си клуб. Роденият в София полузащитник разтрогна контракта си със „сините“ и вече е свободен агент.
Балтанов започна да играе в Левски по времето на Станимир Стоилов. Той записа участие в Шампионската лига и няколко титли с клуба от стадион „Георги Аспарухов“.
На два пъти Левски даваше Балтанов под наем в Калиакра и Ботев Враца, където работеше под ръководството на Тони Здравков.
„Разделих се с Левски. Не знам къде ще продължа да играя“, лаконичен бе халфът, който бе на „Герена“ с един от мениджърите работещи за Лъчезар Танев.
Още една добра новина днес!
Юношата на Левски Лъчезар Балтанов се раздели с родния си клуб. Роденият в София полузащитник разтрогна контракта си със „сините“ и вече е свободен агент.
Балтанов започна да играе в Левски по времето на Станимир Стоилов. Той записа участие в Шампионската лига и няколко титли с клуба от стадион „Георги Аспарухов“.
На два пъти Левски даваше Балтанов под наем в Калиакра и Ботев Враца, където работеше под ръководството на Тони Здравков.
„Разделих се с Левски. Не знам къде ще продължа да играя“, лаконичен бе халфът, който бе на „Герена“ с един от мениджърите работещи за Лъчезар Танев.
Още една добра новина днес!
-
- Контакти:
Nuke написа:santi_santi написа:Добър трансфер на качествен футболист,който няма да има нужда и от адаптация.Колкото до малоумниците че се е гаврел с фланелката на Левски това са все още болните защитници на инжинера е свиквайте няма го!!!
Не са защитници на никого, а са просто хора, които трудно живеят без да мразят нещо. Заради такива "фенове", стадионът се пълни веднъж на няколко години.
Аз пък по подобна логика може да кажа, че сте едни дупедавци и заради такива в държавата има такива управници, както и всякакви подобни глупост. Аз няма да ви го кажа, нито ви знам, нито ви познавам, нито имам правото да ви определям, както вие мен в случая. Вие си имате мнение, аз си имам мнение. Вие приемате, че е показал на Гонзо фланелката, аз приемам, че дори да е така, той се изгаври с нея. Имаме различия, това е ... Относно мразенете, за себе си ще ви споделя нещо. Много неща ме изкарват извън нерви (като случая с Карвальо), но реално никого не мразя. Айде чао

- milen.hristov
- Контакти:
milen.hristov написа:
мерси
Официално е, има го и в сайта на Левски, без имената на новите попълнениея
- milen.hristov
- Контакти:
konvoec написа:Nuke написа:santi_santi написа:Добър трансфер на качествен футболист,който няма да има нужда и от адаптация.Колкото до малоумниците че се е гаврел с фланелката на Левски това са все още болните защитници на инжинера е свиквайте няма го!!!
Не са защитници на никого, а са просто хора, които трудно живеят без да мразят нещо. Заради такива "фенове", стадионът се пълни веднъж на няколко години.
Аз пък по подобна логика може да кажа, че сте едни дупедавци и заради такива в държавата има такива управници, както и всякакви подобни глупост. Аз няма да ви го кажа, нито ви знам, нито ви познавам, нито имам правото да ви определям, както вие мен в случая. Вие си имате мнение, аз си имам мнение. Вие приемате, че е показал на Гонзо фланелката, аз приемам, че дори да е така, той се изгаври с нея. Имаме различия, това е ... Относно мразенете, за себе си ще ви споделя нещо. Много неща ме изкарват извън нерви (като случая с Карвальо), но реално никого не мразя. Айде чао
Да припомня ли кои ФЕНОВЕ накарахме Тонев да изгони ГИ, докато други при всеки възможен случай го целуваха [offtopic]френски[/offtopic] . Сега ако това не се беше случило нямаше да има Европа, 3 място, Илиан Илиев, селекция и т.н.
- milen.hristov
- Контакти:
Вече снимката на Базил със синята фланелка мие и във фейса
Дано му дадат сега тази с номер 9

Дано му дадат сега тази с номер 9