Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски
Това ми е последното мнение във форумите на Гонг,докато тоя да не казвам какъв Батков е начело на Левски нито ще отида на техен мач,нито ще им гледам мачовете,нито ще пиша тук.Евала НА СТОЙЧО изгони който трябва и гледате напред.ДОВИЖДАНЕ НА ВСИЧКИ
Циркът е пълен.За 1ви път ме е срам,че съм левскар.Очаквах всякакви варианти,ама смешника Гонзо въобще не го очаквах.Срам ме е.Официално Левски се отказа от участие в Европа.
deepblue написа:Adramelech написа:Сега Тонев ако е мъж, да излезе и да каже кои бяха вариантите за които говореше и Гонзо дали беше между тях и ако НЕ, за чий го назначиха?
Не е бил измежду тях! "Вариантите" не могат да поемат Левски от днес за утре и някой трябва да води отбора до 24.04. Какво толкоз сложно има?
Аз доколкото разбирам Гонзо е до лятото, а на 24 само ще обявят новия треньор.
Немога да повярвам, че подарихме титлата по такъв начин на слабия ЦСКА
- david_villa
- Контакти:
"Гонзо треньор на "Левски": Че досега кой беше? 

-
Old_death написа:Честит ви "нов" треньор!
"Благодаря"
Кавичките са уместни, както обичам да казвам ...

От този момент, аз лично спирам да ви апострофирам вас - "Червените" ...

Заслужихме си ... И ще си заслужаваме всички гаври от тук нататък.
- milen.hristov
- Контакти:
Да четем между редовете
"Ако търсех своето спокойствие - най лесно щеше да бъде Мъри да е новия треньор. Няма да коментирам друго. Аз съм човек, който говори истини и искам да гледам човек в очите, когато разговаряме", завърши човекът на ВТБ в ръководството на Левски.
Ясно кой кара влака все още. Дали пък около 24.04 хората пред които отговаря Тонев няма да се обявът като собственици на Левски.
"Ако търсех своето спокойствие - най лесно щеше да бъде Мъри да е новия треньор. Няма да коментирам друго. Аз съм човек, който говори истини и искам да гледам човек в очите, когато разговаряме", завърши човекът на ВТБ в ръководството на Левски.
Ясно кой кара влака все още. Дали пък около 24.04 хората пред които отговаря Тонев няма да се обявът като собственици на Левски.
Това говоpи недвусмислено че титлата е отписана.Има нещо тотално сбъркано в отбора и това са Батков и Гонзо.Всяко тяхно решение до тук е грешно.И на децата им е ясно че докато те вземат решенията в клуба ще е така.Никога клуба не е бил по слаб.Дано мустакатия малоумник разбере че освен да изгони и малкото хора на стадиона нищо друго не може да направи,а Гонзо ако малко достоинство има да напусне веднага и да се извини на всички за поразийте които направи.
Гонзо е дал на Левски много повече от всеки един от вас и ще продължава да дава!Колкото то Титлата искам да успокоя всички левскари че тя не зависи от това дали е Гонзо или Ясен тренер,първенството е уредено в полза на Левски,още в Ловеч мога да ви кажа че трите точки са за Левски!Ловеч си взе точките от Варна сега ще ги даде на Левски!Иво Тонев е много печен на тото мачовете!Лек ден
Money Over Bitches
mtaraduda написа:Немога да повярвам, че подарихме титлата по такъв начин на слабия цесека.
Не се пени!Не е казано,че ще станем шампиони.Ако има логика в тая игра,то титлата най-много ще приляга на Лудогорец.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.