Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Кашчей на всичките ти въпроси днес беше отговорено на пресконференцията. Докато се създаде новото дружество ще управляват титан и те ще издържат отбора. След това поемат щафетата новите. Акциите няма да се купуват от новите, а просто един вид ще бъдат подарени от титан. Те ще запазят някаква част, но няма да са с такъв дял който да им позволява да вземат еднолично решения. Това е целта и на раздробяването на акциите на много хора. Никой да няма право да прави каквото му е кеф. Всички фирми които влязат в ЦСКА ще управляват заедно за доброто на отбора. Прехвърлянето на акциите няма да стане за ден или два. Това днес го казаха. Работи се възможно най -бързо новите да поемат отбора. Като ориентировъчен срок дадоха 2-3 месеца. Тези отговори задоволяват ли те? Може да изгледаш цялата пресконференция и ще чуеш и точните думи на тоя Димитров. Основно той говори днес и към него бяха почти всички въпроси.
[center]
[/center]

[/center]Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Не е задължително да купуват акции.Има вариант да направят ново дружество в което ще влезе Титан спорт с миноритарен дял.Първоначално ще се дават пари за оборотни средства докато се изгради новата структура в която се очаква да влязат и други фирми , както и физически лица.Титан са обещали дотогава да работят нормално без да правят простотии. Емил Димитров каза, че новата власт ще започне работа минимум след два месеца. Важното е ,че има осигурени пари другото са технически подробности.
Кашчей, ние няма вина, че четеш избирателно! Пусни спортала, там го има с видео, ясно и точно! Титан ще останат с 5%, това го каза индектно, като заяви, че титан няма да имат нито думата, нито мажоритарен дял, а и никой няма да притежава повече от 5 процента 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
гражданин от село
Това ново дружество нов ЦСКА ли ще е или ще трябва да купи(подарят) регистрирания още от Божково време ЦСКА?
onegavon написа:Не е задължително да купуват акции.Има вариант да направят ново дружество в което ще влезе Титан спорт с миноритарен дял.Първоначално ще се дават пари за оборотни средства докато се изгради новата структура в която се очаква да влязат и други фирми , както и физически лица.Титан са обещали дотогава да работят нормално без да правят простотии. Емил Димитров каза, че новата власт ще започне работа минимум след два месеца. Важното е ,че има осигурени пари другото са технически подробности.
Ново дружество?Наясно ли си какво означава ново дружество?
В момента съществува ПФК ЦСКА ЕАД-това е търговското ви име.Какво означава да направят ново дружество?Ми нали тогава това трябва да бъде закрито?!Ако закриете това, кой ще е носител на правата за А група?
По време на сезона права не се прехвърлят.Ако ставаше, Ботев Пд. щяха да си доиграят сезона в Б група, след учредяването на новото дружество.
Нямам предвид ТИТАН-Спорт, защото те са само управители, а имам предвид ПФК ЦСКА ЕАД.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:Станн, вие сте ЕАД в момента.Тези акции струват пари.Как, според теб, ще бъдат разпределени.. не като количество, а като качество-ще се продават ли, ще се подаряват ли?Титан-ите, колкото и да ги плюете, са вложили доста пари в отбора и не се знае как е оформено това вложение..та дали ще са навити просто да ги преотстъпят.Освен това, ще трябва да пререгистрирате дружеството, защото вече няма да е ЕАД, а е ще е или ООД или АД.Това означава, че ще трябва да има общо събрание на акционерите, да се избира управителен съвет, който да бъде регистриран в СГС, преди да стане легитимен и да може да взема решения и да се разпорежда с активите.В момента официално ви управлява ТИТАН-Спорт, която е дъщерна фирма на ТИТАН-АС...какво ще става с нея и как ще се оформят документите..най-вече колко време ще отнеме това.Кой ще се разпорежда с активите и пасивите на ПФК ЦСКА-ЕАД, докато тече това прехвърляне и регистрация и какви ще са резултатите от това управление?Ако, до окончателното преобразуване на дружеството, ПФК ЦСКА ЕАД натрупа пасиви-кой ще ги поеме, а ако има активи, пак ли същият субект ще ги поеме?
Колко време смяташ, че ще ви отнеме това?
ПП-В България сме и всеки иска да води бащина дружина.Немците имат една мислА:Един славянин е повече от един германец, но много славяни са по-зле от много германци!
Дали не издребняваш прекалено? Очакваш някой от нас тук да ти каже как ще протече цялата процедура ли и какво ще се случи след това ли? И понеже в момента никой тук няма да ти каже, значи сделката е съмнителна?
Васко, вземи се в ръце, ако обичаш!
Аз казвам каква е процедурата.А вие си байте да е по-кратка, като време и да няма 10 воеводи, един байрактар и никаква дружина!
Аз прочетох, че 9 фирми са готови да инвестират в ЦСКА, но не прочетох, че правят консорциум, който да купи ЦСКА.Ако за теб е все едно- за мен има съществена разлика!
Аз да се взема в ръце? Аз ли съм този, който смята, че е редно днес и сега да е ясно всичко и всякакви подробности? Аз ли съм то, който смята, че щом днес и сега не се каза всичко до последната подробност, значи нищо няма да стане и има далавера?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
много приятно впечатление ми направи Емил Димитров! Като изказ, поведения и начина, по който водеше диалога с тея хиени, особено с огладняващият Николайчо
Ако едната от фирмите е Лукойл, другата трябва да е някоя от банките, понеже по-рано бяха споменали, че ще има банкер в сдружението
Дано нещата се доведат до край и Дай Боже всекиму
Ако едната от фирмите е Лукойл, другата трябва да е някоя от банките, понеже по-рано бяха споменали, че ще има банкер в сдружението
Дано нещата се доведат до край и Дай Боже всекиму
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Alonso_Massa
- Контакти:
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
Не трябва да има второ мнение по въпроса!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Дали не издребняваш прекалено? Очакваш някой от нас тук да ти каже как ще протече цялата процедура ли и какво ще се случи след това ли? И понеже в момента никой тук няма да ти каже, значи сделката е съмнителна?
Васко, вземи се в ръце, ако обичаш!
Аз казвам каква е процедурата.А вие си байте да е по-кратка, като време и да няма 10 воеводи, един байрактар и никаква дружина!
Аз прочетох, че 9 фирми са готови да инвестират в ЦСКА, но не прочетох, че правят консорциум, който да купи ЦСКА.Ако за теб е все едно- за мен има съществена разлика!
Аз да се взема в ръце? Аз ли съм този, който смята, че е редно днес и сега да е ясно всичко и всякакви подробности? Аз ли съм то, който смята, че щом днес и сега не се каза всичко до последната подробност, значи нищо няма да стане и има далавера?
И за чий е тая пресконференция?Да ви кажат, че ето, ние ще даваме пари.. ама как и при какви условия-вас не ви интересува.Че те и Титан дават пари, като не смятат за нужно да ви информират как и за какво (и това си е тяхно право)!
И да, ти и всички, които смятате, че това са месиите!Всички, които не мислите, и не вниквате навътре в нещата!
Щели да създават ново дружество-ха-ха-ха-ха!Че новото няма първо право да носи името ЦСКА, а ще трябва и някаква добавка да му сложите....Коя ще е най-прилягаща, според теб?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей,
не се излагай.Като не си гледал пресконференцията е глупаво да я коментираш.А и преди малко нашите волейболисти размазаха Германия,айде по-положително гледай на нещата!Вместо да се радваш,си дошъл да плюеш по ЦСКА!Айде няма нужда!
[offtopic]Айнц цу цвайн,цу драйн,цу дрън!Честито на всички българи.Този отбор може да вземе златото на тази олимпиада!Стискам им палци![/offtopic]
не се излагай.Като не си гледал пресконференцията е глупаво да я коментираш.А и преди малко нашите волейболисти размазаха Германия,айде по-положително гледай на нещата!Вместо да се радваш,си дошъл да плюеш по ЦСКА!Айде няма нужда!
[offtopic]Айнц цу цвайн,цу драйн,цу дрън!Честито на всички българи.Този отбор може да вземе златото на тази олимпиада!Стискам им палци![/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]