Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички левскари на Обча купел!!!
Там сме 

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
R4nd написа:От Младост със 111 и после малко пеша 5-10 мин. и си там;)
Яяяяяяя разкажи къде да слезна със 111?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:R4nd написа:От Младост със 111 и после малко пеша 5-10 мин. и си там;)
Абе мани не го слушай хич не е малко ходенето и то в тая жега... а и ако не познаваш района може и да се изгубиш..
иначе може с 111 слизаш там където околовръстното се пресича с Цар борис и хващаш 5-ца за 2 спирки надолу към центъра

- Never_Mind
- Контакти:
koi4i написа:R4nd написа:От Младост със 111 и после малко пеша 5-10 мин. и си там;)
Слизаш след отбивката за Перник, правиш крос на линията, качваш се на 5-ца трамвай и се правиш на ударен за 2 спирки. Слизаш на магазин 358, стадион Славия е след Автогарата.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
Мерси за помощта.Аз няма да ходя сам от младост сме сума и говеда.Няма се загубим.Ако треа ше се разпитва ала бала.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Факт е, че вземе ли този мач сме шампиони на 99.99% (0.01% - оставям на случайността), мисля че Локото ще нанесе поредната загуба на червените и ако ние си вземем мача, разликата става 5 точки, което май ще е достатъчно още на Герена следващия кръг да ни дадат Купата!:)
Venci, то при вас и играчите познават публиката поименно...
- Victor Apostolov
Левски решава за Бижутера утре
Наставникът на Левски Емил Велев ще реши утре дали да използва един от най-опитните си футболисти - Христо Йовов, в предстоящия съботен двубой на сините срещу Славия. Както е известно Бижутера все още не се е излекувал от травма в аддукторите и за целта ще се опита да направи пълноценна тренировка със своите съотборници утре, след което ще стане ясно дали е готов за игра.
Освен Бижутера, другите проблемни футболисти на Левски са Георги Петков, Лусио Вагнер и Фелипе Да Коща.
Освен Бижутера, другите проблемни футболисти на Левски са Георги Петков, Лусио Вагнер и Фелипе Да Коща.
- BiJuTeRa
- Контакти:
Re: Левски решава за Бижутера утре
Ще игреа Бижутера а Г.Петков маи няма да може 

▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒
-
- Контакти:
koi4i написа:Мерси за помощта.Аз няма да ходя сам от младост сме сума и говеда.Няма се загубим.Ако треа ше се разпитва ала бала.
С питане до Цариград

Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!