1982 написа:РУБЛАНКО, почивен ден нямаш ли, и днес ли евтина кремълска пропаганда ??!![]()
![]()
![]()
Колкото имаш и ти ЮЕсайко

Станко се мъчи ежедневно да пропагандира платено Кремъл, а вие се мъчите съвсем безплатно да го оборвате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:РУБЛАНКО, почивен ден нямаш ли, и днес ли евтина кремълска пропаганда ??!![]()
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз не пускам статии, "АНАЛизи" и новини всеки ден, така че си спести нелепите сравнения.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Означава, че не сея пропаганда в нечия полза. А това, че оспорвам чуждата пропаганда, е съвсем отделен въпрос.
А това за обективността .... за пореден път доказваш колко си неадекватен. Аз никъде не съм писал дали съм обективен или не, откъде ти хрумна да ме питаш, все едно току-що съм го твърдял ??!
Неонацисткият батальон "Азов" сее страх и ужас в Одеса на 2 май (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
В окървавения преди 2 години от бандеровците и евромайдановците град властите са въвели окупационен режим
Пресслужбата на неонацисткия батальон "Азов" публикува на канала си в Youtube видео от репетицията на т.нар. парад на бронираната техника на силите на Националната гвардия и полицията в Одеса. Демонстрацията на сила е предвидена за днес, 2 май, когато се навършват две години от касапницата, устроена от бандеровците и евромайдановците в Дома на профсэюзите в града.
Местните властите, воглаве със Михаил Саакашвили, не крият целта на мероприятието - да бъдат сплашени всички, които не са склонили глава и може да предприемат някакъв опит за протест срещу режима в Киев на днешния траурен ден. Дмача немски журналисти, тръгнали да отразяват какво ще се случи днес в Одеса, вече бяха изгонени от Украйна, припомня "Руссккая весна".
Видеото започва с изказване на един от неонацистите в униформа с нашивки на "Азов", който се обръща към строя и казва:
"Естествено, че тук не сме дошли за парад, макар и да имаме някои разминавания. Смятам, че основното впечатление ще остави именно нашето подразделение."
Печално известното Куликово поле вече е заето от подразделения на Нацгвардията, на площада е струпана и военна техника. Особен колорит на окупационния пейзаж придават полицаите с кучета, които обикалят по улиците и също ще маршируват на парада.
От 30 април до 10 май в Одеска област е въведен усилен режим на патрулиране
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FHvuK9xN6Ms[/youtube]
Източник: http://www.blitz.bg/news/article/409221
Кашчей написа:1982 написа:Означава, че не сея пропаганда в нечия полза. А това, че оспорвам чуждата пропаганда, е съвсем отделен въпрос.
А това за обективността .... за пореден път доказваш колко си неадекватен. Аз никъде не съм писал дали съм обективен или не, откъде ти хрумна да ме питаш, все едно току-що съм го твърдял ??!
Хич даже и въобще.
Ти си състезател с един кон само!
Освен това си безкрайно принципен, когато иде реч да се критикува Русия, но си забравяш принципите, ако трябва да се критикува Запада, или отделно САЩ!
И не, това, че си заявил, че ще го правиш, ако някой ги възхвалява прекомерно, изобщо не е така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта