Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Кашчей » 01 май 2016 21:53

1982 написа:РУБЛАНКО, почивен ден нямаш ли, и днес ли евтина кремълска пропаганда ??! :lol: :lol: :lol: :lol:

Колкото имаш и ти ЮЕсайко :mrgreen:
Станко се мъчи ежедневно да пропагандира платено Кремъл, а вие се мъчите съвсем безплатно да го оборвате :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 май 2016 22:59

Аз не пускам статии, "АНАЛизи" и новини всеки ден, така че си спести нелепите сравнения. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2016 23:33

1982 написа:Аз не пускам статии, "АНАЛизи" и новини всеки ден, така че си спести нелепите сравнения. ;) ;)

И като не ги пускаш означава че си крайно обективен ли?! Точно пък ти?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 май 2016 23:43

Означава, че не сея пропаганда в нечия полза. А това, че оспорвам чуждата пропаганда, е съвсем отделен въпрос.

А това за обективността .... за пореден път доказваш колко си неадекватен. Аз никъде не съм писал дали съм обективен или не, откъде ти хрумна да ме питаш, все едно току-що съм го твърдял ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2016 02:21

1982 написа:Означава, че не сея пропаганда в нечия полза. А това, че оспорвам чуждата пропаганда, е съвсем отделен въпрос.

А това за обективността .... за пореден път доказваш колко си неадекватен. Аз никъде не съм писал дали съм обективен или не, откъде ти хрумна да ме питаш, все едно току-що съм го твърдял ??!

Хич даже и въобще.
Ти си състезател с един кон само!
Освен това си безкрайно принципен, когато иде реч да се критикува Русия, но си забравяш принципите, ако трябва да се критикува Запада, или отделно САЩ!
И не, това, че си заявил, че ще го правиш, ако някой ги възхвалява прекомерно, изобщо не е така.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:18

Неонацисткият батальон "Азов" сее страх и ужас в Одеса на 2 май (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
В окървавения преди 2 години от бандеровците и евромайдановците град властите са въвели окупационен режим

Пресслужбата на неонацисткия батальон "Азов" публикува на канала си в Youtube видео от репетицията на т.нар. парад на бронираната техника на силите на Националната гвардия и полицията в Одеса. Демонстрацията на сила е предвидена за днес, 2 май, когато се навършват две години от касапницата, устроена от бандеровците и евромайдановците в Дома на профсэюзите в града.
Местните властите, воглаве със Михаил Саакашвили, не крият целта на мероприятието - да бъдат сплашени всички, които не са склонили глава и може да предприемат някакъв опит за протест срещу режима в Киев на днешния траурен ден. Дмача немски журналисти, тръгнали да отразяват какво ще се случи днес в Одеса, вече бяха изгонени от Украйна, припомня "Руссккая весна".

Видеото започва с изказване на един от неонацистите в униформа с нашивки на "Азов", който се обръща към строя и казва:

"Естествено, че тук не сме дошли за парад, макар и да имаме някои разминавания. Смятам, че основното впечатление ще остави именно нашето подразделение."

Печално известното Куликово поле вече е заето от подразделения на Нацгвардията, на площада е струпана и военна техника. Особен колорит на окупационния пейзаж придават полицаите с кучета, които обикалят по улиците и също ще маршируват на парада.

От 30 април до 10 май в Одеска област е въведен усилен режим на патрулиране

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FHvuK9xN6Ms[/youtube]

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/409221

Страх тресе Бандеровци от гнева на Народа , който започва с всеки изминал ден да се увеличава! :!:
Народа в Украйна все повече усеще , че Украйна беше употребена от САЩ и техните подлоги бандеровците с цел война срещу Русия, но народа НЕ иска да воюва срещу братския славянски народ, защото Русия е близка на Украйна и по религия, и по език , и двата народа са славянски! Факт! :!:
Защото именно преди 2 години бандеровските престъпници преди избиха сума ти невинни хора!Факт! :!:
Именно от това се страхуват бандеровските подлоги, защото съвсем скоро ще бъдат изметени от гнева на народа и Украйна ще се освободи от колониалното робство на САЩ и Запада!Факт! :!:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 май 2016 13:18

Порошенко уволни наведнъж четирима "ястреби". На тяхно място назначи малко по-умерени! /Изпълнява указания на Нуланд? / За шефа на външното разузнаване причините са ясни - неуспешен опит за покушение срещу Захарченко! За другите трима - различни версии, но най-вероятно всичко си е имитация на добра воля.

В Одеса се очакват сериозни сблъсъци по повод годишнината от масовото убийство на "антимайдановците" в Партийния дом.

http://rusvesna.su/news
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 май 2016 13:24

Ситуацията в Одеса е доведена до пълен абсурд – с полицейски функции се занимава полк «Азов», който даже всеядните американци наричат неонацистки. «Азов», идва в помощ на полицията. Той е подчинен на Аваков. Тук вече излиза противостоянието Аваков- Саакашвили. Зад Миша- Вратовръзката няма въоръжени сили. Стои само Порошенко, но и той се опасява от нациките и другите радикали, защото те го качиха на престола, но и те ще го свалят.

Въоръжените отряди имат вече узаконено право от Одеския съд да избиват и убиват всеки, който решат, че е сепаратист, гледа лошо или просто искат да се изгаврят. Разрешено им и да стрелят на поражение.

На 2 май ще се създаде съвършено дива ситуация: в едно място, в едно и също време ще се съберат и жертви, и престъпници: одеситите и силите, пряко причастни към престъпленията, извършени на 2 май 2014 година. Такава е уродливата гримаса на украинската демокрация.
http://www.fondsk.ru/news/2016/04/29/sl ... 39925.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 май 2016 19:29

Днес се навършват 2 години от случилото се в Одеса...
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 май 2016 19:31

Кашчей написа:
1982 написа:Означава, че не сея пропаганда в нечия полза. А това, че оспорвам чуждата пропаганда, е съвсем отделен въпрос.

Хич даже и въобще.
Ти си състезател с един кон само!
Освен това си безкрайно принципен, когато иде реч да се критикува Русия, но си забравяш принципите, ако трябва да се критикува Запада, или отделно САЩ!
И не, това, че си заявил, че ще го правиш, ако някой ги възхвалява прекомерно, изобщо не е така.

Оооо, ти, Кашчей ПринципниЙ, айде не подемай тая тема, че има доста гнили ябълки в твоя двор. Да не ги вадя, че се знаем, знаем те и теб колко скачаш срещу русофилите и колко срещу анти-русофилите. :lol: :lol: :lol:

Ще ми пише той за принципи ...... наглост русенска.

Върни се в “Архив”