Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Вили Вуцов и Жоазиньо

Мнениеот Enravota » 09 фев 2009 12:35

За мнението на Вуцов отностно Жо просто показа какъв "спец" е тоя параноик.
За съжаление и аз смятам че Велев не струва като треньор и ще страдаме от този факт И втория полусезон.
Отностно Г. Христов не знам с какво е заслужил да го налагат толкова много без да е показал нищо...
Добре, беше голмайстор на А група, но по толериран централен нападател в Левски от него не е имало никога!!!
Мисля, че ако не се стегне трябва да го заковат на резервната скамейка и да пуснат Цачев или друг юноша...

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 09 фев 2009 13:00

Заради много късогледи "специалисти" като тия дет плюят по Жеан и Христов, имаше реална опасност Гонзо да не съществуваше на картата на Левски в момента, а Барби да гние в дубъла на цуцка :!: :!:
Така че какво мисли сульо и пульо за един играч, не означава какво може той :!: Успех на Карлос в Амкар, че Херо се залага кариерата с него, а Жоро Христов рано или късно ще покаже истинските си възможности.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 09 фев 2009 13:02

Учудвам се , че играч като Жан Карлосможе да липсва на някого . За престоя си в Левски единственото , с което се запомни този футболист , бяха непростимите пропуски при това в критични моменти за тима (като този срещу Жилина в 80 мин) .
Колкото до Жоазиньо, надявам се да остане в тима - той доказа , че има нужните качества да бъде титуляр в отбра .

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 09 фев 2009 13:05

agent_008 написа:
По принцип си прав затова че без голове няма да стане и че Гонзо не е онзи Гонзо, но пък Жеан така или иначе не показа нищо запомнящо се. А Христов според мен е много класен нападател, който тепърва ще избухне и даже може да е неизменен титуляр, просто му трябва съвсем малко време още - лично според мен, не повече от 2-3 мача...
И аз също мисля, че не може да имаме 3-ма централни нападатели с тактиката, която играем, все пак да не се залъгваме - не сме европейски гранд, а само български такъв.
А и все пак знаете какви заплати се плащат на бразилците, така че и за бюджета не е зле да се помисли.
Според мен Батков се подсигурява за евентуална атака срещу Левски, подобна на това, което стана с Цецка, а и да не се лъжем Баждеков прави финансови фокуси, за да е стабилен финансово клуба...

Аз също се надявам Жоро Христов да се отпуши.Дори и това да стане,пак сме на същото положение-с нападател и половина.Ай са го контузили,ай сме останали само с Гонзо.Ако освен Жоро другият ни таран беше някой по-млад и перспективен,но що-годе с някакъв опит играч,тогава с 2-ма нападатели ставаше.А сега имаме един поостарял и един в страхотна дупка нападатели.Ако с тези играчи ще печелим шампионата и ще се натискаме за Европа,.... :roll:

П.П. Само се надявам Батков да не посегне и на Жо,че тогава съвсем ще я окъсаме.Това момче ни трябва поне още 2 години.
Изображение

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 09 фев 2009 13:23

Пичове, две неща са ясни : Жоазиньо е добър футболист , както и че трансферната политика в Левски е тотално объркана. Карлос не знам колко класен е, но добре си спомням поне 4 негови пропуска от малкия пеналт. Връщаме си Йовов, а той играе на позиция , където ще закотви Ники Димитров на пейката(или Жоазиньо).Нека не забравяме , че преди да си тръгне преди това от Левски, отиграванията му по крилото бяха най-често към играча зад него или към намиращия се в центъра защитник...Защо не се опитахме да върнем Кривия примерно (дето цялата "А " група не може да му носи вода)? Или са ни много добри плеймейкърите ? Жоро Христов е добър футболист, трябва му малко повече време да се адаптира към стреса в Левски...помним как Телкийски(например) се научи да центрира чак на 3-та година! :idea:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 09 фев 2009 13:43

Never_Mind написа:Пичове, две неща са ясни : Жоазиньо е добър футболист , както и че трансферната политика в Левски е тотално объркана. Карлос не знам колко класен е, но добре си спомням поне 4 негови пропуска от малкия пеналт. Връщаме си Йовов, а той играе на позиция , където ще закотви Ники Димитров на пейката(или Жоазиньо).Нека не забравяме , че преди да си тръгне преди това от Левски, отиграванията му по крилото бяха най-често към играча зад него или към намиращия се в центъра защитник...Защо не се опитахме да върнем Кривия примерно (дето цялата "А " група не може да му носи вода)? Или са ни много добри плеймейкърите ? Жоро Христов е добър футболист, трябва му малко повече време да се адаптира към стреса в Левски...помним как Телкийски(например) се научи да центрира чак на 3-та година! :idea:

Ако ще чакаме най-глезеният футболист в Левски да се отпушва 3 години. Не, благодаря :)
Това си е лично мое мнение.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

за милионите които мъри даде на батков

Мнениеот forzajuve » 09 фев 2009 15:37

сега разбирачите които изгониха мъри да коментират.за първите години 7 млн евро от ш.л.той беше капело на балканите.после близо 2 години неуспехи.тези успехи съвпаднаха със неуспехите в клубове като барса и т.н.сега мъри е напът без дори да нее е в левски отново да донесе куп пари и то от т.н куци коне.ако това нее златна мина здраве му кажи.за jean взеха близо млн+25 %.за jo минимум 3млн евро.ох на батко.дотук близо 4 млн евро.мали,но има още 3ма.зе,дарко и рабето.който може да смята.за мен е достатъчно.ако това е политика.сега на батков хората да празнуват.на чужд гръб ще спечелят.сега ни очаква ш.л.дабе да.сега е на ред заради тези грешки левски пак даси пати.правихме отбор 2 години и сега за 2 седмици отиде на вятъра.ако си отиде jo i rabeto приказката няма и да започне.няма отбор който да разчита на стари лаври.бъдещето зависи от хора които мислят само как да спечелят.ако покупките на отборчето на мъри неса печалба то какво.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

djonik
Контакти:

Re: за милионите които мъри даде на батков

Мнениеот djonik » 09 фев 2009 15:45

От това, което си написал не е ясно много какво искаш да кажеш. Значи е лошо Левски да ги продава, защото са силни играчи. От друга страна трябва да ги продаде, защото ще влязат много пари в клуба. Какво трябва да направи Батков в тази ситуация?

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 09 фев 2009 15:55

Не се прай на луб бе, кво да правил Баткофф!!! Тоя най-полезното, което може да направи за отбора е да си скрие някъде биволската тиква и да не си вре носа там, където не му е работа и в неща, от които нищо не разбира!!! Заради селския му манталитет сме на това положение. Сега е ясно какво трябва да се прави за отбора, да се осигуряват редовно заплатите на играчите и да не се пипат играчите, да може да есента да се обиграе този отбор. Тогава има сериозен вариант за пробив ШЛ, което ще доведе и до пълненето на клубната каса.
Иначе човека иска ясно да каже, че всички "спесиалисти" в тая държава "затриват" всичко живо, след само 90 мин игра. Олигофренията няма спирачка в тая държава, но не трябва да обхваща и хората, от чийто решения зависи бъдещето на клуба. Но тези хора трябва да имат дупе, като Н Сираков, а не след като публиката започне да ти вика че си К.У.Р.В.А. ти да уволняваш треньора, който сам си назначил и за който си гарантирал. Много е подло, мръсно и долно да се действа така.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 09 фев 2009 16:02

Момчето наистина е много развълнувано. Първо имената се пишат с ГЛАВНИ букви, но това сигурно учителката го е пропуснала, а може и да не са стигнали до този урок. Второ, к`во е виновен Батков , че взима едни пари от правата на футболиси , които му принадлежат ("правата" разбирасе , не самите футболисти).
Но аз разбирам автора и скрития му гняв. Я си престави , че ги продадат всичките: - първо Батков ще стане богат ( а това е кофти за всеки българин, когато друг става по-богат) и второ може ЛеФски да не стане шампион (а това е направо национална трагедия).
А що изгониха Мъри ли? - ми сигурно за да не плащат комисионни. Обикновенно за това ги гонят треньорите, вярно понякога и за лоши резултати, но това е по рядко. :lol: :lol:

спете спокойно сини шампиони, все някога ще станете шампиони!!! :D

Върни се в “Архив”