Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ?

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 17:11

Райков централен нападател!??!?! Не се излагай. Разбира се че сегашните футболисти не са толкова слаби, а всичко бе плод на треньорския гений на "инженера". А селекцията не мислиш ли че може и да се бави защото прочутия нов спонсор все още го няма?!?!?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 яну 2012 17:15

Bourgas написа:Искрено се надявам Черноморец да повтори игрите се, заслужаваме го феновете в Бургас. А що се отнася за Левски - шампион, мисля, че тази година няма шанс. Прекалено са силни просто Лудогорец и ЦСКА. Нищо лично :)

Не виждам повод за оптимизъм при вас, освен ако Херо пак не изкара някой жокер ;) просто без жужу и анеси....
Чак пък да с прекалено силни... никой не казва че сме 100% шампиони, но пък да кажеш че нямаме шанс ?!?!?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 яну 2012 17:19

Gonzi_407 написа:
Bourgas написа:Искрено се надявам Черноморец да повтори игрите се, заслужаваме го феновете в Бургас. А що се отнася за Левски - шампион, мисля, че тази година няма шанс. Прекалено са силни просто Лудогорец и ЦСКА. Нищо лично :)

Не виждам повод за оптимизъм при вас, освен ако Херо пак не изкара някой жокер ;) просто без жужу и анеси....
Чак пък да с прекалено силни... никой не казва че сме 100% шампиони, но пък да кажеш че нямаме шанс ?!?!?

Еми казах, че се надявам, никога няма да видиш от мен или на някого от феновете в Бургас силни думи "ще", "ще" и "ще", но от софийските се чуват доста тежки закани :) Пак казвам, нищо лично, но просто тази година мнението ми е, че Левски няма да станат шампиони. А нашите, дано Херо нацели правилните футболисти, от контролата, която гледах вчера мисля, че е на правилната посока :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 19 яну 2012 17:34

По принцип през зимата не се прави мащабна селекция - само на отделни постове, където има нужда. В този смисъл Левски е в много по-изгодна позиция от ЦСКА, където ще градят на практика нов отбор.
Лудогорец са един балон, който при първа убедителна загуба може да се спука - прекалено е надут. Литекс нямат амбиции, Черноморец и Славия ще глътнат вода напролет, а вторите са и тотаджийски отбор. Така че не виждам причина Левски да не е основен кандидат за титлата - с нов спонсор, запазен състав и малко, но качествени попълнения! Очаква ни интересна пролет!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 19 яну 2012 17:37

хахаха .. ясно е че ще сте пак с калъфката колкото и да приказвате ;)

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 19 яну 2012 17:37

Трудна работа. По-скоро жестока борба за запазване на 3то място.

santi_santi
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот santi_santi » 19 яну 2012 17:47

Какви проби какви пет лева,не е ли ясно,че адвоката повече няма да дава пари по простата причина че е "заврян" в ъгъла от новият митичен кандидат спонсор-собственик,а борат нарочно бави сделката с единствената си цел да изкара още някой друг лев отгоре.Така,че докато не се подпише този прословут договор нови попълнения ще видим през 'крив макарон".Остава да се надяваме в треньорските качества на Костов,да помогнат да преобрази отбора с наличните футболисти(те не са лоши в никакъв случай) плюс младите.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 яну 2012 17:51

Засега в А група кой да е шампион не се решава на терена , така е от доста години вече !!!
Относно това че Литекс нямали амбиции мога да кажа - нищо не се знае !!!
Г.Ганчев като нищо може да реши да се бори за титла но по скоро си мисля че за да на са капо тази година
ще се уредят да вземат купата на България . Пак казвам не че ако не реши няма да се опитат да станат и
шампиони даже въпреки уж огромното им изоставяне в точките .
Относно Левски мога да кажа че с тази защита която имат в момента е абсурд да станат шампиони, аз не помня Левски
да е допускал толкова голове и да играе толкова слабо в защита и там проблемите са кадрови а не от тактиката на "инжинера" .Относно успешно налагане на младежи в отбора всичко си зависи от играчите ако имат "топки" ще се наложат и може и да излезе някоя нова звезда ако нямат "топки" ще са вечните надежди до към 23/25 годишна възраст и после разкарване по отбори от А и Б група - това важи за младежите на всеки отбор не само за сините .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 яну 2012 18:07

Левски ще вземе отличие,но не знам кое от двете.Според мен битката за първото място ще е с ЦСКА,макар че те правят изцяло нов отбор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 19 яну 2012 18:21

rstein написа:По принцип през зимата не се прави мащабна селекция - само на отделни постове, където има нужда. В този смисъл Левски е в много по-изгодна позиция от ЦСКА, където ще градят на практика нов отбор.
Лудогорец са един балон, който при първа убедителна загуба може да се спука - прекалено е надут. Литекс нямат амбиции, Черноморец и Славия ще глътнат вода напролет, а вторите са и тотаджийски отбор. Така че не виждам причина Левски да не е основен кандидат за титлата - с нов спонсор, запазен състав и малко, но качествени попълнения! Очаква ни интересна пролет!

Този "балон" допусна вече една загуба в Ловеч, а и беше надигран.А лед това никакви последици не настъпиха от загубата, напротив.Запази се спокойствието и ентусиазма за победа всеки мач.Относно новия син спонсор още не сме го видяли.Само приказки за този и онзи.Само интерес към играчи, на които отборите се присмиват на предложените пари.С този си състав е абсурд да са шампиони.Няма ли попълнения - няма титла.Голяма част от гостуванията бяха загубени.Аз не виждам никакъв оптимизъм с тази селекция.И на Костов като започнат да му се месят и ще си тръгне, както беше с ЦСКА и Дочев.

Върни се в “Архив”