Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот wilge » 17 юни 2011 12:26

[quote="bigbonusprize"]Някой знае ли какво е положението с това младото момче Асен Георгиев? Би трябвало вече да е на линия, нали? :) Ето ни го централният защитник. АКо не, някой друг от юношите...[/quote

Ето отговорът на въпроса ти:
Левски би ЦСКА на „Герена” в последен мач 12 юни 2011г.
Юношите на Левски старша възраст победиха връстниците си от ЦСКА в мач от последния кръг в първенството. Момчетата родени през 1992 година завършиха 2:1, като мачът се игра на „Герена”.
Ето и съставът:
Левски: Хубчев, Ачов, Стоянов, Стамболийски /капитан/, Асен Георгиев, Ангелов, Костадинов, Георги Георгиев, Кадифчин, Стойков и Тонев.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Левски взима Сьорен Ларсен!!!!!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 12:54

lider-83 написа:Незнам дали му е тука мястото но все пак ще си кажа :)Не можаха ли да се избръснат поне Гаджев и Митрев така ми мясат на някакви ...... така ли се представят новите екипи на ЛЕВСКИ простотия за мене де :)

По-добре брадясали отколкото гладко избръснати гърди и намазани с масло. това е запазена марка в розовия лагер ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:02

bigbonusprize написа:Някой знае ли какво е положението с това младото момче Асен Георгиев? Би трябвало вече да е на линия, нали? :) Ето ни го централният защитник. АКо не, някой друг от юношите...

Ас.Георгиев отива в Симитли!Иначе-Стамболийски.
"Божидар Митрев, Кирил Акалски, Пламен Илиев, Стефан Станчев, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Лъчо Балтанов, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски, Даниел Младенов, Иво Иванов, Христо Йовов, Цветелин Тонев, Христо Стамболийски, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Марко Видович???, Исмаил Иса, и новите Иван Цветков, Александър Башлиев, Симеон Райков, Тодор Христов, Орлин Старокин.
С отбора се подготвя и юношата на тима Живко Атанасов :?: , който е върнат от Чавдар Бяла Слатина."
---------------------------------------------Пл.Илиев--------------------------------------------------------
--------Мюлдер-----------Милиев----------------Иванов------------------------Старокин--------------
----------------------------------------Цветков/Тасевски------------------------------------------------
-------------Младенов/?????-----------??????/Иса--------------------------Христов/Райков
Така ги виждам аз.Само на Йовов не можах да намеря място. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 юни 2011 13:23

Не знам дали му е мястото тук, но като имам предвид заглавието на темата-Лято 2011-трансфери и спекулации, вземам отношение по появилата се по някои медии невярна информация, че Дембеле бил продаден за 2 млн. евро. Даже директно беше обвинен клуба в лъжа. И прикачили един ПДФ- файл за да не може да се корегира. Това е оригиналния текст:
"Bundesliga side Freiburg have completed the signing of striker Garra Dembélé from Levski Sofia. The 25-year-old, who scored 34 goals in 36 games this season, joins for a fee of €2.3million (£2m) according to Bulgarian media reports."
А ето какво бяха качили те:
Bundesliga side Freiburg have completed the signing of striker Garra Dembélé from Levski Sofia. The 25-year-old, who scored 34 goals in 36 games this season, joins for a fee of 2m according to Bulgarian media reports."
Само че текста беше на немски. Всички знаем разликата между и £. Но на лъжата краката винаги са били къси.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:32

wilge написа:Не знам дали му е мястото тук, но като имам предвид заглавието на темата-Лято 2011-трансфери и спекулации, вземам отношение по появилата се по някои медии невярна информация, че Дембеле бил продаден за 2 млн. евро. Даже директно беше обвинен клуба в лъжа. И прикачили един ПДФ- файл за да не може да се корегира. Това е оригиналния текст:
"Bundesliga side Freiburg have completed the signing of striker Garra Dembélé from Levski Sofia. The 25-year-old, who scored 34 goals in 36 games this season, joins for a fee of €2.3million (£2m) according to Bulgarian media reports."
А ето какво бяха качили те:
Bundesliga side Freiburg have completed the signing of striker Garra Dembélé from Levski Sofia. The 25-year-old, who scored 34 goals in 36 games this season, joins for a fee of 2m according to Bulgarian media reports."
Само че текста беше на немски. Всички знаем разликата между и £. Но на лъжата краката винаги са били къси.

И още едно уточнение:
"...according to Bulgarian media reports."
И те цитират "българските медии". :o Така,че...Както е практоката в България,никой никога няма да разбере истинската трансферна сума.Защо си мъчим мозъчетата?КОЙ за КОЛКО е продаден(купен) не е наш приоритет.Нашият приоритет би трябвало да бъде КОЙ е купен(продаден).Така мисля аз.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 13:39

blue avalanche написа:---------------------------------------------Пл.Илиев--------------------------------------------------------
--------Мюлдер-----------Милиев----------------Иванов------------------------Старокин--------------
----------------------------------------Цветков/Тасевски------------------------------------------------
-------------Младенов/?????-----------??????/Иса--------------------------Христов/Райков

Хубаво си ги наредил Цветков и Тасевски пред защитниците,а Димов, Грийн и Гаджев дълбоки резерви ли са? :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:48

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:---------------------------------------------Пл.Илиев--------------------------------------------------------

Хубаво си ги наредил Цветков и Тасевски пред защитниците,а Димов, Грийн и Гаджев дълбоки резерви ли са? :lol:

ХАвана ме!
---------------------------------------------Пл.Илиев--------------------------------------------------------
-------------------------------------Гаджев--------------Грийн-------------------------------------------
Грийн "кърти мивки":
Изображение
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 14:26

мен само ме притеснява че Гонзо не търси защитник и явно мисли да залага на Иво Иванов :(
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 17 юни 2011 17:51

Middlesbrough написа:мен само ме притеснява че Гонзо не търси защитник и явно мисли да залага на Иво Иванов :(

И мен ме притеснява,и ме навежда на мисълта,че май Грийн тази година ще е играе повече като защитник отколкото като халф.Май не са наясно капацитетите че отбор се гради първо от защитата!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 юни 2011 18:23

имаше един играч в АИК, направи ми доста добро впечатление миналото лято когато играхме с тях- Бангура. Незнам Гонзо що не пробва да се поинтересува за него както и за крилцето на Калмар (сега не си спомням името му).Но в тези два шведски отбори имаше добри офанзивни играчи, както и защитници.Сигурен съм,че и цените им са поносими,доколкото знам единия от отборите беше и във финансов колапс...
Това само като коментар го пускам, то вече е безсмислено тепърва да се обсъжда нов играч - Гонзо си е взел някакво решение...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”