Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот Седем » 07 окт 2012 19:50

Селска чест! Обидили се от истината, която Батков каза и която нямаше да види цяла България, ако мача с Литекс не беше излъчван.
Търпели били загуби от липсата на тв излъчване. Ауу! Милионите им фенове не могат да ги гледат.
Последна промяна от Седем на 07 окт 2012 19:56, променено общо 1 път.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 19:51

Тера,
преиначаваш нещата за пореден път . Не съм длъжен като фен на Левски да защитавам доносника в качеството му на президент на отбора , също така не съм длъжен да спестявам или по точно да отричам истината . А този който предаде Левски в няколко дербита с ония, НЕ СЪМ АЗ , а същия тоя "бай Ганьо"

ПП Знаеш ли колко бързо мога да ти направя една хронологийка на предателставата на тоя красноармеец ? ...май си забравил едно мачле в смолян , а в интервютата след мача Войн Войнов сподели доста интересни факти около мача . Аре само не ми поставяй под съмнение фенската принадлежност , ок ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2012 19:58

Все ми е на акъла, че ще накажат Батков заради излъчването на мача с Литекс, просто да си го избият от главата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2012 20:00

Голяма работа станало, чак и по спортните новини взеха да го въртят :? Ще каже човек че за сефте излизат такива "декларации", едно време поне не бяха в толкова прав текст и бяха изписани доста по-оригинално.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 20:02

terata написа:
zlobul написа:Тера,
преиначаваш нещата за пореден път . Не съм длъжен като фен на Левски да защитавам доносника в качеството му на президент на отбора , също така не съм длъжен да спестявам или по точно да отричам истината . А този който предаде Левски в няколко дербита с ония, НЕ СЪМ АЗ , а същия тоя "бай Ганьо"

ПП Знаеш ли колко бързо мога да ти направя една хронологийка на предателставата на тоя красноармеец ? ...май си забравил едно мачле в смолян , а в интервютата след мача Войн Войнов сподели доста интересни факти около мача . Аре само не ми поставяй под съмнение фенската принадлежност , ок ?

Къде бе брат, съм поставил под съмнение фенската ти принадлежност??? Бъркаш ме с Лавината май ;) Както и да е... батков такъв онакъв ясно, само че... той в момента е президент на моя любим отбор - добър или лош, в случая няма значение. Той какъв е, не е работа на циганите от разград, още по-малко с такава селска декларация. А всъщност, кво е излъгал батков за мангалите от разград? май нищо, а те се жегнаха. Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници

Батков знае много повече неща от нас и когато казва,че Локо Сф са "премирани" да скочат срещу нас,почти сигурно е,че е вярно.
Той знаеш,че ЦСКА няма да вземе лиценз през 2008-ма много по-рано от нас-простосмъртните.
Начинът,по който изговаря някои неща,не ги прави неверни...

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 07 окт 2012 20:05

Ами ясно е,че такива дребни клубчета не искат всеки клуб сам да си договаря телевизионните права,защото ще видят парички само когато играят с Левски и евентуално с цска.Представяте ли си колко зрители ще има на мач Лудогорец-Славия пред телевизора?Само роднини,които са били възпрепятствани да идат на стадиона,та те така.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 07 окт 2012 20:06

KellyB написа:
percival написа:http://www.blitz.bg/sport/article/144474

Напрежението между Лудогорец и “Левски” продължава да се засилва. По-рано през деня ръководството на клуба от Разград разпространи силна и скандална декларация, с която нападна Тодор Батков. Повод за това бяха думите на адвоката към Лудогорец, че това е: “отбор, дошъл от нищото и ще отиде в нищото”.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че всички в клуба, включително и той, имат участие в написването на декларацията.

“Аз мислех, че тази декларация можеше да бъде и по-остра. В рамките на един лист формат А4 сме успели да кажем доста неща, които са стари истини. Привържениците на футбола ги знаят, те са наблюдавали изявите на въпросния президент, но вече дойде време да сложим край на байганьовщината в българския футбол. Надяваме се широката аудитория да разбере смисъла на декларацията. Начинът, по който въпросният футболен президент си позволява да се отнася към актуалния български шампион...Все пак ние сме клубът, който тази година направи требъл и се представи най-достойно в Европа, но за съжаление имахме малшанс да отпаднем от Динамо Загреб. Според футболните специалисти ние сме отборът, който е изчистил името на България в Европа. Г-н Батков нарича нашия отбор анонимен, но нека му кажа, че капиталите и спонсорите са ясни и всичко е ясно до стотинка. Ние като клуб няма да се оставим да бъдем в тази роля, в която г-н Батков иска да ни постави. Ние още от създаването си казахме, че ще атакуваме златните медали с атакуващ футбол. Ако не станем шампиони, никой няма да си сложи бесилото. Няма как да се съгласим и да приемем тази роля, която ни отрежда Тодор Батков”, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев в студиото на БНТ.

“Очевидно е, че Гаджев ще играе срещу ЦСКА. Интересно е как може да изчезне запис при положение, че ние като клубове сме задължени един час след края на срещите да предоставяме запис на дежурните делегати. Запис не може да няма, той очевидно е скрит (б.р. – става дума за двубоя “Левски” – Локомотив София 1:1, в който Гаджев беше изгонен с червен картон и все още не е ясно окончателното му наказание).

“Може би ние хвърлихме камъка в блатото, ние бяхме хората, които показахме, че в България нещата могат да се случват по правилния начин. Някои от футболните президенти продължават да живеят в измислен свят, в който опитват да въвличат и феновете си. Тази приказка, която им чертаят обаче, свършва по един и същи начин през лятото, когато са евротурнирите. Съдиите им били виновни. Лудогорец довърши мача с ЦСКА в Разград с човек по-малко и въпреки това пак победи с 1:0. Пак ли беше виновен съдията за тази победа. Предоставихме видеозаписи на мачовете с Локомотив Пловдив, тъй като четвъртият гол предизвика дискусии. Всички казаха, че попадението е редовно. Мачът в петък срещу Миньор – две дузпи, червен картон, абсолютно заслужени. Можеше да ни дадат още една дузпа. Нещата са много прости, Лудогорец е най-потърпевш от това, че мачовете не се излъчват по телевизията. Не толкова от финансова гледна точка, а че това затъмнение даде храна на тази антилудогорец кампания, която започна буквално от първия кръг. Как през миналия сезон г-н Батков преглътна факта, че “Левски” остана без нито една купа и със зор се класира за Европа. А сега изведнъж след един равен мач с Локомотив София реагира остро срещу нас. Сякаш, че Локомотив София са длъжни да паднат, излизайки срещу “Левски””, допълни още Петричев.

“Няма нищо престъпно да се премират други клубове, нас не ни е страх дори да се дават премии на отбори, които играят срещу нас. Нашите пари в момента обаче отиват за развитие на проекта Лудогорец, който е много мащабен и вече показва своите плодове. Нашите футболисти получават заплати и премии по дебитни карти, ние сме един от най-големите данъкоплатци в цялото Лудогорие, при нас черна каса няма. Аз не разполагат с такъв финансов ресурс, за да разнасям пликове. Нека г-н Батков каже какво има предвид за разнасяне на пликове. Декларацията няма да се приеме еднозначно, ще има хора, на които ще се хареса, ще има и такива, на които няма да се хареса. Искам да се хвана за думите на г-н Младенов. Той дава уверение, че ЦСКА ще оцелее и ще се развива. Аз го адмирирам, на България са нужни силни “Левски”, ЦСКА, Лудогорец и Литекс”, завърши шефът на Лудогорец.

Тъпите журналисти от БНТ не посмяха да го попитат защо така реват, след като никъде в думите на Батков не се споменава името на Лудогорец. А това говори много колко гузни са тези от Делиормана...

На много остроумни ли ще се правим? Хайде сега ти ми обясни, защо многоуважавания г-н Батков трябва да се чувства засегнат от декларацията. Къде в нейния текст се споменава неговото име? Толкова ли сте елементарни, или.....

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 окт 2012 20:07

не съм съгласен че Лудогорец са Литекс 2. Литекс е най-уродливото явление в българския футбол- този отбор роди корупцията в българското първенство, още с влизането си в А-група през 1997 година, и от тогава останалите също възприеха "модела" на микренското мутроджудже.Домусчиев изгради бази, още в първата им година развиват детско-юношески футбол.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 окт 2012 20:07

zlobul написа:И домуса не е "чист" и това е ясно . Не може целия "делиорман" да затъва в бедност и безработица , а домуса да строи бази стадиони и т.н .
Има една телевизия дето харчи милиони , има и един отбор който харчи милиони , познайте защо и кое ги обединява ? ....и ако не сте се сетили веднага , ще подскажа ..."слугинажа " към определена партия или личност :)).

В Лудогорието (не мога да разбера предпочитанието ви към турското име Делиорман) положението не е много различно от това в другите части на България. Всеки строеж отваря работни места. А и тези хора и те трябва да имат нещо, с което да се чувстват горди. Да не говорим, че сами по себе си тези инвестиции като пари не са кой знае какво. И по-добре като си ги харчи за кефа (пак турцизъм, но поне точен) да строи бази и стадион за един перфектно организиран отбор, отколкото за си купи частен самолет.
[center]Изображение[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 20:07

Съгласен съм , че са ловеч 2 , но самия той игра миналия сезон за тях , защото така беше посъветван от лидера на една партия .
Та в тази връзка и онзи мач с миньор не дойде никак случайно , то затва и Костов не поиска да остане . "Директивата " със "зелен" цвят беше ясна .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”