Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 14:51
Вижте сега, уважаеми. Нека не философстваме, преди да се разбере цялата истина по случая, че аз на никого не вярвам в България. Вярвам само на себе си, защото така човек е наясно с нещата най - добре. Пита, проверява и всичко излиза. Знаете ли колко пъти съм хващал в документни измами други? Знаете ли колко неща съм разбрал през живота си, без да има шушу - мушу? Тъй че още преди време, когато Гунди беше жив, Бог да прости, много хора им се искаше да го премахнат всячески и онзи келеш Пламен Янков, подстрекаван от ръководители на клуба ЦСКА "Септемврийско знаме", влезе напълно умишлено в крака на Аспарухов, за да го премахне.
После БФФ и нейните малоумни ръководители решиха да накажат Аспарухов, но и провокатора по равно. Как може такова безобразие, кажете моля?
Същата работа е и сега, сигурен съм. Естествено, че Дембеле е виновен и трябва да си го понесе ако абсолютно всичко е вярно, НО провокаторите, агентите, които му следят всяка стъпка, също. И то много сурово, защото на много хора им дойде до гуша от Гара Дембеле. Прекалено много вкарва, прекалено е добър, прекалено ... И просто трябва да го премахнат, ако не да го убият или контузят, то да го провокират, следят, дразнят, да го премахнат.
Не ме разбирайте погрешно виновникът си заслужава наказанието, но другите - също. При това още по - жестоко.
Послепис: Докато има такива журналисти дрънкала като Стефан Стоянов, Стефан Стефанов, Валентин Грънчаров, Томислав Русев, Георги Атанасов, Асен Спиридонов, всичките, дето изобщо се пишат за големи разбирачи, така ще е. Единственият начин явно е първо самите журналисти да бъдат цивилизовани, защото нямат първите седем.
Последна промяна от
daniel875 на 03 дек 2010 14:57, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!