Не разбирам за какво недоволстваш. Тонев казва ясно: "честно и почтено". Сиреч, да си платят дължимото и да заповядат!
В противен случай няма да е нито честно, нито почтено. Оттук нататък тезата ти издиша.
Всеки опит да бъдат върнати, без да платят, означава моментално спиране на плащанията на ФК Левски към НАП и другите на базата на прецдент. А това няма как да стане.
По-спокойно го раздавай. А селекцията не е толкова лоша, доколкото гледам контролите. Да, тепърва ще я видим дали струва, но нека изчакаме официалните мачове.
"А" Футболна група - Сезон 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ръководството на Левски има ли акъл?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Диковото Саше се е разтревожило нещо. Лесно е да се плаща на държавата със спонсорски договори по държавна поръчка.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Момче младо и глупаво,като чета такива идиотизми ми става ясно ,че футбола,а и не само той скоро няма да се оправи... 

sin4ec написа:Не разбирам за какво недоволстваш. Тонев казва ясно: "честно и почтено". Сиреч, да си платят дължимото и да заповядат!
В противен случай няма да е нито честно, нито почтено. Оттук нататък тезата ти издиша.
Всеки опит да бъдат върнати, без да платят, означава моментално спиране на плащанията на ФК Левски към НАП и другите на базата на прецдент. А това няма как да стане
Честно и почтено за жалост несъществува.
Съгласен си Левски да отиде при аматьорите за да спести някакви Х дългове, които не са чак толкова големи
Левски през новия сезон ще загуби около милион и половина приходи и реакцията на Тонев е именно на тая база.
Колкото и тъпо, и странно да звучи, то две домакинства с ЦСКА дори и на Герана да са, това са около 20 000 зрители при средна цена 15 лева прави 600 000
Два мача с ЛИтекс при средна посещаемост 10 000 * 15 лева са 300 000.
По малко пари от ТВ права, тъй като по моя си информация от нова искат предоговаряне иначе да си търсят телевизия да излъчва. По малко пари от рекламодатели.
На фона на тоталното безпаричие във футбола у нас не ще плещеш подобни неща, но и ще разтвориш бузи.
В другата тема вече споделих, лично на мен ми се повръща от пародията футбол в България.

PFC Litex написа:Честно и почтено за жалост несъществува.
Съгласен си Левски да отиде при аматьорите за да спести някакви Х дългове, които не са чак толкова големи
Левски през новия сезон ще загуби около милион и половина приходи и реакцията на Тонев е именно на тая база.
Колкото и тъпо, и странно да звучи, то две домакинства с ЦСКА дори и на Герана да са, това са около 20 000 зрители при средна цена 15 лева прави 600 000
По малко пари от ТВ права, тъй като по моя си информация от нова искат предоговаряне иначе да си търсят телевизия да излъчва. По малко пари от рекламодатели.
На фона на тоталното безпаричие във футбола у нас не ще плещеш подобни неща, но и ще разтвориш бузи.
В другата тема вече споделих, лично на мен ми се повръща от пародията футбол в България.
Аз говоря за друго-ако на ЦСКА се позволи да не плати дълговете, то това трябва да се позволи и на другите, вкл. Левски. Защо да ходим при аматьорите?
Инак си прав. Но трябва да признаеш, че още Лафчис каза накъде отиват нещата. Тогава мнозина се кефеха, че на Левски е отзад, КЗЛ и всичко е супер! Но точно тези, дето се кефеха, отидоха в кенефа.
Ето-преди три години казах кои са собствениците на Левски. Има го в архив. И е интересно какви ги плещеха тогава разни сурогатчета. Войната в Левски свърши с победител, Хората са същите, ала сурогатчетата плещят съвсем друга глупост. Забравили какви са ги дрънкали тогава...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- blue avalanche
- Контакти:
Писах и в другата тема. След като всички тези отбори са там,където са,всеки може да си говори каквото си иска.
Все едно,като си изтрещял един отбор с 5-0,след мача да кажеш,че е играл достойно,че е станал един чудесен и страшно оспорван мач и т.н. Лакърдии.
Голям праз!!!
Все едно,като си изтрещял един отбор с 5-0,след мача да кажеш,че е играл достойно,че е станал един чудесен и страшно оспорван мач и т.н. Лакърдии.
Голям праз!!!
sin4ec след като 2014 сте 10 млн назад и това не е година в която сте харчили макс какво остава за другите години между 2006 и 2014. Според теб колко млн са Левски назад ?! По груби сметки това само най-малко 50 млн.
Не съм към такива които са си ги поискали засега , но ще дойде и този момент и кога ще излезе някой от Левски и ще каже колко са реалните дългове на клуба въобще без значение към кого са.
Това със НАП и просто хвърляне прах в очите на фенове. Разбираш ли Левски си плаща , но плаща само това което е належащо. Само , че нали ти е ясно , че ако излезе Тонев и каже , че Левски има 50 млн. дългове какво ще стане.
За да го направиш това си трябва топки и достойнство което Тонев и ко го нямат. Едва ли точно Левски има право най-вече да задава въпроса кой какви дългове има да плаща.
Не съм към такива които са си ги поискали засега , но ще дойде и този момент и кога ще излезе някой от Левски и ще каже колко са реалните дългове на клуба въобще без значение към кого са.
Това със НАП и просто хвърляне прах в очите на фенове. Разбираш ли Левски си плаща , но плаща само това което е належащо. Само , че нали ти е ясно , че ако излезе Тонев и каже , че Левски има 50 млн. дългове какво ще стане.
За да го направиш това си трябва топки и достойнство което Тонев и ко го нямат. Едва ли точно Левски има право най-вече да задава въпроса кой какви дългове има да плаща.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:PFC Litex написа:Честно и почтено за жалост несъществува.
Аз говоря за друго-ако на ЦСКА се позволи да не плати дълговете, то това трябва да се позволи и на другите, вкл. Левски. Защо да ходим при аматьорите?
Инак си прав. Но трябва да признаеш, че още Лафчис каза накъде отиват нещата. Тогава мнозина се кефеха, че на Левски е отзад, КЗЛ и всичко е супер! Но точно тези, дето се кефеха, отидоха в кенефа.
Ето-преди три години казах кои са собствениците на Левски. Има го в архив. И е интересно какви ги плещеха тогава разни сурогатчета. Войната в Левски свърши с победител, Хората са същите, ала сурогатчетата плещят съвсем друга глупост. Забравили какви са ги дрънкали тогава...
Поканата в тъй наречената ''Висша лига'' означава покана в тъй наречената ''Висша лига'',а не ''опростяване на дългове''.А тия дългове никой няма да ги плати,защото отборът в момента се намира на място,където няма как да спечели квито и да е било приходи.Ще стане някво сливане и вливане и шапка на тояга.
А тая ''Висша лига'' нямаше да се ''роди като идея'',ако само ЦСКА в момента беше изгърмял от А група.Не че ме боли фара за Висшата лига.Аз искам отборът ми да е чист по отношение на дългове.И може би тая ''лига'' ако бъде направена и паралелно с това се назначи човек в отбора,който при всеки приход от билет,трансфер,реклама,спонсор и т.н. да предава парите за погасяване на дългове, няма да е лошо като идея.Но трябва правилна политика.Да се взимат разни играчи безплатно и да се продават на добри пари.Мисля че е 100 пъти по добър вариант от това да се крета при аматьорите докато дойде момента да се ''влеем'' с нещо си там.А при вас съм почти убеден,че държавата ви подпря за спонсорите.И съм убеден не щот съм гадно тъпо прасе,а щот е в неин интерес да го направи...все пак трябва да си вземе данъците по някакъв начин.
Последна промяна от delqnski47 на 08 фев 2016 00:38, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
iliev72 написа:sin4ec след като 2014 сте 10 млн назад и това не е година в която сте харчили макс какво остава за другите години между 2006 и 2014. Според теб колко млн са Левски назад ?! По груби сметки това само най-малко 50 млн.
Посмали малко.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!