Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2013 23:23

Дезертьорите от ЕКТ нямат моралното право да коментират представянето на другите отбори. А иначе този отбор не е Левски, той е Батковски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 юли 2013 00:10

Ето ви един казус. Отива Батков до Иртиш и им казва.Господа за 1000 000 долара ви продавам мача.И те се съгласяват.След 15 дни купуваме двама ЦЗ за по 400 000 евро всеки и сме окей.Строежа на стадиона си върви бюджета е напокътнат Иртиш ни купили двама играчи и ние сме доволни и те са доволни.Ако преодолеем Иртиш до къде ще стигнем до втория кръг и край.Затова по-добре продавай на балъците на време и залагай в Азия на точен резултат и коефицент. Има и друг вариянт да сме си толкова зле и супер слаби.Но това ще си проличи на 20 юли на мача с папагалите.Ако сме толкова слаби колкото се показват тогава жълтурите ще ни разбият с 5:0 минимум.Кой вариянт е според левскарите.Другите мнения на свинските тъпири не ме интересуват. Те да си гледат разбитата кочина.ХАУ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юли 2013 00:25

Kris_men2000 написа:Ето ви един казус. Отива Батков до Иртиш и им казва.Господа за 1000 000 долара ви продавам мача.И те се съгласяват.След 15 дни купуваме двама ЦЗ за по 400 000 евро всеки и сме окей.Строежа на стадиона си върви бюджета е напокътнат Иртиш ни купили двама играчи и ние сме доволни и те са доволни.Ако преодолеем Иртиш до къде ще стигнем до втория кръг и край.Затова по-добре продавай на балъците на време и залагай в Азия на точен резултат и коефицент. Има и друг вариянт да сме си толкова зле и супер слаби.Но това ще си проличи на 20 юли на мача с папагалите.Ако сме толкова слаби колкото се показват тогава жълтурите ще ни разбият с 5:0 минимум.Кой вариянт е според левскарите.Другите мнения на свинските тъпири не ме интересуват. Те да си гледат разбитата кочина.ХАУ.

:mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2013 01:37

wilge написа:[..... И не на последно място- нов президент на БФС. Настоящият- в затвора. После да го съдят ако искат. .....

[offtopic]Е как така в затвора, пък после да го съдят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 02:31

Kris_men2000 написа:Ето ви един казус. Отива Батков до Иртиш и им казва.Господа за 1000 000 долара ви продавам мача.И те се съгласяват.След 15 дни купуваме двама ЦЗ за по 400 000 евро всеки и сме окей.Строежа на стадиона си върви бюджета е напокътнат Иртиш ни купили двама играчи и ние сме доволни и те са доволни.Ако преодолеем Иртиш до къде ще стигнем до втория кръг и край.Затова по-добре продавай на балъците на време и залагай в Азия на точен резултат и коефицент. Има и друг вариянт да сме си толкова зле и супер слаби.Но това ще си проличи на 20 юли на мача с папагалите.Ако сме толкова слаби колкото се показват тогава жълтурите ще ни разбият с 5:0 минимум.Кой вариянт е според левскарите.Другите мнения на свинските тъпири не ме интересуват. Те да си гледат разбитата кочина.ХАУ.

Подобни неща ми се въртяха и на мен в главата вчера. Аз бих ги сумирал така вероятностите:
1. Някаква неземна некадърност от страна на играчи и/или треньор.
2. Някаква неземно лоша карма или късмет.
3. Черно тото/продажба на мача.

Сега, некадърни, некадърни, колко да са некадърни... Дет се вика тия със старшата и без треньор трябваше да ги бием. Лоша карма (това за последните няколко сезона имам предвид), какво лошо пък чак точкова сме направили?? За късмета, един път, два пъти, ама то не е късмет вече... За черно тото пък имаме си пари, не е като да нямаме...
Не знам, главата не ми го побира.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 юли 2013 07:05

tiamat написа:

Подобни неща ми се въртяха и на мен в главата вчера. Аз бих ги сумирал така вероятностите:
1. Някаква неземна некадърност от страна на играчи и/или треньор.
2. Някаква неземно лоша карма или късмет.
3. Черно тото/продажба на мача.

Сега, некадърни, некадърни, колко да са некадърни... Дет се вика тия със старшата и без треньор трябваше да ги бием. Лоша карма (това за последните няколко сезона имам предвид), какво лошо пък чак точкова сме направили?? За късмета, един път, два пъти, ама то не е късмет вече... За черно тото пък имаме си пари, не е като да нямаме...
Не знам, главата не ми го побира.

Къде ги имаме тия пари?
Ако ги имахме, най-малкото щяхме да разполагаме с качествени играчи за всички постове и кадърни треньори. Нямаме нищо, абсолютно нищо. Дано се провали сделката с Газпром, че иначе от нея най-намазва шибания пишман собственик на Клуба...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юли 2013 07:46

Издънката на Левски с Иртиш може да излезе скъпо и прескъпо на "сините". Шефовете на спрягания за бъдещ спонсор на тима енергиен гигант "Газпром" вече обмисляли да пренасочат инвестициите си. Вариантите били да станат корпоративен спонсор на първенството или …на ЦСКА. За вторият вариант благоприятствали добрите руски връзки на Александър Томов. Той вече бил намекнал нещо подобно в разговор с фенове на ЦСКА. Заради очакваните руски милиони новите шефове на "Армията" не се притеснявали особено за изтичащия договор с настоящия им основен спонсор. Многозначителен бил и фактът, че на пресконференция при посещението на шефа на "Газпром" Алексей Милер у нас журналистите били предупредени да не заадават възпроси за Левски. "7 дни спорт"

Това ако се случи здраво ще ви ударят под-пояса.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 юли 2013 08:51

Това за ЦСКА е измишльотина.аз също подразбрах,че са ги посъветвали да станат генерален спонсор на А група и парите да отиват за развитие на детско юношеския футбол.Ще ги рапределят между всички участници, но ще бъдат целеви само за юношеските формации.Нещо подобно са им предложили.Много внимават да не настройват хората които и без това са на ръба.Малко популистко решение щото собствениците пак ще гепят парите,ама пак могат да купят някой друг екип на децата.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Безпрецедентни мерки за сигурност при пристигането

Мнениеот Cocaine » 13 юли 2013 11:33

Гонг написа:Ръководството на Левски е предприело, според информация на Gong.bg, безпрецедентни мерки за сигурност при прибирането на отбора от Казахстан.

След като тимът отпадна от Лига Европа от Иртиш, голяма част от феновете на отбора се организираха в социалните мрежи да посрещнат подобаващо „сините“.

Това накара шефовете на тима да направят всичко възможно отборът да бъде очакван от автобус още на пистата и да бъде изведен без играчите да имат контакт с феновете.

Левски се прибира в София в 12.30 часа с редовен полет от Австрия, и въпреки че и в миналото е имало подобни издънки на тима, никога не са били предприемани мерки, които да скрият играчите и треньорите от привържениците.

И сега това защо? Нали миналия сезон, като вървяха победите, всички в щаба на "Левски" благодаряха на "дванадесетия играч", биеха се в гърдите и твърдяха, че правят всичко за феновете. Как изведнъж любовта им към публиката изстина така? Защо не се появят на терминала, за да ми кажат в очите, че не са Евроидиоти?

ПП. Крийте се, но аз пак ще ви намеря :twisted:
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Безпрецедентни мерки за сигурност при пристигането

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2013 11:34

Умряли са от страх . Само така . Абсолютни бездарници .

Върни се в “Архив”