Вчера говорих с един приятел ботевист, на възраст човек та стана дума за любимия отбор,и той вика:
- Еееех, трудно ще е да изгониш един бивш агент на Държавна Сигурност от която и да е институция в която се е загнездил.
Та не бях се замислял по тоя въпрос, ама според мен човека има право, че да не кажа че може би е прав. Каза и друго нещо което всички ние си го знаем:
- Всички отбори в бг се издържат от своите собственици, само в Ботев собственика се издържа от отбора.
Тука бих добавил, че не само при нас е така, но при нас е най-очебийно и очеизвадно.
За мен извода е, че вървим ли срещу Селския ние вървим срещу държавата щото смятам по-трезвомислещите знаят че България се управлява от бившите ченгета на ДС, само дето на 4 години се пребоядисват от партия на партия (демек скачат от цвят на цвят). Не че Селяка е толкова труден за махане, ама явно тези агенти са се разбрали да му дадат някаква "играчка" както доста пъти се изразяваха някои наши легенди и тази играчка е Ботев. Кой доведе Сельо в Ботев на такъв пост - Петър Стоянов. Едно време когато бях малък, го мислех за голямата работа и най-добрия политик, ама явно случайни хора в политиката просто няма.
Изхода според мен за да махнем Сельо е да направим тва което хиляди шопи сториха пред Народното събрание на датата 10 януари 1997г. Който помни знае.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- max_danieli
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов
Какви хиляди шопи бе.. не бяха само шопи. Относно темата за ДС и ДХС - почти съм убеден, че е вярна посоката. Винаги съм го мислел.
На мен ми се струва,че селската пръчка е само една пионка.Според мен клуба все още си е на тези,които започнаха съсипването му- брокерите!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
veseo написа:
БОТЕВЬ написа:
Пич,мен пък жена ми ме обяви за луд и ми каза, че мисля повече за Ботев отколкото за децата и за нея.
Покажи тва на жена ти и й кажи, че при нас важи същото
http://www.myp2pforum.eu/members/p0wers ... s-wife.jpg
Ти се майтапиш, но когато жена ти започне да задава въпроси от рода: "От кого се интересуваш повече, от мен и детето или от Ботев, нещата стават много сериозни." Въобще не се шегувам, това е много сериозно и само който не ги е преживял не знае колко е болезнен такъв въпрос.До болка позната история !Както казва моята драгоценна половинка/цитирам/-"Не искам живота ми да зависи от "Ботев"Пловдив"!Да ама не !
БОТЕВЬ написа:
Пич,мен пък жена ми ме обяви за луд и ми каза, че мисля повече за Ботев отколкото за децата и за нея.
Покажи тва на жена ти и й кажи, че при нас важи същото
http://www.myp2pforum.eu/members/p0wers ... s-wife.jpg
Ти се майтапиш, но когато жена ти започне да задава въпроси от рода: "От кого се интересуваш повече, от мен и детето или от Ботев, нещата стават много сериозни." Въобще не се шегувам, това е много сериозно и само който не ги е преживял не знае колко е болезнен такъв въпрос.До болка позната история !Както казва моята драгоценна половинка/цитирам/-"Не искам живота ми да зависи от "Ботев"Пловдив"!Да ама не !
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
Ако това е цената да се отървем и ако има кой да му ги даде да му ги дава.Ама си мисля,че ако някой му даде тези пари трябва да е луд прахосник и да направи супер селекция после.Такива пари се избиват от класнио трансфери и участия в Европа.Така,че ако това са условията на селяка мисля,че отбора е съзнателно непродаваем
- Alternative
- Контакти:
Re: Христолов е поискал уникално голяма сума за на "Ботев"
Колко му трябва на човек
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив. На едни им трябва пържола и чаша вино, за да са доволни. Други преглъщат футбола със студена лимонада. Така е в Пловдив - градa на контрастите и на хората с малкото щастие. Оня ден на тренировката на Локо (Пд) - 3000 души, заря, скара и радост. Вчера на тренировката на Ботев - 30 души, мрак, по една лимонада и мъка. Едните вече си имат Коко, другите искат да си нямат Селския. Но животът е несправедлив - за едни са пържолите, за други - Селския.
Тези редове разбиха моите илюзии за спортна журналистика!Тиквите от 7 дни спорт!
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив. На едни им трябва пържола и чаша вино, за да са доволни. Други преглъщат футбола със студена лимонада. Така е в Пловдив - градa на контрастите и на хората с малкото щастие. Оня ден на тренировката на Локо (Пд) - 3000 души, заря, скара и радост. Вчера на тренировката на Ботев - 30 души, мрак, по една лимонада и мъка. Едните вече си имат Коко, другите искат да си нямат Селския. Но животът е несправедлив - за едни са пържолите, за други - Селския.
Тези редове разбиха моите илюзии за спортна журналистика!Тиквите от 7 дни спорт!

- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Там "твори" цървула "Стойчо Генов,такаче елемент на изненада просто няма.
- Alternative
- Контакти:
Plovdivskia Grand написа:Там "твори" цървула "Стойчо Генов,такаче елемент на изненада просто няма.
Мда,и оня дебелака как му беше името...Москов ли беше...Спомням си как хвърляше плюнки по Ботев в студиото на Ринг.Комплексарщина,обаче много хора ни мразят.Супер!

КЦМ е готов да помогне на Ботев в трудната ситауция. Феновете са алармирали шефа на комбината Никола Добрев, който е заклет привърженик на Канарчетата. "Ще помагам", обещал Добрев.
Комбинатът за цветни метали е исторически свързан с "жълто-черния" клуб. Отборът даже е носил името КЦМ през миналия век. До миналия сезон логото на завода красеше фланелките на футболистите на Ботев.
Като човек, който ще помага на клуба, се спряга и Христо Данов. Той бе начело на "канарчетата" в средата на 90-те години, управляваше и БФС.
Феновете вече са преговаряли с футболисти и треньори за Ботев. 5-6 от сегашните играчи са дали дума, че ще играят в отбора сред желаната от агитката реконструкция. Останалите се ослушват и се стягат да пускат молби до арбитража. На играчите им предстои среща с пратеник на Асоциацията на българските футболисти, който ще обясни на тима процедурата с подаването на молбите.
http://www.sportal.bg/news.php?id=215070
Комбинатът за цветни метали е исторически свързан с "жълто-черния" клуб. Отборът даже е носил името КЦМ през миналия век. До миналия сезон логото на завода красеше фланелките на футболистите на Ботев.
Като човек, който ще помага на клуба, се спряга и Христо Данов. Той бе начело на "канарчетата" в средата на 90-те години, управляваше и БФС.
Феновете вече са преговаряли с футболисти и треньори за Ботев. 5-6 от сегашните играчи са дали дума, че ще играят в отбора сред желаната от агитката реконструкция. Останалите се ослушват и се стягат да пускат молби до арбитража. На играчите им предстои среща с пратеник на Асоциацията на българските футболисти, който ще обясни на тима процедурата с подаването на молбите.
http://www.sportal.bg/news.php?id=215070
-
- Контакти:
Абе тея луди ли са ? Пак да реанимират селската мастия ! Докато тази гад е на власт никаква помощ от никъде !