И ти вярваш, че някой наистина се е юрнал да унищожава ИДИЛ ??! Че, ако решат, ще ги приключат за 2 седмици, само САЩ и Русия поотделно, без другите "борещи" се.
Ама май ни САЩ, ни Русия бързат да ликвидират ИДИЛ, явно им върши работа засега. Щом пасуват.
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И ти вярваш, че някой наистина се е юрнал да унищожава ИДИЛ ??! Че, ако решат, ще ги приключат за 2 седмици, само САЩ и Русия поотделно, без другите "борещи" се.
Ама май ни САЩ, ни Русия бързат да ликвидират ИДИЛ, явно им върши работа засега. Щом пасуват.
Ти сигурно ще кажеш, че СССР не са искали да победят в Афганистан, или САЩ във Виетнам? Саудитска Арабия и Турция пречат ИД да бъде разгромена. Там се наливат милиарди. Въпросните "аматьори" разполагат с най-модерно въоръжение. Единствено авиация и флот нямат, щото няма как да бъде обяснен произходът им.
Да, добре, САЩ и Русия много искат да унищожат ИДИЛ, ама Саудитска Арабия и Турция им пречат.
Ставаш за Шехерезада.
Ставаш за Шехерезада.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Да, добре, САЩ и Русия много искат да унищожат ИДИЛ, ама Саудитска Арабия и Турция им пречат.
Ставаш за Шехерезада.
Те на матушка Россия и да искат, не могат да попречат по никакъв начин, ама с чипсовете са оплетени като свински черва и ония не могат да мръднат

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:Да, добре, САЩ и Русия много искат да унищожат ИДИЛ, ама Саудитска Арабия и Турция им пречат.
Ставаш за Шехерезада.
За Русия съм повече от убеден, че искат да унищожат ИД. То се вижда и по постигнатите резултати. Като паднат Рака и Дейр ез-Зор, ти също ще се наложи да повярваш. Засега си се смей.

Nuke написа:За Русия съм повече от убеден, че искат да унищожат ИД.
Русия може да ги приключи точно за 2 седмици тея, дето са на територията на Сирия, това го твърдя убедено. Но е факт, че пасува, защо, всеки да си преценява за себе си.
Айде, оставям ви и отивам на пилешки крилца, гледах вчера дъртия от Pawn Stars как блажено си нагъваше, та ми потекоха лигите, щях да наводня комшиите .... та днес съм на това.

1982 написа:Nuke написа:За Русия съм повече от убеден, че искат да унищожат ИД.
Русия може да ги приключи точно за 2 седмици тея, дето са на територията на Сирия, това го твърдя убедено. Но е факт, че пасува, защо, всеки да си преценява за себе си.
Айде, оставям ви и отивам на пилешки крилца, гледах вчера дъртия от Pawn Stars как блажено си нагъваше, та ми потекоха лигите, щях да наводня комшиите .... та днес съм на това.![]()
Ти може да твърдиш каквото си искаш. Американците твърдяха, че в Афганистан ще приключат войната за няколко месеца. Това беше през 2001. Още не са я приключили. Та толкова за смятането и твърденията.
1982 написа:Айде, оставям ви и отивам на пилешки крилца, гледах вчера дъртия от Pawn Stars как блажено си нагъваше, та ми потекоха лигите, щях да наводня комшиите .... та днес съм на това.![]()
Ходи яж капиталистическа пица

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:Че войната в Грузия беше преди само 8 години.![]()
Сирия не е показател за нищо, просто защото ИДИЛ на практика нямат почти никакво сериозно ПВО, нито имат обучени хора, лесно е да ги бомбиш, те не са критерий за технологиите, нито на Русия, нито на САЩ. Лесна и безопасна мишена.
А в Грузия, руската авиация претърпя фиаско - не може за война, траяла няколко дена, военно джудже като Грузия да ти думне 4-5 самолета, не е сериозно просто. И Ту-22 е бамнат точно с някакъв стар Бук, купен от ..... Украйна.![]()
![]()
Иначе, сигурно са напреднали руснаците за тези 8 години, но няма как Сирия да е критерий, по който да съдим, просто противникът е гола вода в ПВО-то.
В Грузия Русия воюва срещу НАТО, в помощ на грузинската армия имаше даже и български "съветници". Въпреки всичко руснаците ни ебнаха за седмица...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Я разбирачите на самолетите да кажат тоя какъв е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.