Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов

Мнениеот sokkoban » 11 яну 2010 18:28

Като гледам сте се надъхали, че на 18-и излитаме към свободата! Искам да ви кажа, че нищо няма да стане на 18-и всичко, ще си е по старому, а на върха на клуба, ще се мъдри митьовата муцуна. За сделка не може да се говори но може да се натисне за обявяване в несъстоятелност. Мисля, че на там трябва да се насочим!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 11 яну 2010 18:32

sokkoban написа:Като гледам сте се надъхали, че на 18-и излитаме към свободата! Искам да ви кажа, че нищо няма да стане на 18-и всичко, ще си е по старому, а на върха на клуба, ще се мъдри митьовата муцуна. За сделка не може да се говори но може да се натисне за обявяване в несъстоятелност. Мисля, че на там трябва да се насочим!

Е много щеше да е хубаво на 18-ти ,точно на именния ми ден да се освободим,но никога не съм си мислил,че ще се освободим на 18 януари ... :mrgreen:

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Re: Селски номера - част ...

Мнениеот bixxol » 11 яну 2010 18:32

Ванката1912 написа:Димитър Христолов е поискал уникално голяма сума за продажбата на Ботев, твърдят запознати със ситуацията. Според една от клаузите в договора италианците трябвало да превеждат в продължение на 20 месеца по 100 000 евро.

- Видяхме подобна точка в контракта - докладва пред "7 дни спорт" човек, видял с очите си проектодоговора.

Другата сума, която трябва да получи кеш Христолов при подписването на сделката, е 500 000 в евровалута. Ако към всичко това се прибавят и дълговете на ПФК Ботев АД, общата сума скача на около 9-10 милиона лева, твърдят познавачите. Сделката зацикли в края на миналата седмица.

Днес се очаква да спрат и водата на стадион "Христо Ботев". Инкасатор от ВиК минал в края на миналата седмица и предупредил, че дружеството кръцва водата в съблекалните заради натрупан борч. Преди няколко дни игрището и клубните канцеларии останаха без ток. Пак заради натрупани дългове.

По принцип Ботев трябва да почне подготовка на 18 януари. Днес обаче на стадиона се събира агитката. Феновете поставиха ултиматум до 12,30 ч сделката да бъде финализирана.

Ерик Кабу и Алфред Мапока няма да се върнат в пловдивския клуб. Двамата си тръгнали с пресрочени визи и с триста зора в последните часове на 2009 г.

Мамка ти сельоо .. умри от глисти в очите :evil: :evil:

А на някой да му е идвало на акъла ,че селския може да продава и нещо друго в пакет с клуба примерно и авиотехника.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 яну 2010 18:39

rumbata написа:
bultrasa написа:Какво да се е случило!!Умува се......мнения....виждания..начини!......ебах му мамата главата ме боли в момента!!!!Дейба.....как няма да го прибере на отчето шефа .....мамка му и парцал селски!

Направо не е за вярване докъде ни докара мръсника. Всеки ден очакване, ядове, мъки... Всички сме като болни вече.

Малка поправка: направо сме си болни. Последните месеци жена ми мисли, че имам любовница, защото все съм бил отвеян и не съм общувал с нея и детето. Последната седмица непрекъснато иска да ме води на лекар, мисли че карам някаква болест на крак. Когато и разказах, че проблема идва от състоянието на Ботев имахме такъв скандал, който не го пожелавам на никого ..., добре че съм 40 кг. по-тежък и 25 см. по-висок от нея. :cry:

Вече 40 години твърдо вярвам, че човешкият живот е най-святото нещо, но последните няколко седмици ми идват такива мисли ... :evil:

Затова смятам, че сме болни, да болни сме, защото не виждам и един канар във форума да не е започнал да освирепява. ДХ-С трябва да го възприемаме само по един начин: "Като вредител носещ проказа за всяко нещо до което се докосне."

ДХ-С трябва да се удари там където най-го боли в парите. Т.е. да насочим всички усилия към създаване на условия при които Урода трябва да няма къде да бяга, а да почне да си връща дълговете. Нека, който има юридическо образование да си задейства сивото вещество и да намери начин как да то съсипем с непрекъснати дела. Който е член на някоя партия, да съдейства вътре в нея да се създаден натиск. Натиск към всички познати, приятели и партньори на Селският. ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

hetfield
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот hetfield » 11 яну 2010 18:40

Ами ако е 100 % ,че сделка няма редно да се заключи.Заключи я и ако се появят сделкаджии отключвай.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот SHYNE » 11 яну 2010 18:44

hetfield написа:Ами ако е 100 % ,че сделка няма редно да се заключи.Заключи я и ако се появят сделкаджии отключвай.

сега казаха по ринг че реки не бил се отказал още :lol: явно тази тема им е любима и не искат да се премахва
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 11 яну 2010 18:46

Пич,мен пък жена ми ме обяви за луд и ми каза, че мисля повече за Ботев отколкото за децата и за нея.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 11 яну 2010 18:50

ilian12 написа:ДХ-С трябва да се удари там където най-го боли в парите. Т.е. да насочим всички усилия към създаване на условия при които Урода трябва да няма къде да бяга, а да почне да си връща дълговете. Нека, който има юридическо образование да си задейства сивото вещество и да намери начин как да то съсипем с непрекъснати дела. Който е член на някоя партия, да съдейства вътре в нея да се създаден натиск. Натиск към всички познати, приятели и партньори на Селският. ...

Той няма пари с какво да ги връща ..? После ще стане така,че като се отървем някога от него,то наследника на Ботев ще трябва да ги връща тези пари по един или друг начин ,защото повечето дългове на отбора,а не на Селския ...

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 11 яну 2010 18:51

Това е интересна версия върху която не се бях замислял.Дано да е така.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 яну 2010 19:03

Стига едно и също във почти всяка една тема .... :shock: Вие четете ли въобще ?

Върни се в “Архив”