Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kашчей

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 19:27

terata написа:
Kашчей написа:
T.Henry14 написа:Много си повярваха Лудогорец, след всеки мач правят разбори на отборите, ще ги видим в Европа тази година..

Амии.... тази година ги гледахме и определено бяха по-добри от вас :mrgreen:
За следващата-не знам, ще видим ;)

Беха по-добри на шах, на билярд, на крикет на кво??? Мен ако не ме лъже паметта отпаднаха безславно. Ааа да, забравих, то тяхното беше "достойно" отпадане, щото 120 минути лежаха и се бранеха срещу "мегагранда" на Европа Динамо Загреб:)

Да ме просветлиш.. къде играе сега Сараево и къде Динамо Загреб.Или Сараево са гиганти, в сравнение с Динамо Загреб :mrgreen:

Ако Левски бе отпаднал, след такова съдийство, особено във втория мач..нямаше да е само тиз бритиш, ами щеше да е алл юръпиън хомосексуалиш (нарочно не пиша олл)...а в Гонг още щяха да го коментират 8-)
Последна промяна от Kашчей на 07 окт 2012 19:32, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 19:29

terata написа:
Kашчей написа:
T.Henry14 написа:Много си повярваха Лудогорец, след всеки мач правят разбори на отборите, ще ги видим в Европа тази година..

Амии.... тази година ги гледахме и определено бяха по-добри от вас :mrgreen:
За следващата-не знам, ще видим ;)

Беха по-добри на шах, на билярд, на крикет на кво??? Мен ако не ме лъже паметта отпаднаха безславно. Ааа да, забравих, то тяхното беше "достойно" отпадане, щото 120 минути лежаха и се бранеха срещу "мегагранда" на Европа Динамо Загреб:)

Тера , дай да си гледаме в нашата купичка , а не в тяхната , иначе падаме до доста елементарно ниво . Не се поддавай на провокациите на тара , защото миналия сезон точно тара игра за каузата "лудогорец-шампион". Спрете да се вързвате на приказките на адвоката . На мен лично ми прави кеф да гледам как Деко ги мачка , щото момчето беше наритано от "герена" по най- тъжния начин за един футболист . Кеф ми прави да гледам как Станислав Генчев играе на доста прилично ниво в дефанза им , докато ние даваме близо 200 000 евра за играч на търнава . Та в тази връзка , не е редно да се дразним с тях , а да се дразним на разни батковци и тоневци и гонзовци , щот направиха от Левски едно голямо "НИЩО"

ПП: На гола на Деко в шампионския им мач , умрях от кеф.
Последна промяна от zlobul на 07 окт 2012 19:31, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 07 окт 2012 19:30

Правилно са си посочили хората, че Бай Ганьо живурка на гърба на отбора на народа и наистина crayz forrest работят правилно. Започнаха от базата и вървят в правилна посока. Единствено Домусчиев малко преиграва в желанието си за бърз успех на всяка цена и съдиите имат прекален респект към тях, но това няма да има никакво значение, ако срещу Левски покажат по-голяма класа. Все пак когото отбора надиграва другите е нормално спорните положения да са все пред вратата на противниковия отбор. Всичко ще стане ясно в директния двубой за титлата. За този мач е по-добре съдия от чужбина.

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 07 окт 2012 19:33

Toninik написа:Ало, колеги левскари!?! Не ви ли писна да подкрепяте сляпо всяко лайно което публично се врича в любов на Левски? В спора Батков - Лудогорец на страната на Батков ли сте, при условие, че в декларацията на разградчани има само тъжни истини. Ама е много по-лесно да викнем в един глас "А бе мани ги тия селяните от Рязанград". А това че нашите велики ръководители вече признават, че трябва да догонват Лодогорец като организация, не ви подсказва, че май там има кадърни, работещи хора или, че при нас има некадърни и мързеливи лапачи? И, че май не сме толкова велики за колкото се имаме - щом за една година те вече са по напред от нашия почти 100 годишен клуб? Не ви ли хваща срам? Как може при тези обстоятелства да плюете по този клуб? Защо? Особено след ен-тия поред резил в Европа. Не е ли смешно само Мура и "организацията на Домуса" да са ви в устата?

Че то по време на комунизма не е имало толкова промити мозъци, колкото сега:
- Ние сме отбора на народа!
- Чорбарите са турци!
- Лудите са рязани!
Срам! Мислете малко! Не се изказвайте като 11-годишни олигофрени! В случая са много прави от Разград, но едва ли някой ще им обърне внимание, защото по-важно е тях да изкараме черни от колкото да докажем че ние сме бели. За това си имаме толкова поговорки за казана в ада, за Вуте...

Абсолютно верно! Подкрепям и се съгласявам!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 19:38

Само да вметна , че лудогорец са си нов отбор и им липсва манталитет . Гаранция , че ако имаха такъв ,Загреб отиваха поне на 3-ка .
Разбира се в момента ние сме по зле и от тях , защото като гледах нашите в Сараево , имах чувството , че играем срещу Ювентус (например).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 окт 2012 19:41

zlobul написа:Само да вметна , че лудогорец са си нов отбор и им липсва манталитет . Гаранция , че ако имаха такъв ,Загреб отиваха поне на 3-ка .
Разбира се в момента ние сме по зле и от тях , защото като гледах нашите в Сараево , имах чувството , че играем срещу Ювентус (например).

Не, имат манталитет и той ясно си проличава от тая декларация - селски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 19:42

zlobul написа:
petkan написа:
D.Georgiev написа:За съжаление поредната просташка декларация от нашата пресслужба. Много пъти съм го казвал, там работят хора, които трябва да бъдат изритани от този отбор. Дали са истина тези неща или не, не е мястото в официално съобщение да пишеш като последния селянин. Много пъти съм казвал, че съм против тези неща и че ако трябва да се отвръща на нападки, то това трябва да става на терена с футболни средства. Когато биеш безапелационно никой няма да си отвори устата срещу теб. Жалко за поредната непрофесионална изцепка от страна на "Лудогорец".

Кратко, ясно и точно мнение!
След доста издънки, започваш отново да ми се издигаш в очите! Ако и другите ти съграждани се поучат от теб, след време може и да върнете симпатиите, които загубихте от феновете на другите отбори към вас ;)

И кое му е просташкото на декларацията бе моралисте . Аз като върл фен на Левски стоя твърдо зад декларацията , защото в нея има доста истина , която определено се спестява на хората . Г-на Тодор Батков (агент Тара ) е човекът , който отне бъдещето на "отбора на народа" . Този бивш комсомолски секретар направи всичко възможно за да опетни името на отбора и това се знае от болшинството "сини" фенове .

За теб не сме се и съмнявали,че стоиш зад всяка декларация срещу Батков.Ако ще и да е от ЦСКА!
ПП.Един "върл фен" на Ливърпул НИКОГА няма да подкрепи декларация на Ман Юн.
Толкоз по въпроса колко си "върл" и на кого си фен...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 19:45

И домуса не е "чист" и това е ясно . Не може целия "делиорман" да затъва в бедност и безработица , а домуса да строи бази стадиони и т.н .
Има една телевизия дето харчи милиони , има и един отбор който харчи милиони , познайте защо и кое ги обединява ? ....и ако не сте се сетили веднага , ще подскажа ..."слугинажа " към определена партия или личност :)).

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот MainEventer » 07 окт 2012 19:46

blue avalanche написа:1.БАТЕ са ШЛ,обаче държавата им си е изкуствена и това,че БАТЕ са в ШЛ не може да го промени.
2.Това,че Тампере ни биха не ги прави професионалисти.Пак са си аматьори.Просто аматьори,които ни биха.Тва е!
3.Не знаех,че когато Батков "подцени" някого-падаме.Все си мислех,че на терена играят футболистите,а не Батков...Ма какво ли разбирам аз?
4.не знаех,че Батков има свръхестествени дарби,че каквото каже-да става обратното...

Защо четеш избирателно ?
1.Нарече ги и трактористи или и това е нормално ?
2.На тях им се подиграваше много повече от това.
3.Просто го вметнах. Това не е причина за загубите, но пък дрънка много глупости как вече сме в следващата фаза, а накрая губим и той се покрива за 1-2 месеца.
А нещо да кажеш за Казанската афера ?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 07 окт 2012 19:47

Toninik написа:Ало, колеги левскари!?! Не ви ли писна да подкрепяте сляпо всяко лайно което публично се врича в любов на Левски? В спора Батков - Лудогорец на страната на Батков ли сте, при условие, че в декларацията на разградчани има само тъжни истини. Ама е много по-лесно да викнем в един глас "А бе мани ги тия селяните от Рязанград". А това че нашите велики ръководители вече признават, че трябва да догонват Лодогорец като организация, не ви подсказва, че май там има кадърни, работещи хора или, че при нас има некадърни и мързеливи лапачи? И, че май не сме толкова велики за колкото се имаме - щом за една година те вече са по напред от нашия почти 100 годишен клуб? Не ви ли хваща срам? Как може при тези обстоятелства да плюете по този клуб? Защо? Особено след ен-тия поред резил в Европа. Не е ли смешно само Мура и "организацията на Домуса" да са ви в устата?

Че то по време на комунизма не е имало толкова промити мозъци, колкото сега:
- Ние сме отбора на народа!
- Чорбарите са турци!
- Лудите са рязани!
Срам! Мислете малко! Не се изказвайте като 11-годишни олигофрени! В случая са много прави от Разград, но едва ли някой ще им обърне внимание, защото по-важно е тях да изкараме черни от колкото да докажем че ние сме бели. За това си имаме толкова поговорки за казана в ада, за Вуте...

Браво , браво ! Жалко , че твойте думи няма да ги осмислят.

Върни се в “Архив”