rhaegar написа:Ти че не си гледал мачовете е абсолютно сигурно.
Какво да ги коментирам? Очевидно е че са грешни съдийски отсъждания. Туй е гаранция, че е тенденциозно бутане на Лейкърс според теб, така че е излишно да спорим по въпроса. Дай ми големия шум около тия отсъждания, според мнозинството от хора да е явно че ни тикат към плейофите. Не някакъв клип с 400 повторения на 3 ситуации "Lakers playoff conspiracy". The public outrage, дет се вика.
Иначе снощи масивно сране на метеното с тая загуба от Хюстън.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Buck32 написа:Регър, няма ли да е по лесно да му направиш една тема "NBA is rigged in favour of the Lakers" и да си сипва там нещата, пък на който му е интересно - ще ходи да разбере истината от извора.
Може и една за събличането по физическо:)
Няма смисъл, той иска аудитория. Рано или късно пак ще спами тука.

- Drunken_Master
- Контакти:
Buck32 написа:Регър, няма ли да е по лесно да му направиш една тема "NBA is rigged in favour of the Lakers" и да си сипва там нещата, пък на който му е интересно - ще ходи да разбере истината от извора.
Може и една за събличането по физическо:)
Ти помниш ли въпросният сезон, или пак джафкаме колкото да има...?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Това за Лонзо, дано не е истина...
Bulls' Lonzo Ball to have third knee surgery; could miss all of 2023-24 season, per report
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Май е. Уж са оптимисти, че след това ще може да играе пак, ама знае ли се?

- Drunken_Master
- Контакти:
Тъпунгери...
Макси, пън такъв.
Поне Булс биха Минесота.
Поне Булс биха Минесота.

rhaegar написа:Макси, пън такъв.
Поне Булс биха Минесота.
Макси си наби наказателните и тройката като пич, тоя мач че ще свърши така беше ясно при нарушението на Дейвис и след това защо пратиха него на линията, нереален чоук от негова страна и от Дианджело който не мязаше на НБА играч днес, Рийвс Денис и Гейбриел са 10 пъти по-сърцати играчи.
Поредния подарен мач те се скъсаха тая година а този беше като нокаут...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
Неска, понеже пътувах за Толбухин... ставам сутринта и си правя кафе за "пиш паузата". И гледам... последната четвърт, средата някъде... Лейкърс водят на Далас!? Чак ми стана смешно... Тъкмо булката запали колата и ще потегляме към града-мечта... и гледам, че остават няколко секунди, а Лейкърс водят с 4-5 точки. Останалото... пак ми стана смешно.
Но Далас очевидно не изглеждат добре с новата си придобивка. Трудно ще се мели брашно с Дончич и Кайри едновременно...
Но Далас очевидно не изглеждат добре с новата си придобивка. Трудно ще се мели брашно с Дончич и Кайри едновременно...
- Drunken_Master
- Контакти: