bubka написа:ViscaBarca написа:1914.1902 написа:ViscaBarca написа:Моля се на 1/4 финалето да ни се падне Пуля (ако отстранят Лайпциг). Така както сме в преходен период, така ще ми го върнем с лихвите на тия калитари хахаха...съдбата си знае работата момци! Днес си на върха, утре си на дъното! От сега предчувствам как ги бием с разлика на Анфийлд и ги пращаме отново в небитието - където бяха преди 2018-та! Възходът им започна с нас - падението им също ще започне с нас! Mark my words!
Кога победихте ПСЖ?![]()
По принцип очаквам да ги отстраните, ама вие предварително винаги говорите - преди време взехте требъл, после един си избираше съперник за финала Тотнъм или Аякс, след това повтаряше, че Неймар е сигурен нов играч на Барселона, друг пък взима 7 титли за 5 сезона в Ла Лига, а ти вече си победил ПСЖ.
А защо не отвориш и статистиката на Барселона срещу Ливърпул?
Не ми е нужно да отварям никаква статистика. На Ливърпул винаги им е връзвало срещу нас. Как иначе ще обясниш факта, че Юнайтед е един от най-големите абонати на Барселона? А сега сравни баланса на Ливърпул с Юнайтед? Кой има по-добра статистика в мачовете помежду им?
Ти сериозно ли правиш тая праволинейна връзка между отборите - дооообре....хахахах![]()
![]()
![]()
, точно така ще стане.
Значи се молете да не срещнете Астън Вила някъде по турнирите щото Ливърпул - Барса 4:0, Астън Вила - Ливърпул 7:2 => Астън Вила - Барса 11:2. Не е ли очевидно колко смахнато е това.
Почти ти се получи, но изпускаш една малка подробност! Моята теория не се позовава само на един мач, както ти се опитваш да я изкараш! Тук говорим за БАЛАНС МЕЖДУ 2 ОТБОРА! Това са стотици мачове! Юнайтед води с десетина победи пред Ливърпул (по спомен) , което никак не е малко...даже мисля, че бяха и над 20, но не ми се проверява сега! А като погледнем как се представя "страшилището" Юнайтед срещу Барса с 2-та изгубени финала в рамките на 3 години под ръководстово на великия Фъргюсън, би трябвало да ви стане ясно, че има нещо гнило в цялата тая работа и това гнило нещо е нечовешкия късмет на Пуля, който явно действа единствено срещу нас понеже срещу всички останали грандове Пуля е като малко котенце!