Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veselinsk написа:kijelmi написа:По простата причина , че никой отбор в България не е в категорията на ЦСКА, много са ниско в таблицата на успелите.
![]()
![]()
![]()
Марш в Б окръжна, уроди червени
Blue1914 написа:Футболистите идват и си отиват.Запазването на материалната база ви е много по-важно!
Кашчей написа:Blue1914 написа:Футболистите идват и си отиват.Запазването на материалната база ви е много по-важно!
Базата им е на концесия.Ако фалират-фалира и концесията.
dreben23 написа:Ей пича с раираното трико, изчезни на момента да не те подхвана аз! Сега всички се страхуват какво ще докара Стоичков от Барселона, щом напъдихме всички некадърници.![]()
veselinsk написа:dreben23 написа:Ей пича с раираното трико, изчезни на момента да не те подхвана аз! Сега всички се страхуват какво ще докара Стоичков от Барселона, щом напъдихме всички некадърници.![]()
Утре щял да се прибира с Лео Меси, Шави и Иниеста за да вдигнат на крака великия ЦСКА, явно се гласят да печелят Шампионската лига.
veselinsk написа:dreben23 написа:Ей пича с раираното трико, изчезни на момента да не те подхвана аз! Сега всички се страхуват какво ще докара Стоичков от Барселона, щом напъдихме всички некадърници.![]()
Утре щял да се прибира с Лео Меси, Шави и Иниеста за да вдигнат на крака великия ЦСКА, явно се гласят да печелят Шампионската лига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта