Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
- Levski4Ever
- Контакти:
Блутуг написа:Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
Напълно подкрепям. Когато Гарата беше при нас, централните ни защитници бяха Иво Главътъ и Милиев. Все си мисля, че Везалов и Д.Димов са една идея по-добри. Но отпред, ако няма кой да натиска противниковите играчи няма да стане.

Levski4Ever написа:Блутуг написа:Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
Напълно подкрепям. Когато Гарата беше при нас, централните ни защитници бяха Иво Главътъ и Милиев. Все си мисля, че Везалов и Д.Димов са една идея по-добри. Но отпред, ако няма кой да натиска противниковите играчи няма да стане.
Левски стана ли шампион или взе ли купата по времето на Гарата, щом защитата не е важна?
Levski4Ever написа:Блутуг написа:Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
Чак пък напълно...
За А група може и да работи тоя номер, но не и за ЕКТ. Там отбори без защита няма, освен Левски.
- Levski4Ever
- Контакти:
futbolqga написа:Levski4Ever написа:Блутуг написа:Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
Левски стана ли шампион или взе ли купата по времето на Гарата, щом защитата не е важна?
Бяхме ли на един автогол растояние от класиране след груповата фаза на Лига Европа?

Levski4Ever написа:futbolqga написа:Levski4Ever написа:Блутуг написа:Моето мнение се различава от повечето тук а именно- това което ни е нужно е истинска агресия в атака.Затова пиша и за Дембеле.Няма да имаме проблем с тези защитници , ако хората отпред пресират и създават положения.Ниа по времето на Гарра в отбора ЦЗ бяха някакви звезди?! Ако създаваме повече и РЕАЛИЗИРАМЕ головите си положения , няма да се притесняваме за защитата...Лошото е , че такива бойци отпред няма .Това е проблема.Инай-големите звезди да докарат като двойка ЦЗ ако нападателите и халфовете са ти кофти ,картината няма да е по-различна...
Бяхме ли на един автогол растояние от класиране след груповата фаза на Лига Европа?
Точно. Ако имахме добра защита, щяхме да продължим.
А всъщност защо мислите, че Гарата ще се върне в старата си форма? В момента играе в Китай, като от 11 пълни мача по 90 мин (даже един е за купата и е бил с продължения, тоест 120 мин) има невероятните ... 2 гола. Само за сравнение вижте Арс каква статистика има в същото първенство, когато го дадохме под наем.
Щом я докарахте да сравняваме Арс с Дембеле , е по-добре да замълчим...
А и не е зле да си спомним колко гола имаше Гара в Гърция и в Локо Пд преди да дойде в Левски.
А и да гледаме играта му в отборен план и не само головете...
Просто той пасна като дялан камък в отбора и съм сигурен , че и ако се върне отново ще е така.Все пак не е на 35г. за да го мислим за свършил.
Относно дисциплината и режима - не е луд тоя който яде баницата.... и не мисля ,че би повторил грешките си , що се отнася до законите.
А може би смятате , че той е единствения дето си е позволявал алкохол?!
А и нека не забравяме мотивацията от публиката , която реално го нахъсваше допълнително всеки мач.
А случая с Иво Главата си беше чисто треньорска грешка.
А и не е зле да си спомним колко гола имаше Гара в Гърция и в Локо Пд преди да дойде в Левски.
А и да гледаме играта му в отборен план и не само головете...
Просто той пасна като дялан камък в отбора и съм сигурен , че и ако се върне отново ще е така.Все пак не е на 35г. за да го мислим за свършил.
Относно дисциплината и режима - не е луд тоя който яде баницата.... и не мисля ,че би повторил грешките си , що се отнася до законите.
А може би смятате , че той е единствения дето си е позволявал алкохол?!
А и нека не забравяме мотивацията от публиката , която реално го нахъсваше допълнително всеки мач.
А случая с Иво Главата си беше чисто треньорска грешка.
Не забравяйте ,че тогава имахме и Жоазиньо,той също играеше много добре.Дарко и той,а сега няма такива играчи като тях.Може би Гари се доближава малко до Жо,но има още много хляб да изяде за да го стигне.А в сегашния отбор,аз не виждам еквивалент на Дарко.Няма нито един от халфовете с по-офанзивни функции 
-
THE G.A.M.E
Аз също не смятам, че ще е кой-знае колко фатално, ако не се привлече добър защитник.
Както писах по-назад, има варианти на игра, които могат да компенсират и най-слабата от към играчи защита.
Просто тогава няма да сме особено атрактивни като продукция.
Както писах по-назад, има варианти на игра, които могат да компенсират и най-слабата от към играчи защита.
Просто тогава няма да сме особено атрактивни като продукция.