Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Самолетите им, ако искат и в космоса да си летят.На височина над 3000 м. бомбандировачната им и щурмова авиацията е абсолютно безполезна поради липсата на съответни боеприпаси и апаратура за управлението им.
fcb_bg написа:1982 написа:Медиите получават ли информация на какви височини летят при бойни полети украинските самолети, ако знаеш такава медия, посочи ми я.
Хелетей съобщаваше на украинските СМИ на каква височина са летяли ударените самолети на укровафето. Виж сам, ако не верваш.
Ударените, а неударените ??!
За Ан-а излезе инфо, щото бе свален, иначе и за него нямаше да има.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Факт е, че украинците имат самолети, които могат да летят на височина, на която не могат да бъдат достигнати с ръчно преносимите ПВО системи, най-нормалното е да се потърсят ПВО установки, които да са ефективни и на по-големи височини.
Те летят( летяха), но са неефективни. Су-24 и 25, стари модели, няма как да ги заплашват от 6 000 м. ВВС на Украйна бяха разгромени с ПЗРК, но сериозен зенитно-ракетен комплекс няма кой да им даде в ръцете на бунтовниците. Колкото до Украйна и тяхното ПВО-преди години имаха същия проблем с израелски пътнически самолет, който свалиха. Отричаха докрай, но ги разкриха. Защо този факт не се припомня, е за домашно!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:Медиите получават ли информация на какви височини летят при бойни полети украинските самолети, ако знаеш такава медия, посочи ми я.
Хелетей съобщаваше на украинските СМИ на каква височина са летяли ударените самолети на укровафето. Виж сам, ако не верваш.
Ударените, а неударените ??!
За Ан-а излезе инфо, щото бе свален, иначе и за него нямаше да има.
Ето на колко летят като знаят, че нема с кво да ги пуцнат отдолу:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GebeNmtLmM8[/youtube]
Колко високо е, как мислиш? Знаеш ли къде и какво уцели пилотът?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Напиши в Гугъл ключови думи "настъпление в Донбас украинска армия въздушна подкрепа" или нещо подобно и разкажи колко въщност беше страшна украинската военна авиация, че се наложи Путин да праща "БУК". Мола ти са!
1982 написа:sin4ec написа: Интересна логика-вкарваш ЗРК, сваляш пътнически самолет, с което си навличаш санкции и гнева на цял свят, и после го скриваш.![]()
Надали тоя, дето е свалил самолета, е знаел, че е пътнически, ясно е, че е взет за военен. Плюс това, бунтовниците са имали нужда от такава система, защото са били незащитени от по-високо летящите украински самолети.
Моето патенце, ще ме светнеш ли с каква радио локационна станция (РЛС) се определя височината на даден субект

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
fcb_bg написа:Аз доколко съм чел по темата, военни самолети изобщо не летят на височина 10 000м. Нито честотите им съвпадат с гражданските.
Други са схемите, ама как да е

CTAHKO написа:fcb_bg написа:Аз доколко съм чел по темата, военни самолети изобщо не летят на височина 10 000м. Нито честотите им съвпадат с гражданските.
Други са схемите, ама как да еНека да оставим НАТО-вските възпитаници да се мъчат на воля
Мде да знам, аз съм лаик. Просто търся мотива и реална причина да се вкара от Русия "БУК" в Украйна. Колкото и да си блъскам тъпата тиква, причина не намирам. Още повече такава, която ще докара дивиденти на Путин, а не санкции.
fcb_bg написа:CTAHKO написа:fcb_bg написа:Аз доколко съм чел по темата, военни самолети изобщо не летят на височина 10 000м. Нито честотите им съвпадат с гражданските.
Други са схемите, ама как да еНека да оставим НАТО-вските възпитаници да се мъчат на воля
Мде да знам, аз съм лаик. Просто търся мотива и реална причина да се вкара от Русия "БУК" в Украйна. Колкото и да си блъскам тъпата тиква, причина не намирам. Още повече такава, която ще докара дивиденти на Путин, а не санкции.
Абе няма никъв руски Бук от Русия

Основната вина в случая е на Украйна. След като се водят военни действия, тази зона трябва да бъде забранена за полети
Това не е направено и резултатът е налице. И на САЩ, и на Русия е ясно кой е виновен, и с това, според мен, държат здраво Порошенко. Истината ще се изтъргува, холандците ще бъдат накарани да си траят, жалко е само за загиналите хора ...

Леевски, оле