Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Левски в бъдеще

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2009 22:11

yasen написа:
DrAvalanche написа:Някой от Вас замислял ли се е, че първенството задършва на 13 Юни, а първия мач за ШЛ е на 14/15 Юли? Може ли нов треньор за един месец да се запознае с наличните играчи, направи селекция, проведе подготовка и избистри основен състав?

Значи дай заради това, да го оставим да работи, така ли? Ами ако предложиш, може и Джими Талисмана да води отбора, той също е голям левскар, или чакай ... на следващия мач - да се пусне томбола, и който фен на Левски бъде изтеглен да стане треньор, познава играчите, знае им възможностите, нали ходи на всеки мач?!

Други оригинални идеи имаш ли? Или ще благоволиш да споделиш, кой според "истинските" левскари трябва да бъде треньор на Левски?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 18 май 2009 22:13

ВИЕ ЛЕВСКАРИТЕ НЕ СТЕ В РЕД. ДА ПУСКАТЕ ТАЗИ ТЕМА, КОГАТО ОТБОРЪТ СЕ БОРИ ЗА ТИТЛА. БИХ СЕ УСЪМНИЛ, ЧЕ АВТОРА НА ТЕМАТА Е ОТ ЛЕВСКИ. КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА СТАВА ЛИ ВЕЛЕВ ИЛИ НЕ. И КАКВО БЪДЕЩЕ КАТО НЕ Е ЯСНО НАСТОЯЩЕТО. ИЛИ ИМАТЕ ЗА ЦЕЛ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТЕ КЛУБА. И ЩО ЗА НОРМАЛЕН ТРЯБВА ДА СИ ДА ВЯРВАШ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ОТ КАЛИБЪРА НА АВРАМ ГРАНТ? И КОЙ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТРЕНЬОРИ Е ВИДИМО ПО- ДОБЪР ОТ ЕМИЛ ВЕЛЕВ? ПЕНЕВ ЛЮБО? НИКОЛА СПАСОВ? СТОИЛОВ? БАЛЪКОВ? ДЕРМЕНДЖИЕВ? ТЕНЧО ТЕНЕВ? АЯН САДЪКОВ? ПЕТЪР ПЕНЧЕВ? ИЛИ НЯКАЙ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ СА НАД 60 ГОДИНИ? ВЕЛЕВ ПОНЕ НЕ СЕ ОПЛАКА НИТО ВЕДНЪЖ, ЧЕ ВСЕКИ МАЧ ИМА НАКАЗАНИ ИЛИ КОНТУЗЕНИ. И ДЪРЖИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ. ТОЙ ДА НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН? ЩЕ СЕ УЧИ. КАКТО ЛЮБО, БАЛЪКОВ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ СПЕЦИАЛИСТИ. ИНАЧЕ СТЕ ПРАВОТО СИ ДА ИСКАТЕ ПО- СИЛЕН ЛЕВСКИ. НО ЕСЕНТА ТОЙ НЯМА ДА Е ТАКЪВ. ТОВА Е. :?

[warning]Пиши с малки букви[/warning]

fanagor4o
Контакти:

Мнениеот fanagor4o » 18 май 2009 22:23

Авторът е прав - много бързо забравяме. Гонзо беше ли любимец на публиката преди да вкара гол на цецка? А Мъри не беше ли оплют след Беверен? Според мен проблема е, че Мъри имаше зад себе си Наско, а Кокала - Боримиров, който все още няма опит, а и не се знае дали въобще става за лидер. Само един пример - сезон 94/95 какво стана след напускането на Наско? Станахме шампиони по инерция и после суша няколко години.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 22:25

Абе БЕНИ никой не се опитва да дестабилизира отбора, не знам за другите, но аз ходя на стадиона и подкрепям Левски с пълно гърло отначало докрая, а какво пишем в някакъв усран форум на Гонг едва ли оказва влияние на футболистите, ръководство и т.н, просто всеки си изказва мнението, за да убие времето в което няма какво да прави...
Аз искам Мъри след края на сезона, но това едва ли ще стане и да Мъри за мен е 5 пъти по-добър като треньор от Велев, сега ще се каже, ама на него колко време му дадохме и т.н, но това си е моето мнение... което няма да се хареса на някои. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 май 2009 22:26

"За пореден път се доказва, че България е царството на критикарите. Един искал чужденец за 1,5 милиона евро, ама не казва той ли ще поеме заплатата, друг иска утвърден опитен българин, ама не знае кой точно, а трети забелязал че играчите имат талант, ама не го развивали. Иначе всички се кефят на Цачев, Божката, Генев, Гаджев и не се замислят кой ги налага в Левски."

Налага ги ,защото няма избор.Защото няма алтернатива.Ако имаше кой да пусне на техните места Цачев и Божката нямаше да играят.Гаджев бе взет преди Велев,Генев също се гласеше за титуляр доста преди Велев.Ако беше толкова смел "специалният" щеше да ги пусне срещу цска и сега във най-сериозните мачове.А,сега като се върне Петков Божката си отива на пейката.Цачев също защото ще се върне Йовов.Велев е определено най-неадекватния треньор който сме имали.Играта ни е по-грозна от всякога.Просто и останалите отбори са уникално зле,за това и сме на 1-во място.Един грамотен отбор (Ч.Море или Локо) и ни разкриват .
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 22:26

Аз съм трърдо за шанс на Велев. Трябва да се остави за евро турнирите, независимо дали ще сме шампиони или не. Една работа се вижда най-добре в Европа... Левски допусна доста грешки с тренерите (или поне откакто гледам съзнателно футбол), дано не изгонят Кокала преди Европа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 18 май 2009 22:27

Пускал съм тема преди важните ни мачове: Сега пак ви призовавам: - Оставете Кокъла,поне засега! Като станем шампиони ще решаваме! Иначе има и друго: Миналата година по това време бяхме 471 точки зад чорбата! Не харесвам Кокъла,но не е сега момента да натопорчваме нещата! Не се поддавайте на провокаций на псевдо-левскари! ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 май 2009 22:31

Левски в бъдещето хмм... отбора който ще размине Реал Мадрид(9) по Шампионски титли в лигата :lol: :lol: :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 22:32

blue lagoon написа:Пускал съм тема преди важните ни мачове: Сега пак ви призовавам: - Оставете Кокъла,поне засега! Като станем шампиони ще решаваме! Иначе има и друго: Миналата година по това време бяхме 471 точки зад чорбата! Не харесвам Кокъла,но не е сега момента да натопорчваме нещата! Не се поддавайте на провокаций на псевдо-левскари! ;)

Не е така, но Вие си знаете.
Че ще имате нов треньор това е на 95% ясно.
Каква селекция и подготовка ще направите за един месец не зная.
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 18 май 2009 22:35

Момчета,нека завършим първенството успешно,после ще мислим.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”