Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Разследващите от Холандия: Украйна е свалила МН17 над До

Мнениеот pampi » 30 мар 2016 17:40

Nuke написа:Честно да ви кажа, даже и украинци да са го свалили тоя самолет, аз бих оневинил изпълнителите на заповедта. Какво са виновни те, че разни идиоти пускат самолети да летят през тая територия, където се води война?

Идиотите са украинските диспечери ... :!:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 30 мар 2016 17:43

[quote="Der Führer"]Явно " чичко Сорос" не дава центчета за писане в такива теми ... липсата на обичайната измет е красноречива . :mrgreen:[/quote

ИЗМЕТ са родоотстъпниците и майкопредателите!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 мар 2016 17:44

pampi написа:
Nuke написа:Честно да ви кажа, даже и украинци да са го свалили тоя самолет, аз бих оневинил изпълнителите на заповедта. Какво са виновни те, че разни идиоти пускат самолети да летят през тая територия, където се води война?

И не само. Също така и авиокомпаниите, които поемат този риск, за да спестят малко парици.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 17:44

pampi написа:Въпрос, с повишена за теб трудност, намери 1 разлика между двете снимки! :arrow: :lol:

Ма не питай мен, аз самолети не свалям. Някой друг в този ден се е хвалил, че е свалил 2 самолета.

А за АН-а, нещо бързо си е изтрил поста, след като стано ясно, че е свален един пътнически Боинг.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 мар 2016 17:46

1982 написа:
pampi написа:Въпрос, с повишена за теб трудност, намери 1 разлика между двете снимки! :arrow: :lol:

Ма не питай мен, аз самолети не свалям. Някой друг в този ден се е хвалил, че е свалил 2 самолета.

А за АН-а, нещо бързо си е изтрил поста, след като стано ясно, че е свален един пътнически Боинг.

Което може да се дължи на това, че се е усетил, че ще бъде заподозрян, даже да не е виновен.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 30 мар 2016 17:47

pampi написа:

Дали тези диспечери са имали свободата да дават правилините указания или просто са слушали какво им нареждат.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 мар 2016 17:51

Nuke написа:
pampi написа:

И не само. Също така и авиокомпаниите, които поемат този риск, за да спестят малко парици.

В случая вината за курса е само и единствено на украинските диспечери, които три пъти са го отклонявали за да го набутат на точното място... :!:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 17:52

pampi написа:
1982 написа:
Nuke написа:Сепаратистите не са имали оперативен БУК, или поне никой от комисията не знае за такъв. Това го пише в официалния доклад. Каквото и да говорите, това са факти!

;)

Втори въпрос, също с повишена за теб трудност, на каква височина лети витлов самолет АН-26 и на каква реактивен Боинг? :arrow: :lol:

Защо мен питаш, аз не съм свалил 2 самолета на 17.07.2014-а година. Въпросът тук е, дали е Ан-26 сваленият самолет ??! Много странно, "Ан"-ът е свален някъде по времето на сваляне на Боинга. А и, още по-странно, постът е изтрит, когато излиза новината за пътническия самолет.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 мар 2016 17:53

pampi написа:
Nuke написа:
pampi написа:

В случая вината за курса е само и единствено на украинските диспечери, които три пъти са го отклонявали за да го набутат на точното място... :!:

Ето го пътят и разликата с очаквания маршрут:

Изображение

http://www.theguardian.com/world/graphi ... ap-ukraine

Диспечерите са го накарали да се снижи, което е твърдение не на друг, а на Malaysia Airlines.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 мар 2016 17:53

Който и да е виновен, ще гори в ада. Толкова много невинни жертви от тази трагедия, а политиците на изток и запад за пореден път се гаврят с паметта на загинали без причина хора, и използват възможността да си прокарват опорните точки. Безсрамници.

Върни се в “Архив”