Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Едно нещо не мога да разбера-защо Асен Георгиев не е в отбора при всички проблеми който имаме в защита.Смея да твърдя че от няколкото мача които му гледах по нищо не отстъпва на Данчо и Иво.Какво стана с него след нелепата контузия,къде се загуби не знам но май в ръководството въобще не го броят за жив 

- milen.hristov
- Контакти:
Parmalat написа:zlatan написа:какъв играе този мадагаскарец-нападател или външен халф-нека ако някой знае да пише за изявите на този футболер.
А сетих се ,пармалатче я кажи си мнението за този младеж-ти си компетентен за Бургаските футболисти.
Може ли да се впише в Левски според теб.
Играе нападател от втора позиция.Има много здрава физика играе добре и глава и с крака.На 21 години е.Разбира се ако дадете 350 000 хиляди ще ви го дадем.За Жужу сте давали 300 000 евро и 50 000 още не е толкова много.Иначе и тоя го продаваме в Турция.От началото на сезона има 6 гола в 14 мача единия от тях е срещу Левски.Тук може да видиш гола му срещу Левски с глава.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7X5_YfpHdBE[/youtube]
Гола му срещу Миньор Перник![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFL4B1D3CCs&feature=g-vrec&context=G298ade5RVAAAAAAAAAQ[/youtube]
Няма спор и той като ЖУжу е добър играя, но ние имаме играчи на тази позиция, нямаме нападател първа
- milen.hristov
- Контакти:
Има още нещо което ме притеснява, никъде не се чува, че сме разкарали Старокин. Пред този и преди съм казвал Видович е като Марадона, а него го махнахме. В момента държим на заплата едно дърво, която може да се изразходва доста по-пълноценно.
" Няма спор и той като ЖУжу е добър играя, но ние имаме играчи на тази позиция, нямаме нападател първа "
Това звучи като пост на чужденец използващ гугъл преводача .
Това звучи като пост на чужденец използващ гугъл преводача .
milen.hristov написа:Има още нещо което ме притеснява, никъде не се чува, че сме разкарали Старокин. Пред този и преди съм казвал Видович е като Марадона, а него го махнахме. В момента държим на заплата едно дърво, която може да се изразходва доста по-пълноценно.
Човек, моля те престани да повтаряш, че Видович е като Марадона в сравнение със Старокин, защото е точно обратното. За другите неща, които казваш, съм съгласен.
Само Левски!
Ако Левски иска да вземе Анеси трябва да действа по-бързо.Днес четох че отбор от Украйна е готов да изпрати оферта за Мадагаскареца.Какво чакат в Левски не мога да ги разбера?Добър футболист от небето без пари няма да падне.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Ако Левски иска да вземе Анеси трябва да действа по-бързо.Днес четох че отбор от Украйна е готов да изпрати оферта за Мадагаскареца.Какво чакат в Левски не мога да ги разбера?Добър футболист от небето без пари няма да падне.
Няма, но явно точно това чакат. Скаутите липсват, пари няма, поне не и за селекция, единственото което има са - излишни футболисти...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
^
При нас се действа и им намерихме заместници на Анеси и Жужу търси се,може да нямаме много пари,но поне се стремим да вдигнем нивото.А вашите ръководители само се бият по гърдите че Левски ставал шампион и ще играе в групите на Шампионската Лига.Поне да не се изхвърлят толкова много.
При нас се действа и им намерихме заместници на Анеси и Жужу търси се,може да нямаме много пари,но поне се стремим да вдигнем нивото.А вашите ръководители само се бият по гърдите че Левски ставал шампион и ще играе в групите на Шампионската Лига.Поне да не се изхвърлят толкова много.
[center]R.I.P[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Parmalat написа:^
Дали сте намерили заместници на Жужу и Анеси ще кажеш когато свърши шампионата.Засега сте намерили ритнитопковци,които играят на техните позиции.
ПП.Щом опряхте до Телкийски,не ми се хвали!

zahari66 написа:Едно нещо не мога да разбера-защо Асен Георгиев не е в отбора при всички проблеми който имаме в защита.Смея да твърдя че от няколкото мача които му гледах по нищо не отстъпва на Данчо и Иво.Какво стана с него след нелепата контузия,къде се загуби не знам но май в ръководството въобще не го броят за жив
Чух, че отивал в Черно море. Не претендирам за достоверност. За мен е по- добър от Иво и Данчо взети заедно и то на квадрат.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский