Santiago Munezz написа:А Юве зимата почти сигурно взимат Алекс от Челси!
Това се очакваше още лятото да стане.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:А Юве зимата почти сигурно взимат Алекс от Челси!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sardukar написа:Според мен Тевес е КЛАСА! Това, че е лигльо е факт, но той има прекрасни футболни качества! Може да направи Милан шампион. Много лошо новина за Юве
rhaegar написа:Поредния егоистичен гъз в нападение. Предпочитам някой по-комбинативен играч, но каквото е-това. Не знам само от къде ще извадим пари за евентуално закупуване през лятото, ама можем да им трампим на Сити Патока-и без това в последните два сезона е само за украса.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:дайте ни го на нас Патока като бил само за украса![]()
![]()
storm написа:Тоя Алекс някой може ли да ми даде по обстойна информация за него.. Не следя толкова отблизо Премиер Лийг.. Инак мачовете които съм му гледал що годе не е слаб футболист.. При всички положения ще е по добър от Бонучи..
durex написа:storm написа:Тоя Алекс някой може ли да ми даде по обстойна информация за него.. Не следя толкова отблизо Премиер Лийг.. Инак мачовете които съм му гледал що годе не е слаб футболист.. При всички положения ще е по добър от Бонучи..
Чакай сега,нали Бонучи в началото на сезона беше класа,сега изведнъж си сменяш мнението
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта