Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 09:51

mistreated написа:Ами колкото и да ти е тежко ДА - Тонев е единствения лъч сред младежите. Ако имаш поне малко наблюдение върху тях, би трябвало да знаеш, че е така!
Прозорци, врати и не знам какво - мен не ме интересува кой какво е взривил. Както виждаш аз не съм обидил вашите играчи, както прави твоят съмишленик малко по-горе.
Неговата работа е "селянинът вика дръжте селянина", ако мога така да перифразирам.

Идваш тука да ни поучаваш,така ли?Нещо като:"Купувайте(възхвалявайте) българското!"Делев със селяндурското си поведение САМ се обижда!Защо никой не казва,че Янчев е селяндур?Не че той не ръси простотии понякога?Защо никой не обижда Нелсън или Платини?Отговори си сам!Аз спирам,защото форума е на Левски,а рано сутрин да споменавам толкова цесекари ми е противопоказно.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юни 2011 09:54

blue avalanche написа:
mistreated написа:Ами колкото и да ти е тежко ДА - Тонев е единствения лъч сред младежите. Ако имаш поне малко наблюдение върху тях, би трябвало да знаеш, че е така!
Прозорци, врати и не знам какво - мен не ме интересува кой какво е взривил. Както виждаш аз не съм обидил вашите играчи, както прави твоят съмишленик малко по-горе.
Неговата работа е "селянинът вика дръжте селянина", ако мога така да перифразирам.

Идваш тука да ни поучаваш,така ли?Нещо като:"Купувайте(възхвалявайте) българското!"Делев със селяндурското си поведение САМ се обижда!Защо никой не казва,че Янчев е селяндур?Не че той не ръси простотии понякога?Защо никой не обижда Нелсън или Платини?Отговори си сам!Аз спирам,защото форума е на Левски,а рано сутрин да споменавам толкова цесекари ми е противопоказно.

Вие сами ги споменавате ЦСКА-рите, при положение, че диалога беше за Дембеле и странно-противоречащите информации за цената му. Твоите съмишленици обърнаха разговора за Делев и компания.
А какво правя аз във вашият форум... същото бих те попитал и аз за нашия...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 11:10

Старокин още не е договорен.
"Легендарният нападател на "сините" призна още, че сделката със Старокин не е финализирана, но се очаква това да стане факт: "За Орлин Старокин има още детайли за уточняване, след официалното подписване ще го представим пред медиите"."
Цветков-№19
Христов-№21
Башлиев-№20
Райков-№11
"Гонзо каза още, че очаква още 1-2 нови трансфера да дойдат в клуба до края на трансферния прозорец и така да бъде приключена селекцията: "Още двама ще подпишат са нас - централен нападател и десен външен полузащитник. Водим преговори с още футболисти, чужденци"."
Което ще рече-център-нападател и дясно крило.Оставаме с тези централни защитници+Стамболийски.
"Избрах Левски, защото бяха по-конкретни, по-настойчиви. ЦСКА предложи по-добра оферта, но не съжалявам за избора си, тъй като Левски има невероятна публика и за мен ще бъде чест да играя на "Герена". До сега винаги съм играл като централен нападател, в Пирин треньорът реши на друг пост, ще видим как ще е тук", заяви Иван Цветков при представянето си."

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 11:15

blue avalanche написа:Старокин още не е договорен.
"Легендарният нападател на "сините" призна още, че сделката със Старокин не е финализирана, но се очаква това да стане факт: "За Орлин Старокин има още детайли за уточняване, след официалното подписване ще го представим пред медиите"."
Цветков-№19
Христов-№21
Башлиев-№20
Райков-№11
"Гонзо каза още, че очаква още 1-2 нови трансфера да дойдат в клуба до края на трансферния прозорец и така да бъде приключена селекцията: "Още двама ще подпишат са нас - централен нападател и десен външен полузащитник. Водим преговори с още футболисти, чужденци"."
Което ще рече-център-нападател и дясно крило.Оставаме с тези централни защитници+Стамболийски.
"Избрах Левски, защото бяха по-конкретни, по-настойчиви. ЦСКА предложи по-добра оферта, но не съжалявам за избора си, тъй като Левски има невероятна публика и за мен ще бъде чест да играя на "Герена". До сега винаги съм играл като централен нападател, в Пирин треньорът реши на друг пост, ще видим как ще е тук", заяви Иван Цветков при представянето си."

Най-обичам така да ни галят самочуствието. :) Този сезон още повече на Герена и дано започнем да го пълним във възловите мачове в А група...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2011 11:19

лошооооо няма да се зима друг централен защитник :( Гонзо явно мисли да я кара с Иво Иванов а :( явно и Грийн ще играе тама , щото не вярвам да се даде кой знае какъв шанс на Стамболийски . сигурен съм че зимата ще се търси усилено защитник ама да не е късно само !

Офтопик:

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 17 юни 2011 11:29

Пълното безумие е да не се търси централен защитник :? :?:

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 17 юни 2011 11:29

Дано да уцели двамата чужденци, иначе сме жив зян. Като се има на предвид че м/у 4 и 5 нови имена ще има в 11-те не ми се мисли как се налагат 5 човека едновременно на определен стил на игра.
Литекс запазва отбора, сигурно ще има нови попълнения. ЦСКА е продал само Тонев за сега и общо взето надгражда, така че очаквам трудна година , поредна такава.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 юни 2011 11:30

Middlesbrough написа:лошооооо няма да се зима друг централен защитник :( Гонзо явно мисли да я кара с Иво Иванов а :( явно и Грийн ще играе тама , щото не вярвам да се даде кой знае какъв шанс на Стамболийски . сигурен съм че зимата ще се търси усилено защитник ама да не е късно само !

Зимата ще се търси и ляво крило и разиграващ халф и защитник :roll: но ще е късно просто на нас ни се иска да не е така ама ...
А за Райков чух лично от един футболист на Ботев,че е връзкар ма така като се замисля е напълно възможно :lol: дано не си остане само с връзките

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Левски взима Сьорен Ларсен!!!!!

Мнениеот housestyle » 17 юни 2011 11:33

Мениджърска агенция предложи датски нападател за заместник на Гара Дембеле в Левски, научи. Става дума за бивш стрелец на Шалке, Брьондби и Тулуза, който през последния сезон е играл под наем във Фейенорд.

Сьорен Ларсен е висок 1.93 см и е национал на страната си във всички възможни гарнитури. Визитката му обаче не е никак впечатляваща, тъй като нападателят е вкарал едва 50 гола в цялата 14-годишна кариера на клубно ниво.

Иначе за националните формации на „червения динамит” Ларсен има 21 попадения.

Очаква се Сьорен Ларсен да акостира на „Герена” като свободен агент, тъй като договорът с настоящия му клуб Тулуза изтича през лятото.

Novsport.com
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 11:34

Някой знае ли какво е положението с това младото момче Асен Георгиев? Би трябвало вече да е на линия, нали? :) Ето ни го централният защитник. АКо не, някой друг от юношите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”