Правилата на Деян са добри, няма да е лошо да ги изплагиатстваме
Английска Висша лига 2011/12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Английска Висша лига 2011/12
С играта какво ще правим ? Някой ще отваря ли нова тема, където да бъдат сложени правилата и т.н, или аз да ги измисля и да ги сложа в първия пост ?
- bekono
- Контакти:
Frankie Lampard написа:С подходяща халфова линия ще е много полезен. Но с тази няма да стане ... Сега се пише, че Хълк е цел номер 1.Явно Боаш ще смени почти всички офанзивни играчи. Може би ще остави само Торес и може би Лампард.
Хълк от дясно с резерва Стъридж. Неймар от ляво с резерва Малуда, в центъра Торес с резерва Дрогба. Това май ще е нападението, но трябва да се действа по-експедитивно за Неймар. А ако се взема Фалкао за флангови играч(тъй като централен нападател си имаме) ще трябват Моутиньо и още някой, за да има с кого да играе. Радамел трудно ще се адаптира към играта на Челси и по точно към комуникацията с халфовете, така че е по-добре Хълк да дойде. От него имаме по-голяма нужда.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ман Юнайтед официално с второ ново попълнение - Ашли Йънг подписа за пет години

Манчестър Юнайтед привлече второто си ново попълнение през летния трансферен прозорец, след като преди минути "червените дяволи" обявиха, че официално са подписали петгодишен договор с Ашли Йънг. Вчера бившото вече крило на Астън Вила премина успешно медицински прегледи и днес е парафирал своя контракт. Както е известно, Манчестър Юнайтед наскоро привлече и бранителя Фил Джоунс от Блекбърн.
25-годишният Йънг игра повече от 4 години за Астън Вила и има 15 мача за националния отбор на Англия.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eojZfoVujss&feature=related[/youtube]
[offtopic]Честито на феновете на Юнайтед от форума
[/offtopic]

Манчестър Юнайтед привлече второто си ново попълнение през летния трансферен прозорец, след като преди минути "червените дяволи" обявиха, че официално са подписали петгодишен договор с Ашли Йънг. Вчера бившото вече крило на Астън Вила премина успешно медицински прегледи и днес е парафирал своя контракт. Както е известно, Манчестър Юнайтед наскоро привлече и бранителя Фил Джоунс от Блекбърн.
25-годишният Йънг игра повече от 4 години за Астън Вила и има 15 мача за националния отбор на Англия.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eojZfoVujss&feature=related[/youtube]
[offtopic]Честито на феновете на Юнайтед от форума
- bekono
- Контакти:
Другите отбори действат, само Челси спи.
Честито на феновете на Юнайтед. Намериха достоен заместник на Гигс.
Честито на феновете на Юнайтед. Намериха достоен заместник на Гигс.

- Frankie Lampard
- Контакти:
bekono написа:Frankie Lampard написа:С подходяща халфова линия ще е много полезен. Но с тази няма да стане ... Сега се пише, че Хълк е цел номер 1.Явно Боаш ще смени почти всички офанзивни играчи. Може би ще остави само Торес и може би Лампард.
![]()
Хълк от дясно с резерва Стъридж. Неймар от ляво с резерва Малуда, в центъра Торес с резерва Дрогба. Това май ще е нападението, но трябва да се действа по-експедитивно за Неймар. А ако се взема Фалкао за флангови играч(тъй като централен нападател си имаме) ще трябват Моутиньо и още някой, за да има с кого да играе. Радамел трудно ще се адаптира към играта на Челси и по точно към комуникацията с халфовете, така че е по-добре Хълк да дойде. От него имаме по-голяма нужда.
Стъридж няма да иска да е резерва и в случай, че не му се даде титулярно място, което е почти 100 % сигурно ще отиде под наем или ще бъде продаден.
Дрогба също няма да се навие да е резерва и ще се скъса да мрънка. Боаш ясно си каза, че не му трябват играчи, не знаещи да бъдат резерви.
Моутиньо не виждам защо ни е, след като имаме Есиен на неговата позиция, а Есиен със сигурност е по-добър от него.
За Фалкао и Хълк и аз така мисля, но явно Боаш има други идеи... Не бих се очудил да вземем и двамата в комплект. Фалкао поискаме ли го е наш, докато при Хълк е по-сложно, защото клаузата му е 100 милиона паунда и ще трябват преговори с Порто, а те едва ли ще са в настроение за преговори именно с Челси.
Неймар явно ще ходи в Реал Мадрид. Аз много го харесвам като играч и никога не съм го крил, но вчера лекенцето е направил поредната си изцепка... Участвал е в масов бой и даже е ритнал, паднал на земята футболист на съперника. Явно е, че характера му е проблемен. Щом и за това, че не му дават да бие дузпа, беше уволнен треньора им...
- bekono
- Контакти:
Интересно ще ми е да видя Хълк - Торес - Фалкао в атаката на тима 

- Frankie Lampard
- Контакти:
По-скоро ще е Торес - Фалкао - Хълк. Торес има повече качества за флангови играчи, отколкото Фалкао, макар че и него не го виждам на крилото. Абе, Боаш си знае, ама нещо не мога да схвана какво е намислил с евентуалния трансфер на Фалкао.
- Chelsea Forever
- Контакти:
Аз пък Неймар не го искам!
- bekono
- Контакти:
Chelsea Forever написа:Аз пък Неймар не го искам!
И аз, но няма друг вариант, освен може би Мата да играе от ляво или да остане Малуда.

Проблемът на Дрогба е, че си мисли, че може да играе 50 мача на топ ниво. Тази година му се напомпа още самочувствието, след като Торес не можа да покаже нещо особено. Но за добро или лошо, бъдещето на отбора е Торес. Ако влезне във форма в контролите, той ще е първи избор. Което най-вероятно ще доведе до напускане на Дрогба.
На мен ми се иска Стъридж и Макекран да играят повече този сезон, но явно пак няма да стане. Дано поне ги пуснат под наем някъде.
На мен ми се иска Стъридж и Макекран да играят повече този сезон, но явно пак няма да стане. Дано поне ги пуснат под наем някъде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага