Не помня преди началото на миналия сезон да е имало фенове на ''Разград 2000-Лудогорец'45'' в този сайт.
Даже гледам аватара на ДФС''Лудогорец'' е регистриран....2012г
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
T.Henry14 написа:Много си повярваха Лудогорец, след всеки мач правят разбори на отборите, ще ги видим в Европа тази година..
Амии.... тази година ги гледахме и определено бяха по-добри от вас

За следващата-не знам, ще видим

HEATSEEKER написа:
Не случайно винаги ви наричам ''Разград 2000''...
Знаеш ли колко ме интересува как ни наричаш ??. Има си документи и факти, и аз вярвам на тях, не на фенски мнения..
Имало е къде да пиша преди това...какво значение има кога съм се регистрирал ???.
.
Последна промяна от snakebite на 07 окт 2012 19:17, променено общо 1 път.
Капанския ансамбъл за народни песни и танци позна себе си в думите на Батков.
СПУКАНОГЪРНЕ
Бекъма написа:Капанския ансамбъл за народни песни и танци позна себе си в думите на Батков.
Това пък каква връзка има. Ако изгледаш един спектакъл на тези ще се накефиш максимално, БЪЛГАРИНО !! или не си щом се подиграваш на БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР !

Последна промяна от snakebite на 07 окт 2012 19:21, променено общо 1 път.
petkan написа:D.Georgiev написа:За съжаление поредната просташка декларация от нашата пресслужба. Много пъти съм го казвал, там работят хора, които трябва да бъдат изритани от този отбор. Дали са истина тези неща или не, не е мястото в официално съобщение да пишеш като последния селянин. Много пъти съм казвал, че съм против тези неща и че ако трябва да се отвръща на нападки, то това трябва да става на терена с футболни средства. Когато биеш безапелационно никой няма да си отвори устата срещу теб. Жалко за поредната непрофесионална изцепка от страна на "Лудогорец".
Кратко, ясно и точно мнение!
След доста издънки, започваш отново да ми се издигаш в очите! Ако и другите ти съграждани се поучат от теб, след време може и да върнете симпатиите, които загубихте от феновете на другите отбори към вас
И кое му е просташкото на декларацията бе моралисте . Аз като върл фен на Левски стоя твърдо зад декларацията , защото в нея има доста истина , която определено се спестява на хората . Г-на Тодор Батков (агент Тара ) е човекът , който отне бъдещето на "отбора на народа" . Този бивш комсомолски секретар направи всичко възможно за да опетни името на отбора и това се знае от болшинството "сини" фенове .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Re: Тодор Батков - официална тема
blue avalanche написа:Kашчей написа:
Нещо не виждам успехите на Левски при Батков, като на Марсилия при ТапиМоже би не гледам достатъчно добре
![]()
Тапи с приказки ли се излагаше, та да му се смее цял свят или с други неща, за които във Франци явно наказват, докато в България феновете въстават срещу този, който се осмели да накаже!
Ако Батков е обикновено парвеню бих се съгласил, че толкова му е акълът, но да си собственик на адвокатска кантора, по международно право, и да ръсиш простотии, само защото се имаш за много остроумен-не, не мога да го възприема.
1.Какво общо имат успехите на един отбор с това,дали да се срамува от президента си/собственика си?
2.Тапи се изложи мно-о-о-о-го повече и затова беше изхвърлен от футбола и осъден!
По т.1-Нищо общо нямат, но ако президентът (собственикът) се излагат с приказки, по-добре е отборът да има успехи, защото иначе глупостите, изречени от шефа само правят за смях и отбора, освен него самият.
По т.2-Тапи се изложи по съвсем друг начин и си получи заслуженото.Ако по света имаше осъдителни присъди за говорене на простотии пред медиите-Батков нямаше да излиза от затвора!
- 1Neutralen
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Не помня преди началото на миналия сезон да е имало фенове на ''Разград 2000-Лудогорец'45'' в този сайт.
Даже гледам аватара на ДФС''Лудогорец'' е регистриран....2012г
И защо да има?? То нямаше форум на Лудогорец. Как да има? Малко си зле с материала, момченце!
Kашчей написа:T.Henry14 написа:Много си повярваха Лудогорец, след всеки мач правят разбори на отборите, ще ги видим в Европа тази година..
Амии.... тази година ги гледахме и определено бяха по-добри от вас![]()
Беха по-добри на шах, на билярд, на крикет на кво??? Мен ако не ме лъже паметта отпаднаха безславно. Ааа да, забравих, то тяхното беше "достойно" отпадане, щото 120 минути лежаха и се бранеха срещу "мегагранда" на Европа Динамо Загреб:)
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
terata написа:Kашчей написа:T.Henry14 написа:Много си повярваха Лудогорец, след всеки мач правят разбори на отборите, ще ги видим в Европа тази година..
Амии.... тази година ги гледахме и определено бяха по-добри от вас![]()
Беха по-добри на шах, на билярд, на крикет на кво??? Мен ако не ме лъже паметта отпаднаха безславно. Ааа да, забравих, то тяхното беше "достойно" отпадане, щото 120 минути лежаха и се бранеха срещу "мегагранда" на Европа Динамо Загреб:)
Забрави : Който е в групите на ШЛ .